- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
kızlarrrrrrrr nirdesinizzzzzzzzz![]()
burdayım canım nasılsın bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrr nirdesinizzzzzzzzz![]()
iyiyim çok şükür
sen nasılsın?
eşim sağolsun evi süpürüyor
ben de talimat veriyorum
bende iyiyim canım sağol
oooh iyi yapıyosun hamileliğin en güzel yanı bu dimi nazlanmak![]()
güzel de erkek işte naparsa yapsın beğenmiyorum kırmakta istemiyorum ama en azından az çok temizleniyor![]()
karışma kız en,şteme sana yardım edi,yo daha ne yapsın doğumdan sonra istediğin gibi yaparsın temizliğini şimdi bugünlerin tadını çıkar bence
prensesim benim çıkmam gerek akşam görüşürüz olurmu canım
CANLAR NASILSINIZZZ herkesler iyimiiiii çok yorucu bir gündü benim için şimdide yemek hazırlayacağım ama size bir slm vereyim dedimm![]()
iyiii gecelerr kızlarrrr nasılsınızzz?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öyle galiba saracım..dün 15,30 da dayanamadım müdürden izin alıp eve gittim..oturamıyordum valla ağrıdan.tatlım menim sen site site dolaşıp doktorlara yazacağına bana sor ben cevaplayayım sen idrar yoolarını üşütmüşsün hemen bi doktora git süte geçmeyen antibiyotikten versin bir an önce iyileş ve bol bol su iç bende idrar yoolarımı üşütmüşüm sanırım bugün çok fena yanma var geçmezse bende yarın doktora gidecem
hemen boşaltıyoyummmmmmmm...leylaaaaaaaaaaaaaa mesaj kutunu boşalt lütfen![]()
iyiii gecelerr kızlarrrr nasılsınızzz?
öyle galiba saracım..dün 15,30 da dayanamadım müdürden izin alıp eve gittim..oturamıyordum valla ağrıdan...şuan iyiyim çok şükür..eve gittim ayaklarımı falan ısıttım...bugün biraz daha iyiyim...suyu çok içmeye çalışıyorum ama fazlasıda mide bulandırıyor..
hemen boşaltıyoyummmmmmmm...
hg leylicimmmmmm..umarım sen ve oğluşun iyisinizdir tatlım...![]()
ooooo leylicim sen buralara uğrarmıydın nasılsın bakalım oğluşun nasıl hamilelik nasıl gidiyo
günaydın tatlım nasılsın![]()
soal tatlım iyiyim sen nasılsın.
dün çok gıcık insanlarla bi aradaydım kndini beğenmiş insnalarla çok morelim bozulduuu sabaha kadar uyuyammaadım tansiyonum 10 5e düşmüş başım ağrıdı.
2hafta sonra bize gelecekler onlar gelmeden evin bi kaç eksiği var onları alıcam evi düzenliyrm çarşıya çıkıcam birazdan ne pasta yapsam ne yemek yapsam die düşünüyrm herşeyi eleştiriolar.gitmeyince yabani gibi oluosun ablamlar bu kadar stres olucana gitme görüşme diolarrrrkendimi biraz aşalanmış hissettim dün offffff
değişik pasta börek bilen varsaaaa yazsın bana .şu kokoşlar gelmeden halletmem lazım herşeyi,,
sorma saracım yaaa..valla ağrım o kadar fazlaydıydi bir ara dedim apandis falanmı Allahım esirgesin...çok korktum yani..dikkat ediyorum..tamamen geçmezse doktora gidecem...kaç gündür elden ayaktan düştüm..yemekleri bile annem yapıyor..evle uğraşıyor birde buse hanım...kadın helak oldu..ben hastayım diye banada kıyamıyor..ALLAHIM RAZI OLSUN TÜM ANNELERDEN...HAKLARI ÖDENMEZ YA...MÜMKÜN DEĞİL YANİ..Peygamber efendimiz boşuna dememiş cennet anaların ayağı altındadır diye...günaydın canım çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım noldu bize ya bi idrar yolları enfeksiyonu eksikti oda oldu tam oldu
tuğbacımmmmmmm böyle insanlarla görüşme canım..onu bunu inceleyen insan bana değil demekki beni incelemeye geliyor..hiç haz etmem öyle şeyleri ve o tür insanlardanda uzak dururum...gıcık olurum böyle şeye...hayatta tahammül etmem..hayatımı kimseye göre yönlendirmem aslaaaaaaaaaaaaaaaaa....bence hemen alakanı kes onlarla...soal tatlım iyiyim sen nasılsın.
dün çok gıcık insanlarla bi aradaydım kndini beğenmiş insnalarla çok morelim bozulduuu sabaha kadar uyuyammaadım tansiyonum 10 5e düşmüş başım ağrıdı.
2hafta sonra bize gelecekler onlar gelmeden evin bi kaç eksiği var onları alıcam evi düzenliyrm çarşıya çıkıcam birazdan ne pasta yapsam ne yemek yapsam die düşünüyrm herşeyi eleştiriolar.gitmeyince yabani gibi oluosun ablamlar bu kadar stres olucana gitme görüşme diolarrrrkendimi biraz aşalanmış hissettim dün offffff
değişik pasta börek bilen varsaaaa yazsın bana .şu kokoşlar gelmeden halletmem lazım herşeyi,,