• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maonyaaa nasilsin canim:16::16::16::16:
iyi değilim cnm.hiç iyi değilim.insanlar sanki beni mutsuz etmek için yarış içindeler.arkamda hiç desteğim yokkk.tek başımayımmm.ailemle bile aram kötü bu aralarrrrr:14::14:bunalım üstüne bunalım geçiriyrm
herkezi kendi haline birak kim ne derse desin ... bir gun o laflar donur dolasir onlari bulur ...

inşşş

zeynom hoşgelmişsin canım seninde bebeğininde iyi olmanıza sevindim maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kırkınızda çımış nice güzel sağlıklı günlere diyeyim canım bende seni özlemişim haber almak iyi oldu arada bebişin uyunca kaç gel haberdar et bizi canım senide bebişinide kocaman öpüyorum.:38::38::38::38::38::38::38::38:

sağlıkla büyüt mucizeni canımmm
AMİNNN İNŞŞŞŞ

masalah 40 nizda cikmis ALLAH salikla buyutmeyi nasip etsin darisi bizim basimiza :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar cok tesekkur ederim yorumlarınız icin, Allah hayırlısıyla tez zamanda sizlere de nasip eder insallah.. dualarımdasınız hep... cok seviyorum sizleri, albumude minnosun resmi var teyzeleri masallah :nazar::nazar:

bazen sessiz çığlık atarmısınız aslında siz bangır bangır bağırıyosunuzdur ama sesinizin duyulmadığı olurmu hiç, kelimeler tek tek boğazınıza düğümlenirmi haykırmak istediğinizde sesinizin kısılıp çıkmadığı olurmu ağlamak isterken hüngür hüngür iki damla göz yaşı gelmemek için inat edermi en sevdiğiniz insanın bile sizi anlamadığı olurmu. :50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

bugün çok karmaşığım arkadaşlar canım sıkkın hava bozuk yağmur var aslında çıkıp yağmurda sırılsıklam ıslanana kadar yürüyesim var.sonunda hasta olup olmamak hiç önemli değil avazım çıktığı kadar bağırsam sonra ağlasam doyasıya ne güzel olur ama bunu yapacak gücümde yok.:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

canım arkadasım, insallah sıran yakındır canım, hep dualarımdasın arkadasım, seni cok seviyorum ve inanıyorum ki insallah sende yavrunu kucagina alacaksin... unutma en karanlık zaman gün dogumundan önceki anlarda dir..
nasil zamanında konusuyorduk hatirlarmisin, ben hic unutmadim, en umutsuz oldugum anlarda sen bana inandın, icimi ferah tutmamı söylemistin, şimdi aynısını sana söylüyorum canım, inanıyorum ki senin vaktinde gelecek insallah...

kızlar sakın umutsuzluga düsmeyin, olmuyorken bana da hiç olmayacakmıs gibi geliyordu bazen ama inanın insallah Rabbimin izni ile hamile kalip yavrularınızı kucaginiza alacaksınız... onlu sunla kıyaslamayın hiç, başkalarının, densizlerin lafını hele ki hiç takmayın kafanıza.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun insallah.. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum zamanı gelince, ama yeter ki umutsuzluk olmasın canlarım.. kendinize cok cok iyi bakın canlar...

kızlar cok tesekkur ederim yorumlarınız icin, Allah hayırlısıyla tez zamanda sizlere de nasip eder insallah.. dualarımdasınız hep... cok seviyorum sizleri, albumude minnosun resmi var teyzeleri masallah :nazar::nazar:

canım arkadasım, insallah sıran yakındır canım, hep dualarımdasın arkadasım, seni cok seviyorum ve inanıyorum ki insallah sende yavrunu kucagina alacaksin... unutma en karanlık zaman gün dogumundan önceki anlarda dir..
nasil zamanında konusuyorduk hatirlarmisin, ben hic unutmadim, en umutsuz oldugum anlarda sen bana inandın, icimi ferah tutmamı söylemistin, şimdi aynısını sana söylüyorum canım, inanıyorum ki senin vaktinde gelecek insallah...

kızlar sakın umutsuzluga düsmeyin, olmuyorken bana da hiç olmayacakmıs gibi geliyordu bazen ama inanın insallah Rabbimin izni ile hamile kalip yavrularınızı kucaginiza alacaksınız... onlu sunla kıyaslamayın hiç, başkalarının, densizlerin lafını hele ki hiç takmayın kafanıza.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun insallah.. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum zamanı gelince, ama yeter ki umutsuzluk olmasın canlarım.. kendinize cok cok iyi bakın canlar...

zeynom canım menim yeğenimin resmine baktım maşallah canım 41 kere maşallah çok asil bi duruşu var annesi gibi ve çok tatlı benim yerimede öp kokla sara teyzen sana hep duacı seni çok seviyo de emi canım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

zeynom canım menim yeğenimin resmine baktım maşallah canım 41 kere maşallah çok asil bi duruşu var annesi gibi ve çok tatlı benim yerimede öp kokla sara teyzen sana hep duacı seni çok seviyo de emi canım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

saol tatlım, insallah darısı başına olsun canım... :emir_bebek: senin güzel haberlerini de bekliyoruz canım...

saram neler yaptın, son gelismeler nasıl? merak ediyorum dogrusu...
bacım insallah dogal olsun ama tüp bebek için görüsdün mü onu merak ettim, bi denk gelip konusabilsek keske...

saol tatlım, insallah darısı başına olsun canım... :emir_bebek: senin güzel haberlerini de bekliyoruz canım...

saram neler yaptın, son gelismeler nasıl? merak ediyorum dogrusu...
bacım insallah dogal olsun ama tüp bebek için görüsdün mü onu merak ettim, bi denk gelip konusabilsek keske...

tatlım tüp bebek tedavisine başlayacaktık ama benim sağlık sorunlarım çıktı ki bunlardan birisi dişlerim onları tedaviediyorum şimdi sonrada gastritimi tedavi edecem sonra Allah kısmet ederse bebeği düşünecez.

gunaydin kizlar nasilsiniz ben ve bebisler iyiz karnim simdiden cikmis sanki karpuz var geceleri pek uyamiyorum kramplarim oluyo ama olsun onlar icin deyer herseye .... ALLAHIM en kisa zamanda tum arkadaslarima nasip et hepsinin karni kuca dolsun AMINNNNNNNNNNNNNNNNNN.....

gunaydin kizlar nasilsiniz ben ve bebisler iyiz karnim simdiden cikmis sanki karpuz var geceleri pek uyamiyorum kramplarim oluyo ama olsun onlar icin deyer herseye .... ALLAHIM en kisa zamanda tum arkadaslarima nasip et hepsinin karni kuca dolsun AMINNNNNNNNNNNNNNNNNN.....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cadıcım

iyi olmanızada sevindim cinsiyetleri daha belli olmadı dimi kaç haftalık oldunuz

slm kızlarr sabah 8den beri 3doktor gezdimmm:))2si aynı hastane 1i farklı:10:

canım çıkmış durumda.

guatırım için kan verdim sonra cilt doktoruna saçlarımı gösterdim sonra diğer hastaneye gittim kulağım duymuo die burnumda eğrilik varmış bu yüzden kulağıma hava gitmiomuşş oda şikayet ettiğim doluluğu yapıomuşşş:8:ne çürük çıktım bende herrr yerim tamirden geçmeliii:9:kulak doktoruuu gebemiisn seni daha çok zorlar dediii bende hayırr dedimmm.peki doğumlaırnda zorladımı dediii bilmiyrm hiç doğum yapmadım dedimmmm.kaç yıllık evlisin dedii 4 dedim.siz evde naposunuzzzz çocuk yapmıcaksanız nie evlendiniz dediii:1::1::1::1:çok sempatik bi doktorduuu.bendee durumumuzu anlattım önce guatırının geçmesi lazım yoksa çok sorunlu gebelik yaşarrsın olur inşş dediiii:16::16::16:
allahım çocuğu olmuo die alnımda yazıoo yada hepp o konuyu açanlar beni buluo galibaaa:9::9:başka zaman olsa hüngür hüngür ağlardım ama bugün nednese takmadımmm

sara cım bugün bizim oraya geldin ama bi slm vermeden gittin neden:26:

canım çıkmış durumda.

guatırım için kan verdim sonra cilt doktoruna saçlarımı gösterdim sonra diğer hastaneye gittim kulağım duymuo die burnumda eğrilik varmış bu yüzden kulağıma hava gitmiomuşş oda şikayet ettiğim doluluğu yapıomuşşş:8:ne çürük çıktım bende herrr yerim tamirden geçmeliii:9:kulak doktoruuu gebemiisn seni daha çok zorlar dediii bende hayırr dedimmm.peki doğumlaırnda zorladımı dediii bilmiyrm hiç doğum yapmadım dedimmmm.kaç yıllık evlisin dedii 4 dedim.siz evde naposunuzzzz çocuk yapmıcaksanız nie evlendiniz dediii:1::1::1::1:çok sempatik bi doktorduuu.bendee durumumuzu anlattım önce guatırının geçmesi lazım yoksa çok sorunlu gebelik yaşarrsın olur inşş dediiii:16::16::16:
allahım çocuğu olmuo die alnımda yazıoo yada hepp o konuyu açanlar beni buluo galibaaa:9::9:başka zaman olsa hüngür hüngür ağlardım ama bugün nednese takmadımmm

hep böyle umutlu ve neşeli ol tamam mı tatlım

günaydınnn herkese hayırlı cumalar diliyorum rabbim bu mübarek günün hürmetine herkesin duasını kabul eyler inşallahhhhhh amiiiiiinnnnnnnn

yüce allah bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar...
[sıze=3][/sıze]

canım çıkmış durumda.

once gecmis olsun .... ve cocuk konusunu her zamam boyle ol takma sadece yabancilari deyil akrabalarinda birsey dediyi zaman takma onlar senin takmadini gorunce daha birsey demezler sana bence :48::48:

Back
X