• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yok giyinmeye gittim köye gittim ya akşam erken gelinceede girmedim bi daha
benim erkekim yapmaz ööle hanzoluklarr
biliyos canım yazdık ya oraya mükemmel ötesi bir koca diyeeee aaaaaaa yapar mı hiç senin ki. eroş cum sana gitmeden bişi diycem beni dinler misin

sen benim endişelerimin dinmesine sebep oldun, seninle hayata geç kalmadığımı fark ettim, seni tanıdıktan sonra bi 6 sene geçmesine rağmen evliliğin yine hala evliymiş gibi çok güzel yeni olabileceğini gördüm. kısacası ve tekrar seninle hayata geç kalmadığımı anladım. bunun farkına vardım bi süre önce durup dururken evde öyle dank etti kafama. bunu sana kaç zamandır söylicektim unuttum hep

sen benim endişelerimin dinmesine sebep oldun, seninle hayata geç kalmadığımı fark ettim, seni tanıdıktan sonra bi 6 sene geçmesine rağmen evliliğin yine hala evliymiş gibi çok güzel yeni olabileceğini gördüm. kısacası ve tekrar seninle hayata geç kalmadığımı anladım. bunun farkına vardım bi süre önce durup dururken evde öyle dank etti kafama. bunu sana kaç zamandır söylicektim unuttum hep

ay canım benim yaa
iş birbirini tüketmemek te bence canım
eğer biri tükenirse evlilikte sevgide sende tükeniyosun doğal olarak tüketiyosun canım
biz bunu yapmadık eşimle ,
kavgalarda hiç laf sölemedikk,o kızgınsa söyledi ben sustum ben kızgınsam söylendim o sustu
böylece aradaki seviye de saygı da tükenmedi şükürler olsunki
bide ben 18 yaşında cahildim daha ama çok büyük aşkım vardı gözüm bişey görmedi
hala aşığım hala kocamı ilk günkü gibi camlarda beklerim hala mektup yazarız biribirimize
niye endişelendin canım sizin duygularınız baskı altında canım kalabalık evde yaşamak çokzor
belki budur sebebin
yaşın kaçki hayata geç kalacaksın bitanem bizim yaşımız haayata başlama yaşı daha
evde yalnız kaldığınızda herşey en baştan başlayacak emin ol allah nasip etsinn

bu kadar nutuk yeter:1:
ben sana hep demiyommu ki benim evliliğim kıskanılırrr hep diyeee????:16:
kıskançç:63:

:9::9::9::9:evet cnm eksik olmuş

Allah yardımcın olsun cnm yaaa Eşin tez zamnda atlatsın inşallahhhh

canımcım çoook geçmiş olsun. tabiiii mis gibi havası olan bir memlekete gittin bünye alışık değil hava değişikliği de çarpmış olabilir. inşallah tez zamnda iyileşirsin ablacım.:16::16::16:
sana ateşimi yazacağım bekle. ayrı olarak yazayım tontişim

sağol canım inşşşşşşş

tmm ablacım benim tek bildiğim yeni hamile olduğundu.öğremş oldum sen de bayağı beklemişsin ablacm çok şükür sonunda Rabbim nasip etmş. inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. peki hamile kalma sürecin nasl geçti nasıl öğrendin hamile kaldığını ve eşine nasıl söyledin anlatır mısıııınn:38::38::38:

""""""""""""""""""""""""""
sara: topik kurucusu,yanılmıyorsam 3.5 yıllık evli, memur, bebek istiyor...
pınar:1.5 evli,muhasebeci,bebek bi istiyor, bi istemiiyor:52::52::52:
dolunay:kaç yıllık evliydi yav:44:31 yaşında,ama bebek istediği kesin
erenayefe:24 yaşında 6yıllık evli,2006yılında bir düşük yapmış,kayınannesi bir harika,kocası mükemmel ötesi,koca toto bir hatun ve bebek istiyor:52::52::52:
ece:30 yaşında,12yıllık evli ve sonundaaaa yeni hamile!!!!!!!:52::52:
yeter:36 yaşında bebek istiyor ama sıpa gelmiyor:57::57:
kızlar eksikleri tamamlayın hadi not alcam vallaa:6::6::6::6:
[/QUOTE]

evet canım çok bekledikk allahıma şükürler olsun sonunda muradıma erdimm amiiinnn aminnn canım inşallahh kucagımada aldıgım günleri görmek nasip eder rabbimm canım hamile kalma sürecim tüp bebek bizim kisi ilk tedavim yarım kalıdıgı için buda aynı olacak diye çok korkarak geçti allaha şükürler olsun yarım kalmadı eşime söylemem ise beraber kan vermeye gittik test için test günümde evdeydi zaten bekliyorduk poliklinigi aradıgımda yanımda pozitifmiş dedigimde büyük bi şok yaşadı benim gibi ta ki kalp atışlarını duyana kadar hep bi korku vardı ve şüphe vardı ikimizdede ve kalp atışlarını duydugumda eşim şaşkınlıktan doktoru kucakları çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatır inşallahh aminnnnnn

evet cnm anlayışın için tşkler.eşine hamilelik müjdesini nasıl verdiğini sormuşmyudum:78::78::78::78::78::78:
sormuştun canım ama önemli deeeel.
peçeteye sarıp testi tutuşturmuştum ya eline:52::52:
saracım taşınmışsın yeni evin hayırlı olsun.....
Allah şifa versin dikkat et kendine
ben de taşındığımda çok üşütmüştüm......

ececim çok sevindim bebişimizin pıt pıtlarını duymuşsun

başakcım beni unutmuşsun
ben de varım.......

ben zaten gece uyumuyodum
bebeğim sağolsun artık hiç uyumuyorum
gündüz hariç
çünkü yataktan kalkamıyorum........
gece miden mi bulanıyo prensescim?
kardelencim tük keşke diyeydin ben yollardım sana tarhana
sevindim tesettürlü olmana ortak bi yanımız çıktı bakk
sen fazla giremiyon ama olsun varlığını bilmekte güzzell:34:

ben fazla giremesem bile girdiğimdi tüm geçmişi altüst etmeden durmam canım,bütün yazdıklarınızı okuyorum genel olarak.
tarhana için teşekkürler,şu an karnım tok,hiç bişey istemiyorum ama acıkınca bakarız gene:23::23:
o listede ben de yokum başakcım.
şöyle ki;4 yıllık evliyim,tam 4.yılın dolduğu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
yaş şimdilik 33
doğal gebelik ve hiç bi sürpriz yapamadım eşime hamile olduğumu söylemek için

evet canım çok bekledikk allahıma şükürler olsun sonunda muradıma erdimm amiiinnn aminnn canım inşallahh kucagımada aldıgım günleri görmek nasip eder rabbimm canım hamile kalma sürecim tüp bebek bizim kisi ilk tedavim yarım kalıdıgı için buda aynı olacak diye çok korkarak geçti allaha şükürler olsun yarım kalmadı eşime söylemem ise beraber kan vermeye gittik test için test günümde evdeydi zaten bekliyorduk poliklinigi aradıgımda yanımda pozitifmiş dedigimde büyük bi şok yaşadı benim gibi ta ki kalp atışlarını duyana kadar hep bi korku vardı ve şüphe vardı ikimizdede ve kalp atışlarını duydugumda eşim şaşkınlıktan doktoru kucakları çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatır inşallahh aminnnnnn[/QUOTE]

allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
uykusuz geceler,zırlama sesleri mutluluğun olsun inşallah
allahım bizede nasip et inşallah

saracım taşınmışsın yeni evin hayırlı olsun.....
Allah şifa versin dikkat et kendine
ben de taşındığımda çok üşütmüştüm......

ececim çok sevindim bebişimizin pıt pıtlarını duymuşsun

başakcım beni unutmuşsun
ben de varım.......

ben zaten gece uyumuyodum
bebeğim sağolsun artık hiç uyumuyorum
gündüz hariç
çünkü yataktan kalkamıyorum........

canımmm çok tşkr ederimmmm darısıı tüm isteyen arkadaşlarımıza inşallahhh

evet canım çok bekledikk allahıma şükürler olsun sonunda muradıma erdimm amiiinnn aminnn canım inşallahh kucagımada aldıgım günleri görmek nasip eder rabbimm canım hamile kalma sürecim tüp bebek bizim kisi ilk tedavim yarım kalıdıgı için buda aynı olacak diye çok korkarak geçti allaha şükürler olsun yarım kalmadı eşime söylemem ise beraber kan vermeye gittik test için test günümde evdeydi zaten bekliyorduk poliklinigi aradıgımda yanımda pozitifmiş dedigimde büyük bi şok yaşadı benim gibi ta ki kalp atışlarını duyana kadar hep bi korku vardı ve şüphe vardı ikimizdede ve kalp atışlarını duydugumda eşim şaşkınlıktan doktoru kucakları çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatır inşallahh aminnnnnn

allahım bizede nasip et inşallah[/QUOTE]

aminnn aminnn aminnnnnnnnn

hayırlısı olsun çok sevindim sizin adınıza

allahım bizede nasip et inşallah[/QUOTE]

günaydın kızlarrr.

erenay efe hamilemiii galiba geçmnişe bakamadımmmm???sabahleyn ne güzell bi haberrr devamı gelir inşşşş:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

tüp bebeklemi gebe kaldın orayı anlamadım cnm

Back
X