• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet sen küçüksün minnacıksın benim gözümde itirazınmı var :34::34::34::34::34::34:

sara ablan zayıflamaya karar verdi başakçım belkim zayıflarsam bebeğim beni beğenir gelir didim:31::31::31::31::31::31::31:

itirazım yok küçük olmayı hep severim:93:

o zaman sen şimdik zayifla bakalım o sıpa için her istediğini yap. hele bi gelsin o zaman sorarsın ona sen beni beğenmiyomuydun diye totosuna yapıştırırsın:1::1: ne demek şişko anne istememek:38:(şaka şaka sara ablam şişko diil:17:)

itirazım yok küçük olmayı hep severim:93:

o zaman sen şimdik zayifla bakalım o sıpa için her istediğini yap. hele bi gelsin o zaman sorarsın ona sen beni beğenmiyomuydun diye totosuna yapıştırırsın:1::1: ne demek şişko anne istememek:38:(şaka şaka sara ablam şişko diil:17:)

:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

selam tatlım,hep seni merakta bırakıyorum ya,çok üzülüyorum
sabah işlerim vardı,öğleden sonra da arkadaşa davetliydim,o yüzden giremedim,akşam da eşim odayı boyuyodu ikinci katını,o yüzden giremedim,sonra net gitti
sanki sırasıyla mazeret gibi ama gerçekten böyle oldu,napabilirim ki

bu arada zeloşun mesaj yazmasına sevindim(en azından iyi diye haber almış oldum)demekki gizliden bizi hep takip ediyo ama niyekiiiiii,neden açıktan da gelmiyosun zeloş,sen artık bizi sevmiyo musun
hamile halimle beni neden üzüyosun,o kadar da size aşerdiğimi söylemiştim oysa:43::43::43:

edancım kızına geçmiş olsun,inşallah temiz çıkar son tahlili
üzülme canım ya..anlıyorum seni ama işte uzatmalardasın ya ister istemez merak ediyorum...bir avazda kurtulursunuz inşallah tatlım sen ve tüm hamişler...
merhaba kızlar ben çok hastayım fena üşütmüşüm galiba
geçmiş olsun saracım..dikkat et kendine canım ya...havalar çok fena..bugün yine arazide dağ bayır dolaştım..çok yorgunum...saat 3 te tekrar araziye gidecem...size bir bakayım dedim...ışığın yanıyor ama başka yerdesin sanırım...:nazar::38::38:

üzülme canım ya..anlıyorum seni ama işte uzatmalardasın ya ister istemez merak ediyorum...bir avazda kurtulursunuz inşallah tatlım sen ve tüm hamişler...

geçmiş olsun saracım..dikkat et kendine canım ya...havalar çok fena..bugün yine arazide dağ bayır dolaştım..çok yorgunum...saat 3 te tekrar araziye gidecem...size bir bakayım dedim...ışığın yanıyor ama başka yerdesin sanırım...:nazar::38::38:

gittigin topicte peşinden geldim ama yakalayamadım ya..bim topicinde sana yazdım ama görmedin sanırım canım...gelde sohbet edelim ya...15 dkya çıkacam...:nazar::38::38:

merhaba leylacım bim topiğindeydim annem aradı onunla konuşmaya daldım topiğe bakamadım

ben bugün daha iyiyim sen nasılsın canım arazi işin çok sürecekmi daha

leyla çıktınmı canım:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar dün kızımı uzman bi doktora götüelm dedik:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
çünkü kızımın ağlaması hiç normal görünmüyo ağlayınca elimde simsyah
oluyodu:26::26::26: onun için götürüp bi bakalım dedik ve
doktor bizden ultrasyon idrar vs vs birsiri tahlil istedi:37::37::37:
sonuçlar pek iyi çıkmadı kızlar :50::50::50:
kızımın sağ böbreğinde 2 adet 2mm taş çıktı :43::43::43::43:
ama doktorum kızınızn büyük ihtimal gazdan dolayı ağladığını söyledi bisonuç kaldı onuda
cuma günü geln ona göre ilaç yazacağını söyledi :26::26::26:

canım çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah :16:

bişeyi çok merak ediyorum hamınlar bebeğin göbeğindeki kordon annenin içeride midesine falanmı bağlı????....birde doğumda bebeğin kordonu kesilince anneden nasıl koparıyolar o kordonu aklıma takıldı yarım edin lütfen..

bişeyi çok merak ediyorum hamınlar bebeğin göbeğindeki kordon annenin içeride midesine falanmı bağlı????....birde doğumda bebeğin kordonu kesilince anneden nasıl koparıyolar o kordonu aklıma takıldı yarım edin lütfen..

sanırım ben sorunu cevaplamıştım :34::34::34:

iyi pazarlar kızlarrrrrr

edan bebeğinle ilğili yazıklarını okdum geçmiş olsunn benim bri yeğenimdede vardııı böbrek taşı ile doğmuştuu 3 yıl sürekli taş düşürdü be haşlanmış bir nohuttan daha büyük taşlar düşürdüğünü gördümmmmmm (yeğenim erkekti)hatta bazıları pensinin ucuna geliyor ve orada kalıyordu cımbız tarzı bir şeyle dr çekiyorduuu evet biraz sıkıntılı bir döneme ama geçiyor canım birde çocuk oldukları için büyüklerden çok çok daha kolay düşürüyormuş bu taşlarıııı ama sürekli olarak kontrolerine gider hala 8 yaşında ulturason yapılır her 6 ayda birrr

iyi pazarlar olsun herkese.
ev fena süpür beni diyo,kahvaltı sofrası kaldır beni diyo:1:
benimde ayaklarımı uzatıp keyif yapasım var pc başında tv karşısında.
:27:

günaydın kızlar

herkese mutlu pazarlar

ben bugün daha iyiyim sağlık başımızın tacı ama hasta olmadan kıymetini bilmiyoruz malesef

saracım iyi olmana sevindim.
prenses sen daha kahvaltı etmedinmi hayret bebişin çoook acıkmıştır:)
benim fasulye bile acıktırıyo beni boyuna posuna bakmadan:1:
ben öğle yemeği pişirme derdindeyim şimdiden karnım gorul gorullll:27:

herkese merabalar bugün kızımızla 40ınncı günümüz
bugün ilk kezz birşey yaptım ve kızımı yanlız başıma yıkadım
sonrada bi güzel sarıp uyuttum meleğimi kızıma dua edin iylessin
doktorumuz böbreğindeki taş için 5 adet ine vermiş şuan onu kullanıyrz
çarçamba günü kontrole götürecez inşallah iyi haberlerini alıpta dönerim
her inesini vurunca benmde onunla içim parçalanıyo kıyamıyorum yaa

Son düzenleme:
Back
X