• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

:53::53::53::53::53: 6 tane ziyaretçiiiiiiiiiiii

inş hayatım
ya kızlar benim doğum tarihim her kontrolde daha da ileriye kayıyor inş temmuzda doğurmam:36:

niyeki tatlım...niye ileri kayıyor anlamadım..:nazar::26::26::38:

maonyaaaaaaaa hg canım..kahve makinasına karar verdinmi?hangi marka alacaksın?:nazar::38::38:

niyeki tatlım...niye ileri kayıyor anlamadım..:nazar::26::26::38:

maonyaaaaaaaa hg canım..kahve makinasına karar verdinmi?hangi marka alacaksın?:nazar::38::38:

zaten geç döllenmeydi 4 gün ordan her seferinde 1 gün kayıyor 13 haziran olan bdt 21 haziran oldu acaba diyet yapıyorum diye mi bebeğimin gelişimi biraz geri

Son düzenleme:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

88prenses22

nereeeeeee gittiiniiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:4::4::4:

zaten geç döllenmeydi 4 gün ordan her seferinde 1 gün kayıyor 13 haziran olan bdt 21 haziran oldu acaba diyet yapıyorum diye mi bebeğimin gelişimi biraz geri
doktorun ne dedi bu konuda canım..o en iyisini bilir.:nazar::38::38:
kız leylaaa ne dalga geçio0nnnnnn:1::1::1:
:nazar::1::1::1::1: tutamadım kendimi işte...:9::9::9::9::9:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

88prenses22

nereeeeeee gittiiniiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:4::4::4:

:nazar::38::38: buydayım...

kızlar misafirim geldi onunla ilgilendim çok tatlı kız bebeği var maşallah önceleri kucağıma gelmiyodu şimdi alışmış geldi kucağıma çok sevdim öptüm konuşmaya çalışıyo bişeyler demeye uğraşıyı daha 7 aylık bi görseniz maşallah Allah çok bağışlasın anasına babasına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X