- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım.........gecmis olsun canim ....![]()
merhaba kızlaaaaar
cadıcım nasıl gidiyo hamilelik kendine dikkat et iş güç yapma bırak 9 ay pis kalsın evin bişey olmaz
maonyam neden yoğunsun annem tahlil sonuçlarını alınca mutlaka yaz merak ederiz :26::26::26::26::26::26::26:
başakım gelmişsin topiğimize şeref vermişsin ama denk gelemedik keşke karşılaşıp sohbet edebilseydik
prensesim geçmiş olsun canım çok kaldımı doğuma kaç haftalık oldun:26::26::26::26::26::26::26:
yetercim sen nasıl oldun canım inşallah bugün daha iyisindir
zeynooom bi dahaki gelişinde yeğenimizi getir bize hadi kolay gelsin
leylaaaaaaaaa bi gittin pir gittin anacım insan bi ce demi demez ya meraktayız tatlım haberin ola
nehircim canım sendende uzun zamandır haber yok sende bi merhaba de iyiyim de merakımızı gider
zelal ve metuka sizdende hiç haber yok
ececim canıııım sen nasılsın mide bulantın nasıl oldu![]()
kardelencim senide merak ediyorum kendne iyi bak canım tabiki yeğenimede![]()
merhaba kızlaaaaar
cadıcım nasıl gidiyo hamilelik kendine dikkat et iş güç yapma bırak 9 ay pis kalsın evin bişey olmaz
maonyam neden yoğunsun annem tahlil sonuçlarını alınca mutlaka yaz merak ederiz :26::26::26::26::26::26::26:
başakım gelmişsin topiğimize şeref vermişsin ama denk gelemedik keşke karşılaşıp sohbet edebilseydik
prensesim geçmiş olsun canım çok kaldımı doğuma kaç haftalık oldun:26::26::26::26::26::26::26:
leylaaaaaaaaa bi gittin pir gittin anacım insan bi ce demi demez ya meraktayız tatlım haberin ola
nehircim canım sendende uzun zamandır haber yok sende bi merhaba de iyiyim de merakımızı gider
daha gitmedim canim dok. randevuyu 27 ocak verdi bende sabirsizim gidip bir an once gormek istiyorum mecimekler dok. soyledine gore buyuk ihtimal iki tane![]()
oy oy oy maşallah iki tane geliyo ha cadıcım cadı ve çeteleri geliyo açılın yoldan![]()
saracım hatunlarını özlemiş sanırım tek tek anmış hepsinimerhaba kızlaaaaar
merhaba kızlaaaaar
pikeeee ne oldu canım hayırdır erkenmi geliyo senin bebiş durumundan haberdar et canım merakta bırakma bizi..
bende öyle sancı denecek kadar bişi olmuyo arada sırada kasılma oluyo o kadar ama bende korkuyorum( inşallah saglıcakla alırız kucagımıza bebişlerimizi...
bak yatamadım yine her yerim agrıyo ellerim kollarım uyuşuyor geri kalktım yataktan son zamanlar uyku tutmaz derlerdi dogruymuş meger...
ayy cnm inşşşş bunca yılın acısını çıkartmaya kardeşiyle gelio demekki snein mercimeklerrrrrrrrr
![]()
gunaydin kizlar nasilsiniz![]()
günaydın cadıcım, sen nasılsın? badem ve ceviz yiyorsun di mi tatlım .. yumurta ve peynirde mutlaka......... özellikle ilk 4 ay... hergün yemen sart yani.. folik asit baslamıssındır zaten o cok cok önemli......
gunaydin canim ... folik asit 1 yildir iciyorum .... badem ve cevizde yiyorum ... ama peynir onu yiyemiyorum sevmiyorum zaten ..... sen nasilsin canim![]()
Tatlım selamlar.. iste doktor tedbir olsun diye 3 günde bir NST'ye sokuyor beni, simdi biraz daha iyi gibi ama yani ama artık belli olmaz bu isler, hayırlısı olsun artık... bebisler saglikla gelsinlerde ne zaman hayırlıysa o zaman yani...
Dogurursam tabii ki haber veririm ins, güzeller...
bende seni merak ediyorumm canım, sende haberlerini yaz bize... ama esinin sözünü dinle, sakın yorma kendini, tekbasına isler yapma....
günaydın cadıcım tatlım peyniri sevmiyorsan süt ve yogurt olarak tüketebilirsin....
gunaydin canim ... folik asit 1 yildir iciyorum .... badem ve cevizde yiyorum ... ama peynir onu yiyemiyorum sevmiyorum zaten ..... sen nasilsin canim![]()
saracım bende iyiyim canım sen nasılsın? yeni evine alıştınmı komsuların gelip gidiyomuş ne güzel kaynaşmışsın hemen...
(saka yapıyorum canım insanlık hali unutabilirsin yanlış anlama)
saracım hatunlarını özlemiş sanırım tek tek anmış hepsini
inşallah haber alamadıklarınız da yakında gelirler
Tatlım selamlar.. iste doktor tedbir olsun diye 3 günde bir NST'ye sokuyor beni, simdi biraz daha iyi gibi ama yani ama artık belli olmaz bu isler, hayırlısı olsun artık... bebisler saglikla gelsinlerde ne zaman hayırlıysa o zaman yani...
Dogurursam tabii ki haber veririm ins, güzeller...
bende seni merak ediyorumm canım, sende haberlerini yaz bize... ama esinin sözünü dinle, sakın yorma kendini, tekbasına isler yapma....
insalla ... doktorun soylediyine gore evet ikizler ama kesin sonuc dok. gitiyimde beli olucak canim ...artik herseyin hayirlisi ...salikla kucama almak nasip olsun![]()