• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ALLAH’ım” “Rabbim! Bak ellerim bomboş , Ellerimde hiçbir şey yok . Ellerimde bir tek “yok” var Ve ben, yoktan var ettiğin bu ellerle, Senin sonsuz keremine el açmaktayım Çünkü ben de var yok; Sende yok yok” . . .Dualarda buluşmak ümidiyle Cümleten Hayırlı Nurlu Cumalar ♥

Mesela ben karşıda duracağım, bırakacağım onu 'Git kızım anneye' diyeceğim dünyalar benim olacak...

*Mesela

facede okudum şimdi bu yazıyı birde baba kızını yürütmeye çalışıo karşıdada annesi bi foto koymuşlarrr.ahhhh bizdeee böyle olucazmııı acabbaaaa.çok duygulandımmm:25:

günaydınn kızlarr.

dün metal bi şamdanla kaşımın ortasını patlattım.nasıl becerdim bilmiyorum.kesik yeri küçük ama çok kan aktıı ve çok ağrıdı burnumun direği sızladıı resmennn

merhaba kızlar herkese iyi hafta başı diliyorum
maonya geçmiş olsun

Son düzenleme:
merhaba canım nasıl oldun prensesim daha iyisin dimi canım

çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.....
yarın kontrolüm var tekrar açlık ve tokluk şekerime bakılacak
suyum azdı inş düzelmiştir
bulantılarımda hala devam ediyor
sanırım benimki geçmeyen cinsten

Son düzenleme:
hatunlar size özel bi soru sorucammm:30:

sizde adetten 1 hafta sonra bazı aylarda su gibi bi akıntı oluomu??yoksa bu hastalık belirtisimi?:26:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar

çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.....
yarın kontrolüm var tekrar açlık ve tokluk şekerime bakılacak
suyum azdı inş düzelmiştir
bulantılarımda hala devam ediyor
sanırım benimki geçmeyen cinsten

geçmiş olsun tatlım umarım senin için herşey yolunda gider doktorda kalbini ferah tut canım

günaydın kızlar.mutlu ve umutlu bir gün geçirmeniz dileğiyleee

günaydın canım nasıl oldun

hatunlar size özel bi soru sorucammm:30:

sizde adetten 1 hafta sonra bazı aylarda su gibi bi akıntı oluomu??yoksa bu hastalık belirtisimi?:26:

bu konuda hç bir fikrim yok canım bi doktora danış istersen

Back
X