• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kızlar hepinize selamlar, sevgiler....

Kusuruma bakmayın uzun zamandır giremedim, üstüne birde buranın sifresini unutmusum tekrar bulana kadar da bir süre gecti tam cilası oldu...

cok sükür 40ımız cıktı, su an 1,5 aylık olduk.. :nazar: oldukca güzel fakat bir okadar da yorucu bir sürec... Annem bir süre bizdeydi ama bayadır yanlızım burada... yani iste uykusuzluk, yorgunluk gidiyor... Rabbim bu güzel duyguyu bekleyenlere, isteyenlere tez zamanda yasatır insallah... :49::49::49:Darısı başınıza olsun insallah... :emir_bebek:

Hepinizi cok özledim, geçmisi cok okuyamadım, insallah hersey yolunda gidiyordur, insallah yakında bir sürü hamile haberleri alırız, mart nisan bereketi olsun insallah...

inşallah zaman geçtikce daha cok vakit bulup girebilirim buraya, muhabbetlerimizi cok özledim sekerler..
şimdilik bizden haberler böyle, selamlar sevgiler....:54::54:

sağlıkla büyüt mucizeni canımmm
AMİNNN İNŞŞŞŞ

Kızlar hepinize selamlar, sevgiler....

Kusuruma bakmayın uzun zamandır giremedim, üstüne birde buranın sifresini unutmusum tekrar bulana kadar da bir süre gecti tam cilası oldu...

cok sükür 40ımız cıktı, su an 1,5 aylık olduk.. :nazar: oldukca güzel fakat bir okadar da yorucu bir sürec... Annem bir süre bizdeydi ama bayadır yanlızım burada... yani iste uykusuzluk, yorgunluk gidiyor... Rabbim bu güzel duyguyu bekleyenlere, isteyenlere tez zamanda yasatır insallah... :49::49::49:Darısı başınıza olsun insallah... :emir_bebek:

Hepinizi cok özledim, geçmisi cok okuyamadım, insallah hersey yolunda gidiyordur, insallah yakında bir sürü hamile haberleri alırız, mart nisan bereketi olsun insallah...

inşallah zaman geçtikce daha cok vakit bulup girebilirim buraya, muhabbetlerimizi cok özledim sekerler..
şimdilik bizden haberler böyle, selamlar sevgiler....:54::54:

masalah 40 nizda cikmis ALLAH salikla buyutmeyi nasip etsin darisi bizim basimiza :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlarr.ruhsal bunalım geçiyrm dün duyduğum haber beni o kadar etkiledikiii bugün evde kırmadığım şey kalmadıı sonrada oturdum ağladımmm:14::14:

benim bi yengem vardı bazen söylüodum ehr görmeye bana laf sokuyodu.aalllah kimseyi evlatsız bırakmasın para neykii evladıı satın ala biliomu?? sorun sendemiii eşindemiii tühh tühh vahh vahhh o kadın yüzünden şimdi akrabalarımla görüşmüyrm onun olduğu ortama asla gitmiyrm kızlarıda kendinden gıcıkk.bunun gelini evlendiği ay egbe kaldııı başladıı bana iğne sokmalaraaa rabbim büyüksün dedimm.benden 1ay önce 1 kızı evlenmiştiii oda evlendiği ay gebe kalmıştı bebeği 3yaşına girdi.dün o kuzenimin tekrar gebe oldunu öğrendim kıskanmak değil ama insnaın zoruna gidio o kadar büyük konuşmalarına rağmennn o 2ciye hamilee bense haka hastane köşelerindeee:14::14::14::14::14::14:

slm kızlarr.ruhsal bunalım geçiyrm dün duyduğum haber beni o kadar etkiledikiii bugün evde kırmadığım şey kalmadıı sonrada oturdum ağladımmm:14::14:

benim bi yengem vardı bazen söylüodum ehr görmeye bana laf sokuyodu.aalllah kimseyi evlatsız bırakmasın para neykii evladıı satın ala biliomu?? sorun sendemiii eşindemiii tühh tühh vahh vahhh o kadın yüzünden şimdi akrabalarımla görüşmüyrm onun olduğu ortama asla gitmiyrm kızlarıda kendinden gıcıkk.bunun gelini evlendiği ay egbe kaldııı başladıı bana iğne sokmalaraaa rabbim büyüksün dedimm.benden 1ay önce 1 kızı evlenmiştiii oda evlendiği ay gebe kalmıştı bebeği 3yaşına girdi.dün o kuzenimin tekrar gebe oldunu öğrendim kıskanmak değil ama insnaın zoruna gidio o kadar büyük konuşmalarına rağmennn o 2ciye hamilee bense haka hastane köşelerindeee:14::14::14::14::14::14:

sakin ol canım ya boş ver millet ne derse desin sen eşine bak o bişey diyomu yoooook gerisini boşver maonyam yanlış anlamazsan bi uzman yardımı alsan bu bebek konusunda ne dersin

AĞLARSIN

Kırdığın kadehte kalan ömrümden,
Ağlarsın içtiğin yılları bilsen.
Hicrinle sararıp solan ömrümden,
Ağlarsın biçtiğin dalları bilsen.

Sefiller gücünü bende sınadı,
Kimi kaçık dedi, kimi bunadı;
Berdûş eleştirdi, sarhoş kınadı,
Ağlarsın düştüğüm dilleri bilsen.

Ar ettim sakladım uğraşlarımı,
Haberdâr etmedim sırdaşlarımı.
Gizlemek isterken gözyaşlarımı,
Ağlarsın seçtiğim yolları bilsen.

Felsefe böyledir dîvânelerde,
Teselli aranır bahanelerde,
Bir kadeh mey için meyhânelerde,
Ağlarsın döktüğüm dilleri bilsen.

Ateşe su dedim göz göre göre,
Aklım zavallıydı duyguma göre,
Bahtına şükretti Mecnûn bin kere,
Ağlarsın düştüğüm çölleri bilsen.

Cemal SAFİ

Alıntıdır

BAŞEDEMEZSİN

İş işten geçmeden gel de söz dinle,
Sen benim aşkımla başedemezsin.
Ben sarhoş gezerken senin derdinle,
Sen kendi gönlünü hoş edemezsin.

Gül sefa sürse de bülbül çilerken,
Bin pişman olmaz mı rengi solarken,
Ben sana dört mevsim bahar dilerken,
Sen benim yazımı kış edemezsin.

Fırtına biçersin ey rüzgar eken,
Borcunu faizle öder geciken,
Sen benim gezdiğim yolları diken,
Yattığım yatağı taş edemezsin.

Gülersin aşığı yedekte sayıp,
Yetmez mi arından verdiğin kayıp,
Kınalı kekliğim elde var deyip,
Sen beni kafeste kuş edemezsin.

Kapılma hayalin renk akışına,
Ağlarsın gerçeğin can yakışına,
Ben kurban olurken bir bakışına,
O canım gözleri yaş edemezsin.

Aklını başına topla da vazgeç,
Gel beni dinle de vuslata gün seç,
Sen benim elime mecbursun er geç,
Bahtımı mecnuna eş edemezsin...

Cemal SAFİ

Alıntıdır

ARARIM SENİ

Akşam erken çöker yalnızlığıma
Sokak sokak gezer ararım seni
Hasretin gönlümün yangınlarında
Alev alev yanar ararım seni

Gözyaşlarım kurur yanaklarımda
Hüzünlü bir ıslık dudaklarımda
Sigaram sabahlar parmaklarımda
Nefes nefes çeker ararım seni

Gölgen düşer sanki hep yollarıma
Adım adım yürür izlerim seni
Bir çılgın özleyiş girer kanıma
Yudum yudum içer ararım seni...

Ahmet Selçuk İLKAN

Alıntıdır

bazen sessiz çığlık atarmısınız aslında siz bangır bangır bağırıyosunuzdur ama sesinizin duyulmadığı olurmu hiç, kelimeler tek tek boğazınıza düğümlenirmi haykırmak istediğinizde sesinizin kısılıp çıkmadığı olurmu ağlamak isterken hüngür hüngür iki damla göz yaşı gelmemek için inat edermi en sevdiğiniz insanın bile sizi anlamadığı olurmu. :50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

bugün çok karmaşığım arkadaşlar canım sıkkın hava bozuk yağmur var aslında çıkıp yağmurda sırılsıklam ıslanana kadar yürüyesim var.sonunda hasta olup olmamak hiç önemli değil avazım çıktığı kadar bağırsam sonra ağlasam doyasıya ne güzel olur ama bunu yapacak gücümde yok.:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

HERŞEY SENDE GİZLİ

Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif..
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü..
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin..
Yaşadıklarını kâr sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;

Ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün..
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,

Sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..

İşte budur hayat!
İşte budur yaşamak, bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin kadar sevilirsin...

Can YÜCEL

Alıntıdır.

bazen sessiz çığlık atarmısınız aslında siz bangır bangır bağırıyosunuzdur ama sesinizin duyulmadığı olurmu hiç, kelimeler tek tek boğazınıza düğümlenirmi haykırmak istediğinizde sesinizin kısılıp çıkmadığı olurmu ağlamak isterken hüngür hüngür iki damla göz yaşı gelmemek için inat edermi en sevdiğiniz insanın bile sizi anlamadığı olurmu. :50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

bugün çok karmaşığım arkadaşlar canım sıkkın hava bozuk yağmur var aslında çıkıp yağmurda sırılsıklam ıslanana kadar yürüyesim var.sonunda hasta olup olmamak hiç önemli değil avazım çıktığı kadar bağırsam sonra ağlasam doyasıya ne güzel olur ama bunu yapacak gücümde yok.:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

:43::43::43::43::43::43:

Olmuyorsa olmuyordur »VARDIR ALLAH'IN BİR BİLDİĞİ... İsyan etme sakın, sonra anlarsın »SENİN İÇİN YAPILAN İYİLİĞİ... :25:

herkezi kendi haline birak kim ne derse desin ... bir gun o laflar donur dolasir onlari bulur ...

kiyamam :48::48::48::48::48::48::48:

Back
X