• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlar ben evime döndüm tatil bitti......... şimdi işteyim tatilden sonrada iş hiç çekilmiyor sizler nasılsınız

selam kızlar
biz dün oğluşla sınavdaydık
sanırım güzel geçti:1:
saracım hoş geldin bacım,tatil iyi gelmiştir inşallah
cadıcım yolladım tıcker adresini,beğenirsin inşallah

gunaydin canim ..evet tatilden sonra biraz zor oluyo ...ama olsun hic omasa gidip ayleni gordun :48::48:

evet canım haklısın insanın ailesi gibi yok valla ailemle olmak bana çok iyi geldi sen nasılsın cadıcım neler yapıyosun bebişlerde iyidir inşallah

selam kızlar
biz dün oğluşla sınavdaydık
sanırım güzel geçti:1:
saracım hoş geldin bacım,tatil iyi gelmiştir inşallah
cadıcım yolladım tıcker adresini,beğenirsin inşallah

hoşbulduk kardelencim tatil iyi gelmezmi hemde nasıl ailemi çok özlemiştim gerçi bi hafta kaldım çok doyamadım ama olsun buda iyiydi.sen nasılsın bebiş nasıl sınavında inşallah iyi geçmiştir canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın

günaydınn canım sanadaa amin inşallah teşekkür ediyorumm güzel dileklerinn içinnn senin batt ne zaman çalışmalar ne durumda görüşemiyoruzz ?

günaydınn canım sanadaa amin inşallah teşekkür ediyorumm güzel dileklerinn içinnn senin batt ne zaman çalışmalar ne durumda görüşemiyoruzz ?

evet canım ya epeydir görüşemiyoruz benim bat bugün :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: ama yine gecikti sanırım :26::26::26::26::26::26::26:senin bat ne zaman :34::34::34::34::34::34::34:

evet canım ya epeydir görüşemiyoruz benim bat bugün :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: ama yine gecikti sanırım :26::26::26::26::26::26::26:senin bat ne zaman :34::34::34::34::34::34::34:[/QUOTE]

geciktimii herzaman olurmuu böylee yoksa heyecanlanmalımıyım :26: benim 14 nisan bekliyoruz bakalımm :26:

geciktimii herzaman olurmuu böylee yoksa heyecanlanmalımıyım :26: benim 14 nisan bekliyoruz bakalımm :26:

yok tatlım hemen heyecanlanma benimkiler yapar böyle arada bi kaç gün gecikir üstelik hiç bi belirtide yok malesef seninkilerde gelmez inşallah yerine bebeğin gelir canım umudunu hiç yitirme tamam mı tatlım

iyim canim cok sukur bende bebislerde hersey yolunda ... bebisler buyuyo bende buyuyorum :9::9::9::9:

iyi olmanıza sevindim canım bebişler büyüsünde sende kilo al bişey olmaz doğumdan sonra ikizlerin peşinde koşmaktan zaten zayıflayacaksın.:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

SLMM KIZLAR NASILSINIZZ kaç gündür gelemedimm annem anjiyo oldu bahar temizliği falan derkennn çok yoruldum valla sizler nasılsınız

yok tatlım hemen heyecanlanma benimkiler yapar böyle arada bi kaç gün gecikir üstelik hiç bi belirtide yok malesef seninkilerde gelmez inşallah yerine bebeğin gelir canım umudunu hiç yitirme tamam mı tatlım

canımm benimm her ay aynı umutla bekliyorumm derdi veren Allah dermanınıda veriyor sabırla bekliyoruzzz :103:

SLMM KIZLAR NASILSINIZZ kaç gündür gelemedimm annem anjiyo oldu bahar temizliği falan derkennn çok yoruldum valla sizler nasılsınız

geçmiş olsunnn ...

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin annene ben daha bahar temizliğine başlamadım valla biraz daha bekleyecem nisan ayı çıksın burada daha yağmur yağıyo havalar soğuk :50::50::50::50::50::50::50::50::50:

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin annene ben daha bahar temizliğine başlamadım valla biraz daha bekleyecem nisan ayı çıksın burada daha yağmur yağıyo havalar soğuk :50::50::50::50::50::50::50::50::50:

canımm sağolkuzummmm
yavrum buralar ısındı (çok şükür)sobayı kaldırdım sobalı odayı boyadık camları sildimmm vs vs aslında biraz erken oldu ama olsunn yaaaa kışdan bir şey kalsın istemedim

Back
X