Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr hiç sormayın bu aralar o kadar yoğunumkii temizliği bile geceleri yapıyrmmm
ama hayatımda değişen bişi yok.yrn kan tahlili vericem guatırım için inşş güzel şeyler söyler doktorrr.burda sevinirizzz
inşş cadıcımmm.
doktora gittinmi tatlım ulturasonla mercimeğine baktılarmı
daha gitmedim canim dok. randevuyu 27 ocak verdi bende sabirsizim gidip bir an once gormek istiyorum mecimekler dok. soyledine gore buyuk ihtimal iki tane![]()
merhaba kızlaaaaar
cadıcım nasıl gidiyo hamilelik kendine dikkat et iş güç yapma bırak 9 ay pis kalsın evin bişey olmaz
maonyam neden yoğunsun annem tahlil sonuçlarını alınca mutlaka yaz merak ederiz :26::26::26::26::26::26::26:
başakım gelmişsin topiğimize şeref vermişsin ama denk gelemedik keşke karşılaşıp sohbet edebilseydik
prensesim geçmiş olsun canım çok kaldımı doğuma kaç haftalık oldun:26::26::26::26::26::26::26:
yetercim sen nasıl oldun canım inşallah bugün daha iyisindir
zeynooom bi dahaki gelişinde yeğenimizi getir bize hadi kolay gelsin
leylaaaaaaaaa bi gittin pir gittin anacım insan bi ce demi demez ya meraktayız tatlım haberin ola
nehircim canım sendende uzun zamandır haber yok sende bi merhaba de iyiyim de merakımızı gider
zelal ve metuka sizdende hiç haber yok![]()
oy oy oy maşallah iki tane geliyo ha cadıcım cadı ve çeteleri geliyo açılın yoldan![]()
iyim canim arada kramplarim oluyo ve belim ariyo buda gayet normalmis ... bulantilarim basladi ev isi yapmiyorum esim isten geldimi makinaliyo bense toz aliyorum ... yemeye gelince kendimi iyi hisediyorsam yapiyorum ..yoksa esim disadan getiriyor iki gundur yuruyus yapiyorum ... cunku bu 20 gunde iki kilo almisim .. zaten tedavi surece cok almistim ve halen almaya devam ediyorum ...bende tum arkadaslari cok ozluyorum ve insalla yakinda herkez geri gelir ve hep beraber oluruz yine![]()
dok. gitimde tam beli olucak canim ama kan testini dok. arayip soylediyinde deyelerin cok yuksek oldunu soyledi ve embriyolarda birinci kaliteydi dedi buyuk ihtimal ikiz bebekler dedi .... herseyin hayirlisi canim iki olursa benim icin daha iyi olucak zaten her zaman esime diyordum bukadar hasreten sonra ancak iki bebis bizim hasretimizi giderirALLAH hepinize en kisa zamanda nasip etsin
![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canim sen ne yapiyorsun nasilsin .... alistinmi yeni evine cevreye komsulara![]()
alıştım sayılır canım bu aralar hoşgeldin ziyaretleri başladı sık sık misafirlerim oluyo bu akşam yine misafirim var kendimide halsiz hissediyorum ama ne yapalım dünden kabul etmiş oldum bi kere
dikat et canim havalar orda baya soyk mus haberlerde izliyom her aksam ..... canim yemeye mi geliyorlar yada caya![]()
çaya geliyolar canım havalar soğuk evet yağış yok ama soğuk çok fazla
hazır yaş pasta aldım
kuru pasta aldım
bide patates salatası yaptım yeter dimi
yeter canim zaten caya geliyorlar yemeyini yiyipte gelcekler ....simdiden afiyet olsun iyi oturmalar canim![]()
sağol canım menim
akşama yemek yaptınmı benim de yemeğim yok
simdilik hic birsey yok canim ... ama hazir corba ve birazda et kizarticam salata ayran bukadar![]()
daha ne olsun afiyet olsun canım
bende yoğurtlu makarna yapayım diyorum