• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşallah canım ben bi tuhafım bu ay ne şişkinliğim var ne göğüslerimde bi hassasiyet reglime 2 gün var :26: başım çok ağrıyor şuanda akşama kadar böyle devam etmez umarım:19:

biliyomusun bende aynı senin gibiyim hiç bi belirti yoktu ama reglime bi kaç gün kala başım çok ağrıdı şimdi oda geçti :9::9::9::9::9::9::9::9::9: bugün hala kırmızılardan bi haber yok dün bi ara sancı oldum tamam geliyolar dedim ama akşama doğru oda geçti

varya bu psikoloji bizi mahvetti her ay hamile olduğumuzu sanıp belirtiler yaşıyoruz ya vücut bu ay tepki vermiyo belirtide yok regl de yok du bakalım Allah sonumuzu hayretsin

istermisin ikimizde hamileyiz

hoşbuldukk canımm 27 yaşındayımm 14 aydırda bebeiş için bekliyorumm :17: bat 11 mayısssss :18:

yaa saracımm doğrumu okudumm hamilelikk şüphen mii varrrrr batın ne hemennnn söyle hemennnn :27:
aramıza hg tatlım...seni tanıdığıma memnun oldum vanilyacım...:nazar::38:
sağolun kızlar
gittim nst ye girdim sancı çıkmadı
gerisin geri geldim
çok şükür çok korkmuştum
belki de üşüttüm ondan oldu sancım hala da var
kız beni çok korkuttun..çok şükür iyisin...seni merak ettim dün buse yüzünden girip yazamadım da..ama gece geç saatte telden nete bağlanıp okudum durumunu...içim rahatladı..nasılsa sabah cevap yazarım dedim ve uyudum...bir daha beni korkutma tatlişim...:nazar::38:
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
günaydınnnnnnnnnn şekerimmmmmmmmmm :nazar::16::16::16::16::16::16::16:

hadii bakalımm canım benimm inşallah güzel haberlerr verirsinn ..

günaydınnnnn kızlarrr :16:
günaydınnn vanilyacımmmmmm :nazar::16::16::16::16::16::16:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

sara_28 :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:nazar::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: geçenlerde ben 17 tane ziyaretçiyle başbaşaydım saracım...:nazar::9::9::9::9::9::9::9::9:
biliyomusun bende aynı senin gibiyim hiç bi belirti yoktu ama reglime bi kaç gün kala başım çok ağrıdı şimdi oda geçti :9::9::9::9::9::9::9::9::9: bugün hala kırmızılardan bi haber yok dün bi ara sancı oldum tamam geliyolar dedim ama akşama doğru oda geçti

varya bu psikoloji bizi mahvetti her ay hamile olduğumuzu sanıp belirtiler yaşıyoruz ya vücut bu ay tepki vermiyo belirtide yok regl de yok du bakalım Allah sonumuzu hayretsin

inşallah ikinizde hamiş olursunuz :nazar::48::48::48::48::48:

factorB hoşgeldin canım burasıda bizim topiğimiz bundan sonra senide aramızda görmek bizi sevindirir:34::34::34::34::34::34::34:

kız beni çok korkuttun..çok şükür iyisin...seni merak ettim dün buse yüzünden girip yazamadım da..ama gece geç saatte telden nete bağlanıp okudum durumunu...içim rahatladı..nasılsa sabah cevap yazarım dedim ve uyudum...bir daha beni korkutma tatlişim...:nazar::38:

günaydınnnnnnnnnn şekerimmmmmmmmmm :nazar::16::16::16::16::16::16::16:

:nazar::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: geçenlerde ben 17 tane ziyaretçiyle başbaşaydım saracım...:nazar::9::9::9::9::9::9::9::9:

günaydın leyla sultan hoşgeldin nasılsın canım menim

inşallah diyorum duana canım hemide gönülden :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

gelirim tabiii canım inşallah uğurda getirirm size biran önce hamiş olursunuz :49:

inşallah canım sen ve bebişin uğurumuz olur bizde bir an önce bebek sahibi olur hasretimizi dindiririz herşeyin hayırlısı diyorum hep ama gün geçtikçe bu hasret dayanılmaz bi hal alıyo açıkçası

saol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?aramıza hg...sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah...:nazar::38:

saol tatlım..yoğunum valla saracım...sen nasılsın?:nazar::38:

benimde bugün işim yok gibi iyiyim ama canım sıkılıyo mide sabahtan beri acayip midem bulanıyo doğru dürüst kahvaltı bile demedim peyniri tadı bi garip geldi oysaki kutusunu yeni açmıştım

Son düzenleme:

benii heyecanlandırmaaaaaaaa regl olursammm gelirr seni bulurumm hemşom:1: şaka bi yana ağzıdnan bal damlıyo inşallah canım benim inşallahh:14:

bende çok memnun oldumm canımm inşallah öyledirr çok umutlu değilim ama bakalım nasip kısmett alıştık her ay aynı hüznü yaşamaya 2 3 güne geçiyorr bisonraki ayın heyecanıı başlıyor bakalım nereye kadar ...:31:

merhaba kızlar :3: nasılsınız ?

zuzum gelmiş hoşgelmişş :29:

benii heyecanlandırmaaaaaaaa regl olursammm gelirr seni bulurumm hemşom:1: şaka bi yana ağzıdnan bal damlıyo inşallah canım benim inşallahh:14:

bende çok memnun oldumm canımm inşallah öyledirr çok umutlu değilim ama bakalım nasip kısmett alıştık her ay aynı hüznü yaşamaya 2 3 güne geçiyorr bisonraki ayın heyecanıı başlıyor bakalım nereye kadar ...:31:

zuzum gelmiş hoşgelmişş :29:

sen hamile olda cel ciresunu beraber cezelum tozalum uşağum:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X