• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım sağol:)iyiki varsınız..iyiki bu fantastik dörtlü burda rastlaştı:)

şarkının tam adını yazda dinliyim bitanem:)

aferim eşine,iyi baksın sana:)sonra bozuşmayalım dimi ama:)

yaa ayıptır kıs niye soruyosun,belki fantazik bi şekilde karşılayacak eşini:)

ahanda başağa artık 1saat sonra ulaşırız..tüfekhaneye bi girince çıktığı görülmemiştir:)

sertap erener bir çaresi bulunur ablacımm

Sesimde söyleyemediğim sözler var
Gizleyemediğim gözyaşlarım
Silipte unutamadığım sabahlar
Kokladığım eşyaları

Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım

İçimde saklayamadığım anlarım var
Hiç bitmeyen yanlızlığımın
Silipte unutamadığım geceler
Dönüşü yok hep kalp ağrısı

Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım

buda sözleri sarkının canımmmm:9:

yaa ayıptır kıs niye soruyosun,belki fantazik bi şekilde karşılayacak eşini:)

ahanda başağa artık 1saat sonra ulaşırız..tüfekhaneye bi girince çıktığı görülmemiştir:)
ayol benim bilmem gerek ne giydi. hem utanmaz o.:1:
sen de alışmışsın tüfekhane ye:34:sevindim. evet bu kez az sürdü çabuk çıktım

ohhh icindeki bütün kötülükleri at gelll tatlummm:9:
içimde ne biriktirdiysem saldım geldimmm

sanırım erenayın kocası geldi acilen çıktı. çünkü 5 buçuk gibi geliyodu.:44:

bende bi tüfekhaneye gidiyim bare kıskandım simdii basagıı aaaaa bu arada basak benim kardesimin ismide basakkk heee ona göreee :9:

canımcımların şimdik eve gidiyorum. bi hamam yapayım. işlerimi bitireyim gece 11gibi girerim nete. kocam bgün geç gelecek pc benimmm:65::65::65::65::65:

kardelen cim sen hamiş diydin yaa???:44::44::44: kusura bakma canım benim valla hala tam olarak aklımda tutamadım kızları. Ege nin annesi kimdi, ece çalışıyo muydu, kardelen doğum mu yapmıştı, dolunay kaçarak mı evlenmişti, pınar yumurtluyamıyo muydu, sara yeni mi evliydi vs vs...... aklımda tek kalan erenay ın koca toto olduğu:9::9::9::9::9::9:

şaka şaka abartıyorum tabii ki. tam olarak aklımda tutamadığım bi kaç bilgi var hakkınızda onları da tekrar sora sora yazıcam kafama. acaba diyorum not mu alsam :
sara: topik kurucusu,yanılmıyorsam 3.5 yıllık evli, memur, bebek istiyor...
pınar:1.5 evli,muhasebeci,bebek bi istiyor, bi istemiiyor:52::52::52:
dolunay:kaç yıllık evliydi yav:44:31 yaşında,ama bebek istediği kesin
erenayefe:24 yaşında 6yıllık evli,2006yılında bir düşük yapmış,kayınannesi bir harika,kocası mükemmel ötesi,koca toto bir hatun ve bebek istiyor:52::52::52:
ece: tek bilgi yeni hamile
yeter:36 yaşında bebek istiyor.....:34::34::34::34::34::34::34::34:
eksikleri tamamlayın kızlaaaaaaarrrrrrrrr

yeteeeeer bebiş istiyor ama o eşşek sıpası gelmiyor :57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

sağol canımcım bi görünüp bi kayboluyorsun. iyiyz çok şükür sen nasılsın. pek giremiyosun nete galiba:3::3::3:
.
sorma yaa kaç gündür boş boş vakit geçirmeye çalşıyodum topikte kimsecik yoktu.bugünde iş var topikte sohbet varrr hangisini yapacağımı şaşırdım ayol:66::66::66::66:
kuzum aaammaaannnn nereden başlıycaksın ki anlatmaya.ben böyle birilerinin kurallarına uygun yaşayacak biri değilim. evde çok bunalıyorum o yüzden. evde kalmamak için çalışıyorum. bu işe yeni girdim, bundan 1ay öncesine kadar sevdiğim bir işyerinden ayrılmak zorunda kaldım. şu anki iş yerimden nefret ediyorum. alışamadım bir türlü. kanım ısınmadı işte.
eve gitmek istemiyorum, işe gelmek istemiyorum. düşünsene "arada kalmışlığı":31::31::31::31:boğuluyorum.
insanın bi yerde mutlu olması lazım. ya evinde ya işinde. hayatımı durmuş gibi hissediyorum. sanki ne evlilik yaşıyorum ne düzenli hayat yaşıyorum. beklemedeyim 2.5 yıldır, hayata başlamak için. anlatabiliyo muyum tatlımmmmmm biraz karışık duygularım anlatamamış olabilirim:50:

canım evet ya malesef gelemiyorum çok fazla :19::19::19::19::19:eşimle ilğilenmek zorundayım:31::31::31: onun has ilaç vs işlerii :26::26::26::26: hemen her gün dışarda işim oluyor :18::18::18::18::18:evin tüm yükü bende :50::50::50::50:o yüzden sizi çok takip edemiyorummmm:26::26::26::26::26:

merhaba kızlar nasılsınız ben yorgunum üstüne üstlük bide soğuk almışım hapşırık öksürük halsizlik özellikle dün çok kötüydüm hastaneye gittim serum taktılar.evde işler daha bitmedi ama görümcelerimin sayesinde bayağı bi kolayladık sağolsunlar.hep aklımdasınız erenayım ve başakım beni merak etmiş ama dolunayım özlememiş saydığı isimler arasında yokum yaniiii

bu arada başakım ateş durumun nasıl yamamışsın inşallah bu ay hamiş olursun ablacım inan çok sevinirim.

boynum çok ağrıyo sanırım fıtık zorluyo çıkmam gerek fırsat bulursam yine gelirim sizi seviyorum kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun öptüm:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kardelen cim sen hamiş diydin yaa???:44::44::44: kusura bakma canım benim valla hala tam olarak aklımda tutamadım kızları. Ege nin annesi kimdi, ece çalışıyo muydu, kardelen doğum mu yapmıştı, dolunay kaçarak mı evlenmişti, pınar yumurtluyamıyo muydu, sara yeni mi evliydi vs vs...... aklımda tek kalan erenay ın koca toto olduğu:9::9::9::9::9::9:

şaka şaka abartıyorum tabii ki. tam olarak aklımda tutamadığım bi kaç bilgi var hakkınızda onları da tekrar sora sora yazıcam kafama. acaba diyorum not mu alsam :
sara: topik kurucusu,yanılmıyorsam 3.5 yıllık evli, memur, bebek istiyor...
pınar:1.5 evli,muhasebeci,bebek bi istiyor, bi istemiiyor:52::52::52:
dolunay:kaç yıllık evliydi yav:44:31 yaşında,ama bebek istediği kesin
erenayefe:24 yaşında 6yıllık evli,2006yılında bir düşük yapmış,kayınannesi bir harika,kocası mükemmel ötesi,koca toto bir hatun ve bebek istiyor:52::52::52:
ece: tek bilgi yeni hamile
yeter:36 yaşında bebek istiyor.....:34::34::34::34::34::34::34::34:
eksikleri tamamlayın kızlaaaaaaarrrrrrrrr
canım sen aklına gelmedikçe sor,ben de unutuyorum,hele yeni tanışıldığında daha da unutuluyo.
canımcım sen bebeğinin sağlığına bak boşver kolay elde edilmiyo o veletlerr
biz yine konuşuruzz
sen kendine dikkat et yeter
:38::38:
kız o gıdalarla ömür geçermi????
tıkanıırsınız mazallah,,,
şööle bi tarhana olsa yenmezmiii,taze fasülye ooh bide çubuk makarna
varya sen böle besleniyosan yandın hatun yandınn
bugün çok fena canım çekti,bari uyduruk bi şekilde yapayım kendime,kuru tarhana yok çünkü evde
inanmıyorum organikmiş deterjanın organiki mi olur yaaaa
neyse ben kaçar hatunlar kocacım gelcekkkk
hazırlanmam lazım giyineyim gelirimm
kızlar bu arada ben tesettürlü bi bayanım
söyliyim dedimm nerden estiyse
ben de tesettürlüyüm erenaycım.
tam çıkıyodum aşağıda kardelenimi ve maonyamı gördüm nasılsınız kızlar

geçmişi okurken kaçırdım mı yoksa seni?

sara sen şimdi hem hava değişikliği sebebiyle,hemde temizlik dolayısıyla üşüttün sanırım,o yüzden de rahatsızlanmışındır.
çok geçmiş olsun.

merhaba kızlar nasılsınız ben yorgunum üstüne üstlük bide soğuk almışım hapşırık öksürük halsizlik özellikle dün çok kötüydüm hastaneye gittim serum taktılar.evde işler daha bitmedi ama görümcelerimin sayesinde bayağı bi kolayladık sağolsunlar.hep aklımdasınız erenayım ve başakım beni merak etmiş ama dolunayım özlememiş saydığı isimler arasında yokum yaniiii

bu arada başakım ateş durumun nasıl yamamışsın inşallah bu ay hamiş olursun ablacım inan çok sevinirim.

boynum çok ağrıyo sanırım fıtık zorluyo çıkmam gerek fırsat bulursam yine gelirim sizi seviyorum kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun öptüm:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım geçmiş olsun dikat et kendine

yeteeeeer bebiş istiyor ama o eşşek sıpası gelmiyor :57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:
:9::9::9::9:evet cnm eksik olmuş

canım evet ya malesef gelemiyorum çok fazla :19::19::19::19::19:eşimle ilğilenmek zorundayım:31::31::31: onun has ilaç vs işlerii :26::26::26::26: hemen her gün dışarda işim oluyor :18::18::18::18::18:evin tüm yükü bende :50::50::50::50:o yüzden sizi çok takip edemiyorummmm:26::26::26::26::26:
Allah yardımcın olsun cnm yaaa Eşin tez zamnda atlatsın inşallahhhh

canımcım çoook geçmiş olsun. tabiiii mis gibi havası olan bir memlekete gittin bünye alışık değil hava değişikliği de çarpmış olabilir. inşallah tez zamnda iyileşirsin ablacım.:16::16::16:
sana ateşimi yazacağım bekle. ayrı olarak yazayım tontişim

Back
X