- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
hoşgeldin canım nasılsın
sağol canım yorgunum biraz köyde iş yaptık yaaa (eh burada ne kadar iş yaparsan yap köy işi ağır oluyor )sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım nasılsın
taşlara mı döndüü kalbin gelmedinnn
aylar yıllar geçtiii sen gelmez oldun bebeğimmmmmm
annemlerdeydim.uyuya kalmışımmmm görseniz beni bi uyku bastırıo bi iştah baş dönmesi baş ağrısııı
daha dün sarayla konuşuoduk akıntımda varr.
ama şimdi eve geldim abdest almak için lavaboya girdimkiiiiiiiadet olmuşum ama hala akıntım varrrrr
![]()
olsun canım ya bende adet olmuşum bugün demekki daha zamanımız gelmemiş
taşlara mı döndüü kalbin gelmedinnn
aylar yıllar geçtiii sen gelmez oldun bebeğimmmmmm
annemlerdeydim.uyuya kalmışımmmm görseniz beni bi uyku bastırıo bi iştah baş dönmesi baş ağrısııı
daha dün sarayla konuşuoduk akıntımda varr.
ama şimdi eve geldim abdest almak için lavaboya girdimkiiiiiiiadet olmuşum ama hala akıntım varrrrr
![]()
sağol canım yorgunum biraz köyde iş yaptık yaaa (eh burada ne kadar iş yaparsan yap köy işi ağır oluyor )sen nasılsın
üzülme canım demekki vakti değilmiş gebelik belirtileri psikolojikte oluyo işte bebek bebek diye diye kafayı yiyecez sonunda takma canım boş ver biliyorum demesi kolay diyeceksin ama öyle bizim sıpalar nazlılar peşlerinden koşalım istiyolar koşmazsak belki kendiliklerinden gelirler ha maonyam
yrn kayınvalidemin toplantısı var.hiç gitmek istemiyrm.ordaki benden sonra evlenen herkesin bebeği var.ve kaynanamın beni rakip gibi gördüğü gelinde hamileee.
gimesem hiç biyere gitmio gelmio olacak adım gitsemmm ayrı bi dert napacamı bilmiyrm
yrn kayınvalidemin toplantısı var.hiç gitmek istemiyrm.ordaki benden sonra evlenen herkesin bebeği var.ve kaynanamın beni rakip gibi gördüğü gelinde hamileee.
gimesem hiç biyere gitmio gelmio olacak adım gitsemmm ayrı bi dert napacamı bilmiyrm
selam ben geldimmmmm
bugün herkezler daha da iyidir inşallah
ben iyim canim cok sukur ...sen nasilsin nasil gidiyor![]()
çok şükür cadıcım,inşallah hep böyle sağlıcakla devam eder
bel ağrım olduğu için yatmak baya bi sorun benim için şimdiden ama rabbim bi kolaylığını verir inşallah
gunaydin kizlar![]()
günaydın kızlar kahvaltımı yapıp gelicem
selam ben geldimmmmm
denediktüp denediniz mi?
git canim ve kim ne derse duymamazliktan gel .........![]()
slm cnmselam ben geldimmmmm
günaydın cadıcım nasılsın canım
günaydın tatlım mamanı yimedinmi daha kız hadi gelde sohbet edek
git kayınvalidenin toplantısına ve hiç bişey yokmuş gibi davran gül konuş eğlen milleti çatlat hatta oradaki çocukları sev herkes senin ne kadar mutlu olduğunu görsün çocuk için kendini yıpratmadığını görsün soranlarda nasip kısmet de Allah nasip ederse elbet bizimde olur de dah çok genciz yeni evliyiz acelemiz yok de sen milleti çatlat akıllım dhada uzatırlarsa bu eşimle benim özelim daha fazla konuşmak istemiyorum lütfen de sustur bak bi daha konuşuyolarmı ha arkandan konuşurlarsada konuşsunlar boş veeeeer çok ta tın tamam mı canım
hoş geldin tatlım nasılsın kardelencim
ben daha iyiyim şükür
canlarım nasılsınızzzzzzkızlar hava çok soğuk rabbim yardım etsin evsizlere
sarammmmm canımmmmm geçmiş olsun20 lik diş ne fenadır ben bilirimmm
altta 2 tanesini ben çok çektim :18::18:sanırım 10 yıl falan :18:hep ağrıdııı durdu yılda 8.10 defa apse yapardı
bizim burada (ilçede) çene cerahi olmadığı için çektim yılarca:26::26: bir gün bir sinirle gittim (il de dr vardı )çektirdimmmmm
aynı cesareti tekrar gösretdim ve diğerinidee :26::26::26::26:alahıma şükür o çektiğim ağrılar varya (apse yaptığında )hiç çekmeye değmezmiş o ağrılarııı
![]()
dr bana çene yapınızdan kaynaklı çeneniz küçük sizin dedii ve bir süre sonra yanağınıza doğru çürütmeye başlıyor dediii sizinkide yanağınıza doğru çürümeye başlamış eğer gelmeseydiniz çene kemiğimiz çürür ve bir kaç ameliyatla platin takılması gereke bilirdi dedibizim ailede herkesde var 20.lik sorunu bence çektir kurtul
![]()