• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cadıcım maşallah ikizlerin olacakmış rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşallah yavrularınıı darısıtümmm bekleyen arkadaşların başına inşallahhhhhhhhhhh

cok saol canim AMINNNNNNNNNNNNNNNN ...........seninde olun oluyormus ALLAH annali babali buyutur insalla salikla kucana almayi nasip eder AMINNNNNNNNNNNNN

cok saol canim AMINNNNNNNNNNNNNNNN ...........seninde olun oluyormus ALLAH annali babali buyutur insalla salikla kucana almayi nasip eder AMINNNNNNNNNNNNN
tşkr ederim canımmm aminnn inşallah cümlemizinkini hayırlısı saglıgıyla kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhh rabbim tüm bekleyen arkadaşlarımıza tez zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhh amiiiiinnnnnnnnnnnnn
kizlar nerdesiniz ya :32::32::32:gelin biraz konusalim dertleselim :40::40::40::40:

ben geldimmmmm

selammmmm
pike doğurmuş,maşallah diyelim,sağlıkla büyüsün inşallah
ece nin de oğlu oluyomuş
bo topicde hiç çiçek yok,hep böcek,hep böcek,hadi kızlar siz de bi çiçek açtırın topiğe:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selammmmm
pike doğurmuş,maşallah diyelim,sağlıkla büyüsün inşallah
ece nin de oğlu oluyomuş
bo topicde hiç çiçek yok,hep böcek,hep böcek,hadi kızlar siz de bi çiçek açtırın topiğe:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

belkim cadının çiçekleri olur ne o kardelencim sen kendine gelinmi arıyon yoksam hı :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kardelencim sabah hastaneye kan vermeye gitmiştim hemşire busene erkek senesi dedi kendiside hamişmiş hemşirenin biz ogluşlarımıza 2013ten umut bekleyecez :D
yok yaaa,kız olan da çok,haziran annelerinde yarı yarıya kız gibi görünüyo canım
aman sağlıklı olsunlar da
ama gelin meselesi ciddi bi mesele,şimdi başlasak anca bulunur
ben ikiz doğurayım bir kız bir erkek senin oğlunuda iç güveyi alayım kardelencim olarmı:9::9::9::9::9::9::9::9::9::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21:

yok yooooook,iç güveysi de veremem oğluşumu,gel ikimizin ortasında bi yere ev kuralım şunlara
ne sana yakın,ne bana
ne de uzak

yok yaaa,kız olan da çok,haziran annelerinde yarı yarıya kız gibi görünüyo canım

öylemiii demekki ankarada erkek bebiş çok bu sene yada benim çevremde çok kardelencim bence hiç kendimizi yormayalım nasıl olsa kendileri kollarına takıp getirecekler
yok yooooook,iç güveysi de veremem oğluşumu,gel ikimizin ortasında bi yere ev kuralım şunlara
ne sana yakın,ne bana
ne de uzak

:1::1::1::1::1::1::1:

ne sana yakın,ne bana
ne de uzak

ortada bi yerde buluşalım o zaman orduda ünyede ne dersin :34::34::34::34::34::34::34:

biz aramaya başlasak ne anacım şimdinin gençleri artık kendileri buluorlar analarının bulduklarını begenmiyorlar

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

prensesim seninkinin cinsiyeti belli değilmi senin neyin olacak:26::26::26::26::26::26:

Back
X