• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın anneler,anne adayları, veeee anne olmak isteyen tüm kadınlar :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

sağolasın saracım.bu forumda öyle şeyler okudumki ister istemez başıma gelirmi diye kuruntu ediyorum.kasıklarım falan belim ağrıyo aklım gidiyo bişe olursa diye .6-7 ay uğraştım heralde bu yüzden bu kadar korkuyorum.RABBİM sanada nasip etsin inşallah.
bide bişey sorucam bu ay erken yumurtladım ben 12.gün oluyo,normalde 14-15te yumurtlardım hep.bi sorun teşkil etmez dimi yumurta iyi geliştimi acaba diye düşünüyorum.

hiç kokrkma bitanem hiç bişey olmaz Rabbim göndermişse meleğini bunda muhakkak bi hayır vardır ve demekki o zaman yumurtlaman gerekiyomuş herşey yalan Allah doğru betülcüm kalbini ferah tut tamam mı ve bu kuruntularla bebişini üzme annesi:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

günaydınlarrrrrrrrrr kızlarr nasılsınızz :3:

doğurdum bitanem doğurdum ama
doğurana kadar bende öldüm dikişler yüzünden bitanem
ama şükür bugün biraz daha iyiyim:16::16::16:
canım Allah analı babalı büyütsün hemşerim...41 kere maşallah kuzuna...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::38:
canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallahh

geçmiş olsun leylacım dikkat et canım havalar insanı çok yanıltıyor

mrb canım evet tanışmak kısmet olmadı sanırım akşam ben çımışım sen yazmışsın pc başına geçmek şimdi nasip oldu şimdide sen yoksun yine tanışamayacagız

mrb canım tşkr ederimiyiyim sen nasılsın canım tamirat işine gelince daha başlamadık canım cumartesi geleceklermiş adamlar bende bu arada hastane işimi halledeyim dedim sanırım baya bi fırsatımolmayacak
saol ececim...sende kendine ve bebişe dikkat et bitanem..:nazar::38:
amin canım inş bu ay senden güzel haberler alırız ha:34::34:

geçmiş olsun dikkat et kendine çabucak iyileş emi:34::34:

maşallah canım sana da kızımız yağmur a da çok sevindim Rabbim bebeğini sana bağışlasın:emir_bebek::emir_bebek:
saol bitanem...şuan biraz daha iyiyim tatlım..:nazar::38::38:
herkese merhabaaa.bugün cuma ve ben çok güzel bi haber aldım sanırsam.sabırsız davrandım.temizliğe falan başladım hareketlerime dikkat etmem gerekirmi diye,evdeki erken gebelik testimi bu sabah yaptım umutsuzcaa çünkü bu ay hiç umudum yoktu.ve 2.çizgi hemen çıktı ortA KOYulukta ne çok kırmızı nede çok silik.inanamadımmmm çünkü aylardır hep tek çizgi görmekten bıkmıştım.daha çok yeni sizlerle paylaşmak istedim hala inanamıyorum ve kaybetmekten korkuyorum.mutluluğum kısa sürmesin nolur..:18::18:
betüllllllll inanamıyorummmm..canım çok sevindim...Rabbim hepimize nasip etsin inşallah...:nazar::38::49:
çok tebrik ederim,inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder hamileliğin.

saracım akşam alttaydın ama ben geçmişi okuyana kadar eşim geldi ve beni kaldırdı pc den,bi selam bile veremedim,bugünde hiç gelemedim,kendimi kötü hissettim bu yüzden.
cadıcım senden ne var,ne yok,bebişlerin cinsiyet artık belli olmuş olmalı,bize de haber versene kız
tuba nerelerde,bayadır kayıp bu hatun.
leyloşum sanada çok geçmiş olsun,dikkat et kendine,buseye öpücükler.
saol kardelencim...busede seni öpüyor teyzesi...sende kendine ve yavruna dikkat et canım..doğuma az kaldı nihayetinde...:nazar::38::38:
leylaaaaaaaaaa nasıl oldun bacım iyileşemedinmi gelip kendine bi haber ver :26::26:
ayyyyyyy saracım biraz daha iyiyim ama bu grip beni kırdı geçirdi valla..mahvoldum ya...sizleri özledim canım...gel bir sarılalım...:nazar::48::48::48::48:
leylaaaaaaaaaaaa, betüüüüüüüüüüüüül,seviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinç,hilaaaaaaaaaaaaaal,efsuuuuuuuuuuuuuuuuun,nerdesiniz kızlar niye kimse gelmiyo:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım dün tüm gün toplantım vardı giremedim...daireye uğramadan direkt toplantı salonuna geçtim..toplantıdan çıkıncada eşimle buseye araba ve mama sandalyesi aldık..çok sevdi inanamazsın..mama sandalyesinde oturdu oyunlar oynadı...eşim alışamaz diyordu ama çok mutlu oldu ya...tabi bende mutlu oldum..:nazar::38::38:
Merhabalar hepinize :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
Nasılsınız görüşmeyeli? İnşallah hepiniz iyisiniz, sağlık ve afiyettesiniz dimi? Şöyle bir selam verip kaçıcam ben yine. Çünkü nete giremiyorum bu sıralar. Annemin gitmesine az kaldı günler ne çabuk geçiyor ya:50::50::50::50::50: Allah' a emanet olunuz: 16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
hatrescim sende Allaha emanet ol canım..annene sevgiler ve selamlar canım...:nazar::38::38:
günaydınlarrrrrrrrrr kızlarr nasılsınızz :3:
topicimize hg canım..kendini tanıtırmısın seni tanıyalım...:nazar::38::38:
gunaydin kizlar nasilsiniz :16::16::16:

günaydın canım..nasılsın cadıcım..ikizler nasıl?:nazar::38::38:

canım Allah analı babalı büyütsün hemşerim...41 kere maşallah kuzuna...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::38:

betüllllllll inanamıyorummmm..canım çok sevindim...Rabbim hepimize nasip etsin inşallah...:nazar::38::49:

saol kardelencim...busede seni öpüyor teyzesi...sende kendine ve yavruna dikkat et canım..doğuma az kaldı nihayetinde...:nazar::38::38:

ayyyyyyy saracım biraz daha iyiyim ama bu grip beni kırdı geçirdi valla..mahvoldum ya...sizleri özledim canım...gel bir sarılalım...:nazar::48::48::48::48:

canım dün tüm gün toplantım vardı giremedim...daireye uğramadan direkt toplantı salonuna geçtim..toplantıdan çıkıncada eşimle buseye araba ve mama sandalyesi aldık..çok sevdi inanamazsın..mama sandalyesinde oturdu oyunlar oynadı...eşim alışamaz diyordu ama çok mutlu oldu ya...tabi bende mutlu oldum..:nazar::38::38:

hatrescim sende Allaha emanet ol canım..annene sevgiler ve selamlar canım...:nazar::38::38:

iyim canim cok sukur bugun kontrolum var ikizler icin insalla hersey yolundadir cok merak ediyorum :16::16:

eşim iyi çok şükür koltuk değnekleriyle fıldır fıldır geziyo ,iştende rapor aldı ama dinlenmiyo,bağları kopmuş.şimdi bile maç izlemeye gitti halı sahaya.ben artık ne diyimm:50::50::37:
bebiş inşallah iyi gelicek,Allahım tamamına erdirir inşallah.sanada en yakın zamanda nasip etsin inşallah:54:

aman allah iiilik versin ikinizede canımmm öle olucak sen hiç dert etmeee

hoşgeldin leylacım seni merak ettim canım iyi olda gerisi önemli değil buse güle güle kullansın mama sandalyesini ve arabasını şekey şey yerim onu men maşallah kuzumuza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X