günaydın kızlaaaaaar![]()
slmmmm kızlarrr.
saracımm avatarını görünce zelal sandım sneii çok merak ediyorummmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaaaaar![]()
selammm ,amin,çok sağol canım benimm.adı tusem bu arada.
bizdede net yoktu epeydir.kociş vınn getirdi arkadşından vınlıyoz işte
bugün pek bi huysuzlandı,yatırdım 10 dk yine uyandı yine yatırdım şimdi,bakalım.böyle inatlaşıyoruz işte.
sen nasılsın,varmı bi değişiklik.çok öptüm.
hakkatten topiğin tadı yok sabah yazdım msjı,bi sen gelmişsin.
slmmmm kızlarrr.
saracımm avatarını görünce zelal sandım sneii çok merak ediyorummmmmmmmm![]()
selam maonyam zelali bende merak ediyorum ama sanırım artık yok zelal tam iki ay önce kızkardeşine mesaj yazdım zelali sordum ama cevap bile yazmadı arzu bende kırıldım açıkçası çünkü arzu nete giriyor görüyorum istese cevap yazardı dimi belkide zeloş uzak kalmak istedi buralardan bilemiyorum iyi olsunda önemli olan o inşallah döndüğünde hamile döner
evet canım şimdilik ameliyat olmayacak
bi haber alsaydıkk.nedne cvp yazmadı acaba görmedii mi?? kk danmı msj attın??
kk dan özel mesaj yazdım görmemesi imkansız canım çünkü daha önce mesajlaşıyoduk bu şekilde arzuyla
ama metukayla telde görüşmüşler aradada telden mesajlaşıyolar iyiymiş canım neti olmadığını söylemiş bildiğim bu kadar
sara abla özür dileriz
bizi affet fazla konuşup başınızı ağrıttıkk
aynen aynen evet o yüzden gebelik bölümüne açalım
neşeyle yumurtlayalım ,anne olalım diyelimm nasılsa hep burdayız yeteri kadar aktif olursa herkes katılır zatenn
bende sıkıldıklarını düşünüyorum çünkü artık kimse gelmiyo gelen de bakıyo selam yazıyo gidiyooutanıyom çenemden
burayada takılırız orada da çene yaparız liste yaparız buradakilerden de bekleriz misafir gelirler bizee![]()
tamam o zaman kuzum aklıma yattı bu iş benim eminim sara hatunum görse istemezdi bunu biz memnunuz derdi sağolsun yüreği güzel. ama işte yine de rahatsız oluyom ben. halbuki burası halka açık sohbet alanı, yeniler hatunlar da gelir sohbet ederler tabii ki kimsenin tapulu yeri değil ama ne bilim![]()
hmm tmm cnm ben şimdi çıkıyorummmm.iyi geceler hepinizeeee![]()
kızlar bu mesajı yazmak için belki çok geç belki de artık anlamsız ama ben geçmişi şimdi okudum ve yazmak istedim. burada kimsenin sizden sıkıldığı falan yoktu eskiler neden gelmiyor diye soruyordunuz hep eskiler sizden öncede gelmiyodu çünkü ya kimi hamile kaldı yada doğurdu bazılarının ise neti kesildi sebeb buydu.burası kimseye ait değil herkesin topiğidir eski yeni ayrımı yoktur.biz böyle benimsedik en azından ama gitmek istemişsiniz kendi topiğiniz olsun istemişsiniz saygı duyarım.herkes isteğinde özgürdür bizi affet demişsiniz affetmek benim haddime bile değil hem affedilecek bişey yok ortada istediğiniz yere gidebilirsiniz kimseyi zorla tutamazsınız.haa şunuda söyliyim kimseye kırgınlığım dargınlığım yok zaten olsa kaç gündür bende sizin topiğinize misafir olmazdım.Allah gönlünüze göre versin canlarım.mutlu kalın.
Merhaba kızlarrrrrrrr nasılsınız görüşmeyeli...
Ben hasta olmamak için savaş veriyorum kaç gündür, boğazım yanıyor, başım ağrıyor, şimdi de midem bulanıyor(( Bol bol vitamin alıyorum inşallah daha kötü olmam...
sara ablacım seni seviyorum
sen ne kadınsın yaaa, seni örnek alıyorumm,,
herkese ılımlı sevimli yaklaşıyorummm
ben bu topikten önce bir kaç tpiktede yazdım ama hiç burdaki kadar
aktif ve kendim olamadımm
burda buldum kendimi,seni, başakı,dolunayı ,pınarı,kardeleni......aklıma gelmeyenleriii
inşallah hep dost kalalımmm.....
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımın içi bacım menim