• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi olmanıza sevindim canım bebişler büyüsünde sende kilo al bişey olmaz doğumdan sonra ikizlerin peşinde koşmaktan zaten zayıflayacaksın.:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

evet canim oyle onlarin pesinde dolasmaktan zayiflarim ...onlar iyi olsun onemli olanda o zaten ...ama bende kendimi hic boyle gormediyim icin cok tuaf gozukuyorum :1::1:

canımm sağolkuzummmm
yavrum buralar ısındı (çok şükür)sobayı kaldırdım sobalı odayı boyadık camları sildimmm vs vs aslında biraz erken oldu ama olsunn yaaaa kışdan bir şey kalsın istemedim

güle güle sağlıkla otur evinde yetercim

evet canim oyle onlarin pesinde dolasmaktan zayiflarim ...onlar iyi olsun onemli olanda o zaten ...ama bende kendimi hic boyle gormediyim icin cok tuaf gozukuyorum :1::1:

eminim sen herhalinle güzelsin canım arkadaşım boşver kiloları

slm kızlarr.

Eşimin dedesi vefat etti onun için evde değilizzzz onun için giremiyrmmm bugün adet oldum :ssz::ssz::ssz::ssz:

Allah'ım! Baharı Çiçeksiz.Yuvayı Çocuksuz.Çocuğu Sahipsiz.Kalplerimizi Sensiz Ve Sevgisiz Bırakma Allah'ım..!
AMİNNN

Back
X