yaaa varya ben tam bööle yapıyom kocacımaaaERKEKLER NEYİ BEKLER ♥ :))
Gerçek bir kadın bekler!
-Annesinin beslediği gibi besleyebilen
-Evini temiz ve sıcak tutan
-Dır dır etmeyen
-Paranın kıymetini bilen
-Bütün gün çalışıp
-Bütün gece dans edebilen
-Vee hayır demeyen
-Her zaman tedbirli
-Yalnız kendisini sevecek
-Ve şımartacak bir kadın Bekler
ÇOK BEKLEEERRRR......
.
kızlar nette buldummmm sizinle paylaşmak istedim
yalnız azcık fazla konuşuyom sanırsam yoksa ben kocama aynen bööle davranıyomm
sara abla gözünaydın işlerin bitmiş karşılaşamıyoruz bu aralar neyse iyisin ya önemli olan buuukızlar yokluğumda yine topiği karamsarlık sarmış bakıyorumda
yeterim maonyam metuşum üzülmek yok umutsuzluk yok veletler bizi çok yoruyo ama elleri mecbur eninde sonunda koşa koşa bizim olmaya gelecekler
biz peşlerinden koştukça sıpalar kendini bişey sanıyo ama bi gelsinler popopalrını ısıracam hem kendi bebğimin hem sizin bebeklerinizin
bu arada kızlar işim bitti sayılır ufak te-fek işler kaldı yarın işe başlıyorum diğer işlerimide hafta sonu yapacam artık.![]()
kendimi tutamıyrmmm herşeyee sulu göz oldummm reklamlar bile ağlatıo beniii.hele türkselin reklamıçok slaaklaştımm hayattan hiç bir zevk almıyrmmm.çabaladıkça içine batıyrm sankiii bataklıktayımmm.yaştlarım lay lay lom okula giderken benim tüp bebek merkezlerinde sürünmem çok zoruma gidiooo
kendi kendime bi hayat kurdumm kimseyle görüşmüyrm hiç biyere gitmiyrm bana çocuk yokmu hala demesinler diee kimseyle konuşmuyrmmm
yine depresiff günlerimden biriii.yrn geçer inşşşş
hastamıydın saraa neyin var???geçmiş olsun
aaa bu ne karamsarlık biz bu topikte neşeyle yumurtlayacağızzzz
bak herzaman kendinden daha kötü durumda olanla var bak sen 3 yıldır bekliyonn
henüz yaşında gençç
ben 6 yıl bitti bekliyom üstelik bi evladımı toprağa verdimm bak oku geçmişi 12 yıldır bekleyenler var
haline şükret yanında kocan var kendin sağıklısın inşallah ta mutlusun ne bu isyan halleri
allahım nasip ederse anne olacağız bizdeeee
kaybetme dirayetini olmaz bööle karamsarlık
neşelenini topik olmz bööle hayde neşelenin ki mutlu mutlu yumurtlayalımmmm
bu arada günayydddıınnnnnnn herkesiiiii
Son düzenleme: