topic bomboş..saracımda sabah uğramış gitmiş..ya işi var yada doktora gitti ikisinden biridir diye düşünüyorum..saracım doktora gitmeden iyileşmeyecez galiba...sabah yine buseyi emzirirken hafif hafif ağrılarım var gibiydi..hareket ederken oluyor..insanın günlük yaşamını etkiliyor ya...sanki yeni doğum yapmış gibi oluyorum bazen...:18:
ececimmmmmmm iki gündür girmemiş..morali bozulmuştu şeker olayına..inşallah iyidir..onu merak ediyorum
kardelencimde girmemiş...kız kardelenim hatim yapıyorsun biliyorum ama arada gir iyiyim de canım merak ediyorum seni....
nehirdennn hiç haber yokkkkkk..onuda merak ediyorum yaaaaa...
sanalın en kötü yanı bu işteeeeeee....
diğer kızlar ara ara giriyor..prensescim, cadıcımmmm, maonyacımmmm,pelincimmmm bunlarla görüşüyoruz arada...bir önceden işi olan yarın gelemeyebilirim desin lütfen..merak ediyor insan...![]()
slm kızlar herkese günaydın leylacım evet 2 gündür topige giremiyordum ama moralimin bozuk oldugu için degil canım allaha şükür salı günü şeker yüklememin sonucunu aldım temiz çıktı salı günü çok yagmur yagıyodu havadaçok bozuktu ev ile hastane arasında 1 saatlik yol var canım kardeşimin evi yakın oldugu için oraya geçtimkardeşimdede net yok o yüzden giripte sizlere yazamadım dün akşam geldim evime allahıma şükürler olsun biz iyiyiz sizler nasılsınız busemiz nasıl annesi