• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

HATRES bugün hiç gelmedi ya..hatressssssss çabuk topice gel bakalım...seni bekliyorum canım...sana bişeyler soracam...:nazar::34::34::38:

Canım hayırlısı herşeyin üzülme bitanem, doğacak çocuğunun henüz vakti gelmemiş ki Mevlam şimdi vermedi. Zamanı gelince hiç bir engel tanımadan olacak bak görürsün. Benim ilk bebeğim tuttuğu halde 6 haftalıkken kalp atışları durmuştu kürtaj oldum, beni odaya aldıklarında uyandığım zamanki hislerimİ hatırladıkça hala yüreğim acıyor:50: O kadar çok ağlamıştım ki yanımdaki bir bayanda ilk bebeğini rahatsızlığı nedeniyle aldırmak zorunda kalmıştı ikincisine hamileydi, üzülme olur diye. Eşimin askerliği vardı askere gitmeden önce yapalım ben gelene kadar çocuğum büyümüş olsun istiyordu ama bizim istememiz değildi önemli olan, Mevlanın istediği önemliydi. Askerlik dönüşü tekrar denedik ve çok stresler yaşamama rağmen Rana girdi hayatımıza:40: Senin de olur bebişlerin inşallah hiç merak etme, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler demiş İbrahim Hakkı hazretleri, akıbet hayır olur inşallah canım:40:

Leylacım canım bir şeyler sormam lazım demişsin geldim canım buyur:42:

Prensesim Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah:40:

Alıntılar çok olunca gitmiyor ya ben de böyle kısayola geçtim:40:

kızlar çook işim var sara ya bakmaya girmiştim
saracım :5::5: ne desem boş şimdi biliyorum hiç bir şey
seni teselli etmeye yetmez ama Rabbime sığın canım
Haktan hayırlısını dile demekki zamanı değilmiş henüz
olupta kaybetmek var o daha acı oluyor :5::5:
Rabbim sabrını arttırsın Amin.....

merhaba kızlar

sabah erkenden hastaneye gittik kan verdik sonuç çıktı ama

ne yazıkki olmadı kızlar malesef hamile değilim

sonucum 5,8 çıktı olmadı demekki kısmet değilmiş hayırlı değilmiş

güçlü olmaya çalışsamda moralim çok kötü ama atlatıcam inşallah

Allah büyük elbet bizede gülecek dimi

hepinize tek tek ayrı ayrı ilginizi ve desteğiniz için teşekküy ediyorum

çok üzüldüm saracım ama rabbim umut kesilmez
sende fazla üzme tatlı canını
vakti zamanı gelince verecek inşşallaahhh Rabbim hayırlısıyla hepimize

üzüntünü yüreğimde hissettim saracım.vardır rabbimin bir bildiği
sen iyi ol , bebek elbet bir gün gelecek

sara ablacım ne desem boş,seni en iyi anlayanlardan biri benimdir emin ol...
allahım hakkında hayırlısını versin,çook üzgünüm bişeyler yazamıyorumm
seni seviyorumm, allah yardımcıın olsunn...

Cnm saracmmm
elbet wardır bi bildiği yüce rabbimizin dimi gülümmm...
üzülme diyemicem çünkü ben bile üzüldüm ama umudumuz war herzaman bunu unutmamak gerekiyor ...hemde neden 5.8 çıkmışki anlayamadım şüpheli bi durum olabilir gibi geldi bana:44:umudunu yitirmek yok tamammı cnmm sen çok yaklaştın bebişine inanıyorum buna cnmm öpüyorum senii:16::16::16:

Canım hayırlısı herşeyin üzülme bitanem, doğacak çocuğunun henüz vakti gelmemiş ki Mevlam şimdi vermedi. Zamanı gelince hiç bir engel tanımadan olacak bak görürsün. Benim ilk bebeğim tuttuğu halde 6 haftalıkken kalp atışları durmuştu kürtaj oldum, beni odaya aldıklarında uyandığım zamanki hislerimİ hatırladıkça hala yüreğim acıyor:50: O kadar çok ağlamıştım ki yanımdaki bir bayanda ilk bebeğini rahatsızlığı nedeniyle aldırmak zorunda kalmıştı ikincisine hamileydi, üzülme olur diye. Eşimin askerliği vardı askere gitmeden önce yapalım ben gelene kadar çocuğum büyümüş olsun istiyordu ama bizim istememiz değildi önemli olan, Mevlanın istediği önemliydi. Askerlik dönüşü tekrar denedik ve çok stresler yaşamama rağmen Rana girdi hayatımıza:40: Senin de olur bebişlerin inşallah hiç merak etme, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler demiş İbrahim Hakkı hazretleri, akıbet hayır olur inşallah canım:40:

Leylacım canım bir şeyler sormam lazım demişsin geldim canım buyur:42:

Prensesim Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah:40:

Alıntılar çok olunca gitmiyor ya ben de böyle kısayola geçtim:40:
CANIM RANA NE ZAMAN YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞTI TAM OLARAK ONU SORACAKTIM YA..BİRDE ŞUANDA NELER YEDİYORSUN.?:nazar::38::38:

merhaba kızlar

saram yol arkadaşımmmm seni seviyorummm başka diyecek bir şey bulamadım

merhaba kızlar

saracım ne diyeceğimi bilemedim.Allah sağlık versin olur inşallah.vakti zamanı var demekki.ayrıca sonuçta bi hareketlenme var gibi 5 ve üzeri gebelik deniyodu ama olmadı demekki.canım benim görüşürüz.
bizim kızın bu akşam gösterisi var.7de okula gidicez.

merhaba kızlar

sara canim benim su anda seni belkide en iyi anliyan benim ben bu sonucu defalarca yasadim ama yilmadim,umudumuda kaybetmedim ve sonuc biliyorsun .... sende oyle yapicaksin pes etmek yok sansin varki bebislerin var has. seni bekliyorlar AllAH buyuk canim bir gun mutlaka olucak ... sende anne olucaksin pes etme :48::48:

dün sgk ya gitmiştimmm:10: işlerim için beklerken yıllar Önce komşumuz olan bir ablayı gördüm:35: (benden 5.5 yaş büyüktü)zar zor tanıdım:17: sanırım 18.19 yıl olmuş:53: o zamanlar ben 18 ve ya 19 yaşımdayımm:3: komşumuzun bir kızı vardı 2.3 yaşalrında..:emir_bebek:biz köyde yaşadığımız için tarlaya bahçeye giderken komşu o kızını hep benim yanıma bıarakırdı :26:yeğenlerimle beraber bakardım onaaa:emir_bebek: işte dün karşılaştıkk yanında güzel bir kız var:34: komşumA dedimki bu kim :26:dediki KIZIM tanımadınmı:17: hani hep sen bakrdın yaaaaaa işte o :30: düğünü var dediii :30:senidebekleriz şaşırdımmm önce :26:sonra bir burukluk sardı içimi :14: ne kadar uzun zaman olmuşşşş:14: o küçücük kızlar gençkız olmuş:5: aile kuracaklar inşşşş:21:(çok sevindimm çok mutlu oldum onların adına çünki o yıl eşini kaybetti abla ve 3 çocuğuna bakıp bu günlere getirdi ) AMA BEN HALA YALNIZIM:14: HALA BEKLEMEDEYİM:14: NEDENLERİMLE NİÇİNLERİMLE YAŞIYORUMMMM :14:İÇİM BOMBOŞŞŞ :14:KARA BİR DELİK VAR İÇİMDE:14: HİÇ BİR ŞEYİN DOLDURAMADIĞI DOLDURAMAYACAĞI:14: HİÇ BİTMEYEN BİR HASRETTT:14: KANAMAYAN AMA KAPANMAYAN BİR YARA:14: NE YAPMSAM NE ETSEMM OLMUYORRRR BU KARA DELİK:14: BOŞLUK DOLMUYORRRR:19: HER GÜN AMA HER GÜN YENİDEN ALEVLENEN BİR YANGIN İÇİMDEEE :14:HİÇ SÖNMEYEN SÖNMEYECEKK BU YANGIN:14: HER GÜN UMUTLARIMI ALIP GÖTÜRÜYORRR :14:HEP DUALRDAYIMM Eki Görüntüle 437544 (hepimiz için)aMA ÇOK YALNIZIMMM:14: ÇOK KİMSESİZİMMM :14:DERTLİYİMMM :14:ÇARESİZİMM :14:HÜKÜMSÜZÜMMM:14: KARMAKARIŞIKK GÜNLER YAŞIYORUMMMM:43::43::43:ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUMMMMMMM NE OLUR RABBİM SEN YARDIM ET BİZE Eki Görüntüle 437544 Eki Görüntüle 437544 Eki Görüntüle 437544 Eki Görüntüle 437544 Eki Görüntüle 437544 Eki Görüntüle 437544

Taş olup sustum
Taş olup sustum
Ruhum adını çağırdı
Son saati vuruyordum
Ömürde son zamanı
Kış olup dondum
Kalbim yine alev aldı
Ben ölümü soruyordum
Önümde aşk uzandı

İnsafa gel al yanına
Yaşıyorsam aşk sebebim
Durmadın yürüdün kanıma
Dön gel affettim
Yüreğim ağır ağrısına
Dayanırsam sen sebebim
Ödedim düşeni payına
Dön gel affettim

Sır olup kaldın
Nerde bulamam izini
Yokluğundan usandım
Ne olur duyur sesini

Bi dilek tuttum
Yıldızların ışığında
Sen diye diye avundum
Geldin rüyalarımda

dün sgk ya gitmiştimmm:10: işlerim için beklerken yıllar Önce komşumuz olan bir ablayı gördüm:35: (benden 5.5 yaş büyüktü)zar zor tanıdım:17: sanırım 18.19 yıl olmuş:53: o zamanlar ben 18 ve ya 19 yaşımdayımm:3: komşumuzun bir kızı vardı 2.3 yaşalrında..:emir_bebek:biz köyde yaşadığımız için tarlaya bahçeye giderken komşu o kızını hep benim yanıma bıarakırdı :26:yeğenlerimle beraber bakardım onaaa:emir_bebek: işte dün karşılaştıkk yanında güzel bir kız var:34: komşumA dedimki bu kim :26:dediki KIZIM tanımadınmı:17: hani hep sen bakrdın yaaaaaa işte o :30: düğünü var dediii :30:senidebekleriz şaşırdımmm önce :26:sonra bir burukluk sardı içimi :14: ne kadar uzun zaman olmuşşşş:14: o küçücük kızlar gençkız olmuş:5: aile kuracaklar inşşşş:21:(çok sevindimm çok mutlu oldum onların adına çünki o yıl eşini kaybetti abla ve 3 çocuğuna bakıp bu günlere getirdi ) AMA BEN HALA YALNIZIM:14: HALA BEKLEMEDEYİM:14: NEDENLERİMLE NİÇİNLERİMLE YAŞIYORUMMMM :14:İÇİM BOMBOŞŞŞ :14:KARA BİR DELİK VAR İÇİMDE:14: HİÇ BİR ŞEYİN DOLDURAMADIĞI DOLDURAMAYACAĞI:14: HİÇ BİTMEYEN BİR HASRETTT:14: KANAMAYAN AMA KAPANMAYAN BİR YARA:14: NE YAPMSAM NE ETSEMM OLMUYORRRR BU KARA DELİK:14: BOŞLUK DOLMUYORRRR:19: HER GÜN AMA HER GÜN YENİDEN ALEVLENEN BİR YANGIN İÇİMDEEE :14:HİÇ SÖNMEYEN SÖNMEYECEKK BU YANGIN:14: HER GÜN UMUTLARIMI ALIP GÖTÜRÜYORRR :14:HEP DUALRDAYIMM Eki Görüntüle 437544 (hepimiz için)aMA ÇOK YALNIZIMMM:14: ÇOK KİMSESİZİMMM :14:DERTLİYİMMM :14:ÇARESİZİMM :14:HÜKÜMSÜZÜMMM:14: KARMAKARIŞIKK GÜNLER YAŞIYORUMMMM:43::43::43:ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUMMMMMMM NE OLUR RABBİM SEN YARDIM ET BİZE Eki Görüntüle 437544 Eki Görüntüle 437544 Eki Görüntüle 437544 Eki Görüntüle 437544 Eki Görüntüle 437544 Eki Görüntüle 437544

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Taş olup sustum
Taş olup sustum
Ruhum adını çağırdı
Son saati vuruyordum
Ömürde son zamanı
Kış olup dondum
Kalbim yine alev aldı
Ben ölümü soruyordum
Önümde aşk uzandı

İnsafa gel al yanına
Yaşıyorsam aşk sebebim
Durmadın yürüdün kanıma
Dön gel affettim
Yüreğim ağır ağrısına
Dayanırsam sen sebebim
Ödedim düşeni payına
Dön gel affettim

Sır olup kaldın
Nerde bulamam izini
Yokluğundan usandım
Ne olur duyur sesini

Bi dilek tuttum
Yıldızların ışığında
Sen diye diye avundum
Geldin rüyalarımda

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

sara ablacım ne desem boş,seni en iyi anlayanlardan biri benimdir emin ol...
allahım hakkında hayırlısını versin,çook üzgünüm bişeyler yazamıyorumm
seni seviyorumm, allah yardımcıın olsunn...

çok sağol canım bende seni seviyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Cnm saracmmm
elbet wardır bi bildiği yüce rabbimizin dimi gülümmm...
üzülme diyemicem çünkü ben bile üzüldüm ama umudumuz war herzaman bunu unutmamak gerekiyor ...hemde neden 5.8 çıkmışki anlayamadım şüpheli bi durum olabilir gibi geldi bana:44:umudunu yitirmek yok tamammı cnmm sen çok yaklaştın bebişine inanıyorum buna cnmm öpüyorum senii:16::16::16:

elbette Rabbimin bi bildiği var bu da bizim sınavımız mood cum sağol desteğin için canım

Son düzenleme:

şu anda sözün bittiği yerdeyim canım içimdeki acının tarifi mümkün değil gözyaşlarıma hakim olmak elimde değil Allah yardımcımız olsun bende seviyorum biliyosun kader arkadaşım

saracım ne diyeceğimi bilemedim.Allah sağlık versin olur inşallah.vakti zamanı var demekki.ayrıca sonuçta bi hareketlenme var gibi 5 ve üzeri gebelik deniyodu ama olmadı demekki.canım benim görüşürüz.
bizim kızın bu akşam gösterisi var.7de okula gidicez.

sağol betülcüm demekki zamanı değilmiş diye düşümekten başka bi çare yok.

tatlım bazı hastaneler 5 ve üzerine gebelik diyo benim hastanem 10 ve üzerine gebelik diyo bu yüzden 5,8 negatif olarak değerlendirildi

Back
X