• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

niye depresyondasın kız noldu yine :26::26::26::26::26::26:

off saracım boağzım çok kuruoo sanki tükürüğüm kamamış gibi boğzaım batıoo.guatırım hiç iyleşmioo.ben bu şekilde nasıl gebe kalocam.millet beni gören her biri bi laf sölüoo.rahatlıktan çocuk yapmaya erinio dienler bile var.birini takmasan birini takıosunnn.3.5yıldır bir arpa boyu ilerlemedimmm

kızlar nasılsınızzzz keyifler nasılllll
yine yoğun bir gündü benim içinn (çalışam bu kadar olur )

off saracım boağzım çok kuruoo sanki tükürüğüm kamamış gibi boğzaım batıoo.guatırım hiç iyleşmioo.ben bu şekilde nasıl gebe kalocam.millet beni gören her biri bi laf sölüoo.rahatlıktan çocuk yapmaya erinio dienler bile var.birini takmasan birini takıosunnn.3.5yıldır bir arpa boyu ilerlemedimmm

boş ver be maonyam hep aynı şeyleri söylüyorum ama yapacak başka bişey yok boşvereceksin takmayacan yoksa daha çok üzerine gelirler rahatlıktan dolayı çocuk yapmıyo diyenlere evet aynen öyle de bi kaç defa böyle konuş bak bi daha yüzüne konuşuyolarmı boğazına gelince ilaçlar yan etki yapıyo olabilirmi bak eğe geçmezse bi doktora görün belki ilaçlarını değişir canım ben inanıyorum bu sene hepimiz Allahın izniyle kuvvetiyle anne olacaz sende inan

bide unutma kötü söz sahibine aittir kötü niyetli insanların sözlerine önem verme unutma sen önemsediğin sürece onlar senin hayatındadır canım menim sen izin verdiğin ölçüde onlar seni üzebilir sen çok değerlisin önce bunu düşün sonra çocuk gelir tamam mı:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

kızlar nasılsınızzzz keyifler nasılllll
yine yoğun bir gündü benim içinn (çalışam bu kadar olur )

canım ya kıyamam sana sen çok özel çok kıymetli bir insansın Allahım gönlündeki muradını versin seni çok seviyom men

Son düzenleme:
günaydın cadıcım ben iyiyim sen nasılsın

iyi olmaya calisiyorum canim ..... butun gun yatim halsizlik bas donmesi mide bulantisi hersey var canim ... bu hafta dok. gidem ilac istiyicam gecem gunduzum beli deyil .... yalnis anlamayin isyan etmek deyil .... ALLAHA sukurler olsun ...ALLAH en kisa zamanda sizede nasip etsin ....

canim benim nekadar zor oldunu cok iyi biliyorum ...sende iyi biliyorsun ki nekadar kafana takarsan okadar zor ... sen kendini rahat birak ki guatirin iylessin hem ictiyin ilaclar bi ise yarasin ..... sonrada allahin izniyla bebiste gelir sabir canim ... bak bana 8 yil bekledim ALLAH insalla sana ve diyer arkadaslara en kisa zamanda nasip eder ve o etrafta atip tutanlarada kapak olur .... kotu soz sahibinindir canim takma kafana :16::16::16::16:

iyi olmaya calisiyorum canim ..... butun gun yatim halsizlik bas donmesi mide bulantisi hersey var canim ... bu hafta dok. gidem ilac istiyicam gecem gunduzum beli deyil .... yalnis anlamayin isyan etmek deyil .... ALLAHA sukurler olsun ...ALLAH en kisa zamanda sizede nasip etsin ....

amin tatlı cadım menim

sanada Allah kolaylık versin

canlar günaydınlarrrrr nasılsınızzzz yağmur var bu gün yineeeee
pazara gitmem lazım ama bu yağmurda nasıl olcak :50::50::50::50::50::50:

BEN SANA MECBURUM

Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum.

Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor
Bu şehir o eski İstanbul mudur
Karanlıkta bulutlar parçalanıyor
Sokak lambaları birden yanıyor
Kaldırımlarda yağmur kokusu
Ben sana mecburum sen yoksun.

Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur
İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur
Tutsak ustura ağzında yaşamaktan
Kimi zaman ellerini kırar tutkusu
Bir kaç hayat çıkarır yaşamasından
Hangi kapıyı çalsa kimi zaman
Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu

Fatih'te yoksul bir gramofon çalıyor
Eski zamanlardan bir cuma çalıyor
Durup köşe başında deliksiz dinlesem
Sana kullanılmamış bir gök getirsem
Haftalar ellerimde ufalanıyor
Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem
Ben sana mecburum sen yoksun.

Belki haziran da mavi benekli çocuksun
Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor
Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden
Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun
Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor
Belki körsün kırılmışsın telaş içindesin
Kötü rüzgar saçlarını götürüyor

Ne vakit bir yaşamak düşünsem
Bu kurtlar sofrasında belki zor
Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden
Ne vakit bir yaşamak düşünsem
Sus deyip adınla başlıyorum
İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin
Hayır başka türlü olmayacak
Ben sana mecburum bilemezsin.

Attila İLHAN

Alıntıdır

aaaaaaaaaaa sara ablacım bu topik seninmiydiiii bak bilmiyodum şimdi diğer topikte gördüm bende katılıyorum 4000 partisinee:32::32::32:

aaaaaaaaaaa sara ablacım bu topik seninmiydiiii bak bilmiyodum şimdi diğer topikte gördüm bende katılıyorum 4000 partisinee:32::32::32:

evet canım buda bizim topik hoşgelmişsin canım menim tabiki katılabilirsin partimize canım menim:34::34::34::34::34::34::34::34:

Back
X