• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

öyleeeemi hadi hayırlı olsun canım inşallah bu sefer bebeğin sana tutunur seninde çilen biter canım

insalla canim bu kac oldu artik bende yoruldum .... ALLAHIN izniyla insala hepimiz hamile kaliriz bugun has. hamile kadinlari gordukca icim acidi ama yapicak birsey yok .... ve en son bu aksam arkadasim aradi ve ben hamileyim deyince bu da bana kapak oldu bir kac arayla evlendik iki olu var kiz istiyordu insalla istediyi olur ............

insalla canim bu kac oldu artik bende yoruldum .... ALLAHIN izniyla insala hepimiz hamile kaliriz bugun has. hamile kadinlari gordukca icim acidi ama yapicak birsey yok .... ve en son bu aksam arkadasim aradi ve ben hamileyim deyince bu da bana kapak oldu bir kac arayla evlendik iki olu var kiz istiyordu insalla istediyi olur ............

anlıyorum canım ama yapacak bişey yok inşallah bu sefer seninde bebeğin gelecek canım kalbini ferah tut

ne haber kızlar nasılsınız misafirim vardı gelemedim bu günnnnnn

merhaba kızlar
benim misafirlerimin biri gidip biri geldiği için uğrayamıyorum kaç gündür,öyle ağır bi iş yapmasam bile üzerime büyük bi yorgunluk çökmüş,bugün kolumu kaldırmaya mecalim yok.
herkez iyidir inşallah.

ne haber kızlar nasılsınız misafirim vardı gelemedim bu günnnnnn

merhaba yeterim nasılsın canım menim

merhaba kızlar
benim misafirlerimin biri gidip biri geldiği için uğrayamıyorum kaç gündür,öyle ağır bi iş yapmasam bile üzerime büyük bi yorgunluk çökmüş,bugün kolumu kaldırmaya mecalim yok.
herkez iyidir inşallah.

iyi diyelim iyi olalım kardelencim sende kendine dikkat et misafir faln derken

Back
X