- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
prensesim ben çıkıyorum iyi geceler canım
tamam tatlım iyi geceler
çıkmayaydın iyiydi ya neyse sonra kendini affettirirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prensesim ben çıkıyorum iyi geceler canım
günaydın yetercim nasılsın
hamd olsun bebeğimmm sen nasılsın![]()
dün köye gitmiştim üşütmüşüm:26::26::26: idarar yolu enfeksiyonum rahatsız ettidr gittim sabahtan ilaç aldımmm
![]()
selam kızlar
bugün kontrolümüz vardı
çok şükür her şey yolundaymış
bebeğim düzelmiş
kilosu da haftasıyla uyumlu
teyzem bugün sezaryen doğum yaptı
bir oğlu oldu bebeği görünce nasıl duygulandım
![]()
herşeyin yolunda olmasına sevindim gözünüz aydın teyzenin bebeği içinde Allah analı babalı büyütsün darısı başına bi avazda kurtulursun inşallah
selam kızlar
bugün kontrolümüz vardı
çok şükür her şey yolundaymış
bebeğim düzelmiş
kilosu da haftasıyla uyumlu
teyzem bugün sezaryen doğum yaptı
bir oğlu oldu bebeği görünce nasıl duygulandım
![]()
inşallah sende hayırlısıyla sğalıkla alırsın bebeni kucağına canımmm
merhaba kızlar kaçgündür gelemdim.dün eşim ayağını sakatladı maçta.önce kırık demişler acilde alçıya almışlar.bugünde hastanedeydik kırık mırık yok dedi başka bi doktor.bana gelince bende hala rüyada gibiyim.rüyadan uyanıcam diye çok korkuyorum.ne zaman ultrasonda görürsem o zaman inanırım heralde.herkesler iyidir inşallah geçmişi okuyamadım.
merhaba kızlar kaçgündür gelemdim.dün eşim ayağını sakatladı maçta.önce kırık demişler acilde alçıya almışlar.bugünde hastanedeydik kırık mırık yok dedi başka bi doktor.bana gelince bende hala rüyada gibiyim.rüyadan uyanıcam diye çok korkuyorum.ne zaman ultrasonda görürsem o zaman inanırım heralde.herkesler iyidir inşallah geçmişi okuyamadım.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin eşine sende bu rüyadan uyanmayacaksın canım inan bana Allah hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder sana inşallah
çok geçmiş olsun tatlım umarım bebiş haberiyle bunuda unutursunuz şimdi iiimi peki eşinnn