• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ciddenmi kız beni gördünmü rüyanda nasıl gördün anlatsana

hayırlı sağlıklı olsunda eli ayağı düzgün olsunda akıllı uslu olsunda kız yada erkek farketmez canım Allah hangisini layık görürürse onu çok bekletmeden versin hepimize

Kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah.
hatunlar......

amin sara ablacım önemli olan o
:21::21:

saolun kızlarr inşşş.çok hoşuma gitti ama kızlarrr yaa ineğe bile imrendimmmm

ben 1 çiçek 1böcek istiommmm.1ini buldumda 2si kaldıııı:1::1::1:
bende bende bendeee

allahım yardımcın olsun işini kolay geçirsinn.yetercim sen rabbi yesir vela tuasır duasını biliomsn yanlış yazmış olabilirim ama biliosann anlamışsındır zaten.allahım işimi kolaylaştır zorlaştırma die peygamber efendimiizn her işinde okuduğu dua
canım sen iste yeter ki,rabbimin hazinesi çok geniş,neden sana da vermesin ki?
peygamberimiz ayakkabınızın bağını bile rabbimizden isteyin buyuruyor,yani ufak tefek,bunu da istemeyim diye düşünmeyin,gönlünüzden ne geçerse onu isteyin mevlamızdan diyor
elbet bir gün olacak isteklerimiz,çünkü rabbimiz de siz isteyin,ben cevap vereyim buyuruyor
karamsarlık yok,isticez,hem de bol bol,çeşit çeşit isticez
o zaman senin doktor yanılsında böcek yerine çiççek doğur:30::30::30:

bence sara nın çiçeki olcak. sara dün gece rüyamda seni gördüm:34:

ya rabbimden ne gelirse razıyız illaki ama biz böcüğe alıştık,şimdi çiçek olursa hem sevinir,hem de şaşırırız heralde

herkeze hayırlı kandiller olsun,rabbim şu mübarek gece hürmetine dualarımızı,gönüllerimizde olanları hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah

kandilinizz mübarek olsunn hatunlar.dilerimm seneye bu günlerdee hepimiz kucağımızda ebebklerimizle yazışırızzz

Selam kızlar nasılsınız?
Cadı hamileymiş, hem de ikiz:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Kardelencim senin nasıl gidiyor hamilelik, erkek annesi mi oluyosun sen maşallah:emir_bebek::nazar: Doğum ne zaman?
Saracım sende de yok mu henüz bebek benim gibi :(( İnşallah olacak canım ya, biz de göreceğiz o günleri yakında:10::10::10:
Yeter sen nasılsın canım, eşin nasıl?
Leyla gelmiyor mu artık? Çok geçmişe bakamadım ama... Göremedim onu...
Umarım herkes iyidir...
Hatırlayamadığım kızlar alınmayın, hepinizi öpüyorum:16::16::16:

Selam kızlar nasılsınız?
Cadı hamileymiş, hem de ikiz:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Kardelencim senin nasıl gidiyor hamilelik, erkek annesi mi oluyosun sen maşallah:emir_bebek::nazar: Doğum ne zaman?
Saracım sende de yok mu henüz bebek benim gibi :(( İnşallah olacak canım ya, biz de göreceğiz o günleri yakında:10::10::10:
Yeter sen nasılsın canım, eşin nasıl?
Leyla gelmiyor mu artık? Çok geçmişe bakamadım ama... Göremedim onu...
Umarım herkes iyidir...
Hatırlayamadığım kızlar alınmayın, hepinizi öpüyorum:16::16::16:

selam canım
hoş geldin
evet cadımız hamile çok şükür,darısı size inşallah
biz de iyi gidiyoruz inşallah canım,evet erkek annesi oluyomuşum:emir_bebek:
leyla baya baya bi zamandır uğramıyo,iyidir inşallah

günaydınnnnnnnnnnn kuzularr evdeyimm gelindeeeee dedikoduuu yapalımmmm

$428015_355145251170765_286899517995339_1314689_1421905466_n[1].webp

bizim spermlerdemii kavga edio dersinizzz.ondanmı gelmio sıpalarrr:32:

kızlar mrhb nasılsınızzz
ben yorgunum dün eşimin kontrolleri vardııı (başka bir şehirde )sgk sorun çıktı has sgk arasında mekik dokudum eve geldiğimde saat akşam 21 di
okadar çok sinir oldum kii dudakalrım uçuk içinde

kızlar can sıkıntısından dün iplik aldım aslında şu pratik ipliklerden alıcaktım flar yapmayaa ama bi kadın geldi çok şık ve basit omuz için şal yapmış ama sadece süs gibi çok şıktı.onunda modelini netten bulamıyrm.işleyip bi kermese verecektimmm.kadın çiçek motifleri işlemiş onlarıda birbiriyle birleştirmişş ama çok şıktı.bana önereceğiniz basit bi şal modeli avrmı kermese vericemmm

kızlar mrhb nasılsınızzz
ben yorgunum dün eşimin kontrolleri vardııı (başka bir şehirde )sgk sorun çıktı has sgk arasında mekik dokudum eve geldiğimde saat akşam 21 di
okadar çok sinir oldum kii dudakalrım uçuk içinde

cnm yaa senin çilende ap ayrıı beni yıkıooo.
allahım şifa versin eşineee.eşin hastalığı nedneiyle işe gidiomu gitmiomu cnm???

maonya karısı ben varım baaaaaakkkkkk biras daha bekleseydin keşkem kaçırdın beni:25::25::25:

:16::16:hayırlı bir geceden sonra dualarımızın kabul olacağı,
muradlarımıza ulaşacağımız günlerin başlangıcı olsun bu gün inşallahh!!!!!!
:16::16:

maonya karısı ben varım baaaaaakkkkkk biras daha bekleseydin keşkem kaçırdın beni:25::25::25:

:16::16:hayırlı bir geceden sonra dualarımızın kabul olacağı,
muradlarımıza ulaşacağımız günlerin başlangıcı olsun bu gün inşallahh!!!!!!
:16::16:

ben hep buralardayım kimse olmadığı için ara ara gelip bakıyorumm belkimm sesimi duyan olur dieeee:1::1:

cnm yaa senin çilende ap ayrıı beni yıkıooo.
allahım şifa versin eşineee.eşin hastalığı nedneiyle işe gidiomu gitmiomu cnm???

canım bu dünyada herkesin payına bir şeyler düşüyor AZ VE YA ÇOK :50::50::50::50: benimkide bunlarrrr:40::40: ehhh biraz fazla belki diğer insanlar göre :44::44::44::44:ama ne yapalım kaderrr
MEVLA BUNU LAYIK GÖRDÜYSE DİYECEK SÖZ BİMİŞTİR :26::26::26::26::26::26::26:

canım bu dünyada herkesin payına bir şeyler düşüyor AZ VE YA ÇOK :50::50::50::50: benimkide bunlarrrr:40::40: ehhh biraz fazla belki diğer insanlar göre :44::44::44::44:ama ne yapalım kaderrr
MEVLA BUNU LAYIK GÖRDÜYSE DİYECEK SÖZ BİMİŞTİR :26::26::26::26::26::26::26:

haklısın cnm benim

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaar misafirlerim var o yüzden gelimiyorum sizler nasılsınız

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese mutlu huzurlu umutlu sağlıklı bir hafta diliyorum

Back
X