• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nasip buraya kadarmış dedim bende hayırlısı böyleymiş demekki
amin canım saol teşekkür edirem :1:

ilk 1 hafta sürekli ağladım ama şimdi geçti evde olmak daha da zor ama nasip kısmet işte
vallla son sürat çalışıyorum şuan :1: batım 14 - 16 haziran arası bakalım gelir inşallahhh....
haklısın eşimle kavuştuğuma 8 yılın sonunda :9: çok mutluyum biraz hayallerim yıkıldı ama güne beraber başlamak gibiside yok :16:

çalış canım çalış...işleyen demir ışıldar demişler...:nazar::9::9::9:

yorma kendini ya..kıyamam canım bak bebeklerini düşün..gelen bu düşüncesiz misafirler kim ya..valla senin yerine ben deli oldum burda..ne düşüncesizlik ya..:nazar::19::19:

evet tatlım doyurdum geldim..nasılsın efsunum..?:nazar::38::38: sabah beri tam yazacam biri geliyor yazamadım bu aradada bekleyince kk beni kapı dışarı ediyor..:nazar::1::1: şimdi aradım dedesiyle ananesi buseyi parka götürmüşler..bıcır bıcır sesi geliyordu yavrumun..çok mutlu olmuş teyzesi..:nazar::38::38::emir_bebek:

ben buydayım prensesim..sen nere kayboldun bakem..:nazar::38::38:
[/QUOTE]
ben de anne topiğine bir bakim dedim:1::1::1:
burdayız prenses ara ara girip çıkıyoruz sen yaz devam ederiz biz tatlım

olur yazayım.................
da ne yazsam:9::9::9::9:

hu huuuuuuuuuuuuuuu men geldiiiiiim

tam yazacaktım eşim geldi ona yemek hazırladım yedirdim içirdim yolcu ettim aşkım benim ya yağmurda ıslanmıştı kıyamam ona benim bitanemdir kendileri

şimdide burda güneş açtı bu havalarda ne yapacağını şaşırdı sabah belediyeden anons geçtiler sel felaketi olabilir diye şimdi etraf güllük gülistanlık :9::9::9::9::9::9::9::9:

tam yazacaktım eşim geldi ona yemek hazırladım yedirdim içirdim yolcu ettim aşkım benim ya yağmurda ıslanmıştı kıyamam ona benim bitanemdir kendileri

şimdide burda güneş açtı bu havalarda ne yapacağını şaşırdı sabah belediyeden anons geçtiler sel felaketi olabilir diye şimdi etraf güllük gülistanlık :9::9::9::9::9::9::9::9:

hoş geldin
uuuuu bu ne aşk........
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
bebişlerinizle taçlandırsın
bu sene yaz gelmiycek galiba
bebeğim doğana kadar havalar ısınır diyodum nerdeee

hg hamarat hatunum benim...:nazar::38::38:

hoş geldin
uuuuu bu ne aşk........
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
bebişlerinizle taçlandırsın
bu sene yaz gelmiycek galiba
bebeğim doğana kadar havalar ısınır diyodum nerdeee

amin prensesim sağol canım menim Allah sizin mutluluğunuzuda daim etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hg hamarat hatunum benim...:nazar::38::38:

hoşbulduk leyla sultanım buse parklara gitmiş biliyomusun dünya çocuklara güzel valla:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saraaaaaaaaa geldin ve kayboldun:10::10::10:

bi araştırma peşindeydim :17::17::17::17::17::17::17::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar bu arada hep erteleyip durduğum doğum çantam dün hazırladım eşim artık doğurabilirsin diyor çok sabırsız bu adam çok

ya benim kadar sakar biri daha var mıdır acaba
elim laptopun düğmesine değdi kapandı
ben de sinir oldum

ya benim kadar sakar biri daha var mıdır acaba
elim laptopun düğmesine değdi kapandı
ben de sinir oldum

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kaladabilir canım sen bilirsin
ama çok yakıştı:49::49:

sağol canım menim özendim işte:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
yalancı sancılarda bile heyecan yapıyo
dün oğluyla konuşuyo hadi gel diye:1::1::1: