Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar çok yorgunum yeni geldim eve bütün gün koşturdum hastanede trabzona gittik sabah ktü ye
önce kadın doğuma gittim ordan hematolojiye gönderdiler hematoloji daha ayrıntılı testler yapar diye
kadın doğumda o kadar saat boşuna beklemişim yani bide gidip hematolojiden sıra al bekle bekle
sonra doktorun istediği tahlil biyokimya ve hemogram rutin tahliller yani
onların sonucu öğleden sonra çıktı aldık neyseki normal çıktı değerler
sonra kan pıhtılaşması ve genetik testleri istediler onlar içinde kan verdim bugün delik deşik oldum kan vermekten
sonuçlar bir iki haftaya kadar çıkar arayın bizi dediler geldik inşallah bişey çıkmaz bu arada üniv.hastanesinde
bu testler için ayrıca ücret ödemiyosunuz kızlar bilginize
saracım hayırlı olsun tedavin herşeyin yolunda olmasına sevindim canım rabbim tez zamanda sanada yavrunu kucagına almayı nasip eder inşallah
günaydın kızlaaaaaaaaaar

gönlünüzden geçen herşey hakkınızda hayırlı kılınarak nasip olsun

önce sağlık sonra huzur sonra mutluluk hiç peşinizi bırakmasın

Eki Görüntüle 513978 Eki Görüntüle 513979 Eki Görüntüle 513980

amin aminnn güzel dileklerin için aminnnnnnnnn canım

su çiçeği aşısını yaptırın canım mutlaka çok önemli özelde yaptırmanız daha iyi olur cumartesi olmasıda iyi sonrasında ilgilenirsin çünkü ateşi falan çıkabilir aşıdan dolayı

bence senin sinirlerin laçka olmuş keşke mümkün olsada eşinle başbaşa bi kaç günlük tatil yapsanız eminim iyi gelecektir
evet canım..cumartesi Allah nasip ederse yaptırcaz..o gün azcıkta gezecem alış veriş yapcam..havam dağılsın dimi ama şekerim..hayat çok yoruyor beni saracım..birde insanlar tabiki...:nazar::31::31::31: herşey çocuğum için....:nazar::emir_bebek::38:

saracım hayırlı olsun tedavin herşeyin yolunda olmasına sevindim canım rabbim tez zamanda sanada yavrunu kucagına almayı nasip eder inşallah

amin aminnn güzel dileklerin için aminnnnnnnnn canım

amiiiin canım sağol birde diğer tahlilerim temiz çıkar inşallah

sen nasılsın oğluşun nasıl

evet canım..cumartesi Allah nasip ederse yaptırcaz..o gün azcıkta gezecem alış veriş yapcam..havam dağılsın dimi ama şekerim..hayat çok yoruyor beni saracım..birde insanlar tabiki...:nazar::31::31::31: herşey çocuğum için....:nazar::emir_bebek::38:

aynen canım ya gez toz havan dağılsın hep iş hep ev olmazki bak bana hiç yerimde duruyormuyum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

selam kızlar,ben bikaç gündür evimdeyim ama pek keyfim yok gibi,o yüzden bişey yazmadım,lütfen kusuruma bakmayın.

allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrr

sanada hayırlı cumalar canım prensesim

allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

selam kızlar,ben bikaç gündür evimdeyim ama pek keyfim yok gibi,o yüzden bişey yazmadım,lütfen kusuruma bakmayın.
ne oldu kardelencim ya...inşallah ahmetçik falan iyidir...umarım hallolacak bir durumdur...merak ettirme beni...:nazar::38:
günaydın kızlaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

Eki Görüntüle 514767

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrr

hayırlı cumalar kızlar...:nazar::38:

leylaaaaaaa nereyesun bi selam verip gitmişsin :26::26::26::26::26::26::26::26:
Bugün çok yoğundum saracım ya...evden yeni geldim...neler yapıyorsun sen nerdesin tatlişim?öğle arası sağlık ocağındaki hemşiremizi aradım..aşı yaptıram lı diye..biz önermiyoruz doğal yoldan su çiçeğini çıkarsa daha iyi olur dedi...yinede çocuk doktoruna danışın dedi..yarın için buseye randevu aldım özelden yarın götürcem bakalım doktoru ne diyecek...:nazar::26:

sara eklenti ekliyor diyor ne eklentisi ekliyorsun canım ya?:nazar::26::26::26:

Son düzenleme:

Bugün çok yoğundum saracım ya...evden yeni geldim...neler yapıyorsun sen nerdesin tatlişim?öğle arası sağlık ocağındaki hemşiremizi aradım..aşı yaptıram lı diye..biz önermiyoruz doğal yoldan su çiçeğini çıkarsa daha iyi olur dedi...yinede çocuk doktoruna danışın dedi..yarın için buseye randevu aldım özelden yarın götürcem bakalım doktoru ne diyecek...:nazar::26:

hemşire çok biliyomuş ha çok kızdım aşıları boşunamı yapıyoruz aşı yaparsan yine çıkarır su çiçeğini ama hafif çıkarır aşı olmazsa mazallah çiçek tehlikeli bi hastalık sen bakma o bilmiş hemşireye doktoruna sor ama bence aşısını yaptır canım

sara eklenti ekliyor diyor ne eklentisi ekliyorsun canım ya?:nazar::26::26::26:

tüp bebek topiğindeydim oradaki arkadaşlara çiçekler göndeydim :34::34::34::34::34::34::34:

du sanada göndeyeyim

Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024

hemşire çok biliyomuş ha çok kızdım aşıları boşunamı yapıyoruz aşı yaparsan yine çıkarır su çiçeğini ama hafif çıkarır aşı olmazsa mazallah çiçek tehlikeli bi hastalık sen bakma o bilmiş hemşireye doktoruna sor ama bence aşısını yaptır canım

tüp bebek topiğindeydim oradaki arkadaşlara çiçekler göndeydim :34::34::34::34::34::34::34:

du sanada göndeyeyim

Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024
yarın için doktorundan randevu aldım..yapalım derse hemen eczaneden aşıyı alıp orda yaptırcam özelde canım...çiçekler için teşekküy edeyimmmmmmmm....akşam öyle yoruldumki...buzdolabım bozuldu saracım ya...akşam mutfağı temizledim köşe bucak ellerim kalem tutamaz hale geldi...ilaçlarla sildim heryanı...servisi aramış eşim şunları yapın düzelir demiş..bakalım öğleyin dediklerini yaptım inşallah düzelir...:nazar::31:

saraaaaaaaaaaaaaaa nikin açık ama yine yoksun ortalarda tatlişim...bende kelleyi yıkadım buseyi anneme bıraktım fön çekecem saçlarıma...size bir bakam dedim...:nazar::38:

kardeleni çok merak ediyorum..gelsede iki satır yazı yazsa...kardelenim gel gel....:nazar::31:umarım iyidir ya...:nazar::38:

Back
X