• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol leylam ya..bakalım..başta anlaşmalı boşanıp kutulcam senden diyordu..şimdide anlaşamam senle diyr
boşanmakmı istemiyosun derdin nedir diyorum,inan senden tiksiniyorum istemiyorum seni diyor...

10kere boşasaydı sa şu lafları işitmeseydim...sonra tamam tiksinmiyorum ama uzatma dolunay bıktım artık diyor..
snki ben işi yokuşa sürüyorum...herşey biranda olup bitse en çok ben sevinicem..buşekilde çok rahatsızım..
çalışıyorum...annemde kalsam servise ne dicem evimde kalsam ayrı dert,yerim yurdum belli değil..

Sıkıntılı bir süreç..Allah yardımcın olsun canım ya..insan ne yazacağınıda şaşırıyor inan ki tatlım ya...takma sen onu..belliki herşey son raddeye varmış..daha fazla çirkinleşmeden olayın bitmesi en mantıklısı canım ya...ne diyim bilmiyorum ki...:nazar::26:

tatlım boşver servistekilere ne diyeceğini zaten bi süre sonra öğrenecekler boşandığınızı o yüzden kimsye bişey anlatmak zorunda değilsin.madem son kararınız birbirinizi daha fazla yıpratmadan bitirin gitsin.sürüncemede kalınca her ikiniz içinde daha zor olur herşey.Allah hakkınızda hayırlısını versin

saracığıma katılıyorum..boşver kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin...şu ne demiş bu ne etmiş bu tür şeyler insanı daha çok yıpratıyor...hep çevre işte...türk toplumunun en çok sıkıntısı bu bence....inşallah herşey sen üzülmeden ve yıpranmadan biter tatlım...:nazar::38::38:

saraaaaaaaaaaaaa yoğunmusun tatlım...:nazar::38::38:

Sıkıntılı bir süreç..Allah yardımcın olsun canım ya..insan ne yazacağınıda şaşırıyor inan ki tatlım ya...takma sen onu..belliki herşey son raddeye varmış..daha fazla çirkinleşmeden olayın bitmesi en mantıklısı canım ya...ne diyim bilmiyorum ki...:nazar::26:

tatlım boşver servistekilere ne diyeceğini zaten bi süre sonra öğrenecekler boşandığınızı o yüzden kimsye bişey anlatmak zorunda değilsin.madem son kararınız birbirinizi daha fazla yıpratmadan bitirin gitsin.sürüncemede kalınca her ikiniz içinde daha zor olur herşey.Allah hakkınızda hayırlısını versin

sağolun kızlar..çalıştığım fabrikada benden başka bir bayan arkadaşım daha var,oda terelelli bişey zaten:)
adamların içinde kalmak çok zor..zaten öyle kişnek bi kız değilim çok şükr ama evli olmama rağmen bile böyle
sözde hatrımı soruyolar adamlar,çoğunu duymamazlıktan geliyorum..napıcam bde dul bişekilde..

artık bikaç kişiyi dövücem sanırım..

saracığıma katılıyorum..boşver kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin...şu ne demiş bu ne etmiş bu tür şeyler insanı daha çok yıpratıyor...hep çevre işte...türk toplumunun en çok sıkıntısı bu bence....inşallah herşey sen üzülmeden ve yıpranmadan biter tatlım...:nazar::38::38:

saraaaaaaaaaaaaa yoğunmusun tatlım...:nazar::38::38:

çok fazla değil canım bazen çıkmam gerekiyo işte :34::34::34::34::34::34::34: ama aklım hep burda inanki:9::9::9::9::9::9:

çok fazla değil canım bazen çıkmam gerekiyo işte :34::34::34::34::34::34::34: ama aklım hep burda inanki:9::9::9::9::9::9:

bende öyle oluyorum canım ya...saracımmmmmmmm kardelen 2 gündür uğramıyor ya..özelden yazdım bugün ona..bakalım girip yazacak mı?merak ediyorum..umarım iyidir...:nazar::26::26:

saracım yine yemek topiclerini dolaşıyor..........ayyyyyyyyyyyyy gülmekten öldüm saram Allah iyiliğini versin emi sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün tatlişim...:nazar::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bende öyle oluyorum canım ya...saracımmmmmmmm kardelen 2 gündür uğramıyor ya..özelden yazdım bugün ona..bakalım girip yazacak mı?merak ediyorum..umarım iyidir...:nazar::26::26:

tatlım kardelen eskisi gibi sık gelmiyo artık gelincede mutlaka gelip yazıyo sağolsun bi kaç güne kadar gelir eminimki iyidir:34::34::34::34::34::34:

saracım yine yemek topiclerini dolaşıyor..........ayyyyyyyyyyyyy gülmekten öldüm saram Allah iyiliğini versin emi sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün tatlişim...:nazar::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

amiin canım Allah hepimizin yüzünü hep güldürsün

tatlım ya kuru fasulyenşn pişşince kabuğunun soyulmasından bıktım ne yapsam ne etsem olmuyo onu araştırıyodum sen neasıl yapıyosun

amiin canım Allah hepimizin yüzünü hep güldürsün

tatlım ya kuru fasulyenşn pişşince kabuğunun soyulmasından bıktım ne yapsam ne etsem olmuyo onu araştırıyodum sen neasıl yapıyosun

haşlamadan düdüklüye atıyorum..hiç soyulmuyor canım ya...ocakta haşlama fazlada kaynatma...düdüklüde yap..ben kaçtım buse beni bekler saram..öğleden sonra görüşürüz bitanem..afiyetler olsun...:nazar::38::38:

haşlamadan düdüklüye atıyorum..hiç soyulmuyor canım ya...ocakta haşlama fazlada kaynatma...düdüklüde yap..ben kaçtım buse beni bekler saram..öğleden sonra görüşürüz bitanem..afiyetler olsun...:nazar::38::38:

hıuııı ben geceden ıslatıyorum sonrada haşlıyorum ondan sonra soğanla salçayla pişiriyorum belkide bunda kabukları soyuluyo du bide senin yaptığın gibi yapayım.

tamam canım hadi sen git öp busemizi benim yerimede sanada afiyet olsun canım :38::38::38::38::38::38::38:

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin...hayırlısıla saglıklı bebişler nasip etsin inş...:16::16:

slm kızlarr pestilim çıkmış durumdayımmmm:ssz:

perde yıkadık dün organize perde çok kırışmış tekrar çıkartıp ütü yapmam lazımmm ama yakmaktan korkuyrmmm.

bide kızlar tavsiye edeceğiniz kahve makinası varmııı???arzumun ürünleri güzel ama kahve makinasııı berbatt hemen taşırıyor

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin...hayırlısıla saglıklı bebişler nasip etsin inş...:16::16:
aminnnnnnnnnn canım...:nazar::38::38:
gunaydin kizlar nasilsiniz :16::16::16::16::16::16:
cadııııııııııııı çizelge ekle canım ya..gününü takip edelim...ikizler nasıl bakalım annesi...?:nazar::38::38:
slm kızlarr pestilim çıkmış durumdayımmmm:ssz:

perde yıkadık dün organize perde çok kırışmış tekrar çıkartıp ütü yapmam lazımmm ama yakmaktan korkuyrmmm.

bide kızlar tavsiye edeceğiniz kahve makinası varmııı???arzumun ürünleri güzel ama kahve makinasııı berbatt hemen taşırıyor

kendini yorma ya bu kadar...ben kahve içmediğim için kahve makinası kullanmıyorum canım...:nazar::38::38:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

kızlarrrrrrrrrrr nere kayboldunuz bakem...herkesin ışığı yanıyor yine gezintiyemi çıktınız :nazar::1::1::10::10::10::10::10:

topiceeeeeeeee dönünnnnnnnnnn :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

maonyaaaaaaaaaaaaa kahve makinası için topic açmışşşşş....:nazar::9::9::9::9:

Back
X