• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

üzülme canım ya
hem idrar testi yanıltabiliyor
en iyisi kanda baktırana kadar ümitli olmak
inş çıkıcak

eniştem haklı başlayın çalışmalara ben eniştemden yanayım ona göre leyloşum
:nazar::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17: daha hazır değilim saracım ya...gerçi Rabbim bilir..hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah :nazar:
kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
canım ya hemen niye moralini bozuyorsun..idrarda belli olmayabilir..yarını beklemek en güzeli :nazar::38::38::38:

test günüm yarın olduğun için bekliyorum maonyacım

hamilelikte yoğun akıntı olur sende varmı

yok cnm seninde varmı die sorucaktım.

geçen aylarda adetime kadar yoğun akıntı yaşadım ama ade toldum.
bu ayda adetimin 20.günü daha bugün azıcık akıntım oldu.çok üzülüyrm hiç yumurtlayamıyrm

bozma moralini saram kan testi yaptır hemen
idrar testlerine belli olmuyor bazen yanılta biliyor canım
üzülmeeeee

yok cnm seninde varmı die sorucaktım.

geçen aylarda adetime kadar yoğun akıntı yaşadım ama ade toldum.
bu ayda adetimin 20.günü daha bugün azıcık akıntım oldu.çok üzülüyrm hiç yumurtlayamıyrm

benim akıntı var canım

bozma moralini saram kan testi yaptır hemen
idrar testlerine belli olmuyor bazen yanılta biliyor canım
üzülmeeeee

inşallah öyledir canım

inanamıyorum sana sarammmm yaaaa bu güne kadar bekledind ebu gün idrardanmı yaptımmmmm :47::47:idrar tesine asla güvenme ve kendini üzme git kandan baktırrr inşşşşş hamilesindirrrr lütfen üzülmeeee her şey güzel olacak :49::49:

inanamıyorum sana sarammmm yaaaa bu güne kadar bekledind ebu gün idrardanmı yaptımmmmm :47::47:idrar tesine asla güvenme ve kendini üzme git kandan baktırrr inşşşşş hamilesindirrrr lütfen üzülmeeee her şey güzel olacak :49::49:

kızma yetercim bana ya :91::91::91::91::91::91::91::91::91::91::91:yarın kanda baktıracam varsa bugün idrarda da çıkar didim ama beb time marka gebel,k testiyşe yaptım netten araştırdım hep yanlış sonuç veriyomuş o test o yüzden biraz rahatladım yarın belli olacak herşey ama bugün çok üzüldüm cidden

leylacım nasılsınnnn ne var ne yok
Saol bitanem..iyiyim çok şükür..işler yoğun biraz...:nazar::38::38: sen nasılsın tatlım..?:nazar::38::38:
kızma yetercim bana ya :91::91::91::91::91::91::91::91::91::91::91:yarın kanda baktıracam varsa bugün idrarda da çıkar didim ama beb time marka gebel,k testiyşe yaptım netten araştırdım hep yanlış sonuç veriyomuş o test o yüzden biraz rahatladım yarın belli olacak herşey ama bugün çok üzüldüm cidden
üzülmek yokkkkkkk..inşallah yarın hamiş haberini alacaz...:nazar::49::49:kurtuluşun yok mutlaka hamile kalacaksın bitanem...:nazar::49::49::38::38::38:

Saol bitanem..iyiyim çok şükür..işler yoğun biraz...:nazar::38::38: sen nasılsın tatlım..?:nazar::38::38:

üzülmek yokkkkkkk..inşallah yarın hamiş haberini alacaz...:nazar::49::49:kurtuluşun yok mutlaka hamile kalacaksın bitanem...:nazar::49::49::38::38::38:

inşallah leylacım inşallah ama öğlen yemek bile yemedim ağlamaktan ne zormuş bu süreç Allahım hiç kimseyi bu sınavla sınamasın isteyen herkese bebeklerini göndersin içindede bana

bak üzme işte boşuna kendini canım yaaa

inşallah leylacım inşallah ama öğlen yemek bile yemedim ağlamaktan ne zormuş bu süreç Allahım hiç kimseyi bu sınavla sınamasın isteyen herkese bebeklerini göndersin içindede bana

amin canım inşallahhh hepimize

ah canım ya...üzme kendini....neyin ne olacağını ancak Rabbim bilir.bak saracım hakkımızda neyin hayırlı olacağını bizler bilemeyiz..hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır saram..inşallah Rabbim senin meleğinide sana gönderecek canım benim..:nazar::38::38:

iyiyim leylacım ütü yapacam ama ütüyü fişe taktım ben nete daldım:1:ütü yapmaktan nefret ediyorummm:50:

kızlar teste şimdi bi daha baktım tam 3 saat sonra yani ikinci çizgi silik olarakçıkmış bu test mayak anladım ben:9::9::9::9::9::9::9:

saracım
benim hiç akıntım yoktuu ve sonuçta negatifti tüp bebekte biliosun.
akıntın olması beni heycanlandırdııı:52:çünkü akıntısı olan herkes gebe kalmıştı ben tüp bebek yaptırdımdaaa.
bugün boşana kendini yıpratmaaaaa nolurrr:29::29::29:

kızlar teste şimdi bi daha baktım tam 3 saat sonra yani ikinci çizgi silik olarakçıkmış bu test mayak anladım ben:9::9::9::9::9::9::9:

bak gördünmü cnm.

senin günlerde bana çok uzun geldiiiii bi türlü bitmek bilmeidii yrnı iple çekiyrmmm.sabah erkenden verirsin dimi kan tahlilini

iyiyim leylacım ütü yapacam ama ütüyü fişe taktım ben nete daldım:1:ütü yapmaktan nefret ediyorummm:50:
ay bende nefret ediyorum maonyacım ya..ütüüüüüüüüüüüü iğrenççççççç..çok gıcık oluyorum..bekletiyorum dağ gibi ütü yapıyorum sonundada...:nazar::38:sana kolay gelsin bitanem...:nazar::38::38:
saraaaaaaaaa sen benim sözüme güven..içimdeki his SARA HAMİLE DİYOR TATLIM...:nazar::49::49:

Back
X