- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Kendini üzmek yok tatlım, sen daha yeni evlisin ve hayatında canını sıkan pek çok şey var.Bebişinin hemen gelmemesi normal.Hem zaten hiç bir sıkıntısı olmayan bir çiftin bile bir ay içerisinde gebe kalma şansı bile % 20 .Sen tedavini aksatma gerisi Allah Kerim di mi Efsunum
Yokluğun farkedilmemiş olur mu? Sen topiğimizin neşesisin az mı güldürüyosun bizleri. Laptopunu yaptır da tez gel çünkü gülmeye hepimizin ihtiyacı var. İsim olarak yazmamışısızdır seni, yoksa özlendiğini ve sevildiğini bil canım menimmmmmmmmmm
Ben de kırmızı biberi ve patlıcanı közleyip dondurucuya attım, bunun salatası mükemmel
Bu hafta yine pazardan alıcam biraz daha yaparım inşallah.
Kırmızı biber, yeşil biber, domates, maydanoz, sıvıyağ ve sirke ile pişirip yaptığım bir sos vardı dayanamayıp onu dün açtım çok güzel olmuştu. Az yapmıştım baktım sonuç güzel yine yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse.
Efsun siz közlenmiş biberi kavanoza mı dondurucuya mı koyup saklıyorsunuz kardeş:44::44::44:
Tarhana sevilmez mi ya Efsuncum:44::44::44:Her derda deva.
Senin komşunun dediği tarhanayı da ben bir yerde görmüşüm ama tadını ve nasıl yapıldığıını hatırlamıyorum, öğren komşudan belki onu da deneriz.
valla acık konusmak gerekirse canım bebişi o kdr düşünmüyorum bile artık
dediğin gibi hayatımda canı sıkan çokkkk şey var onları düşünmekten halledememekten bebege sıra gelmedi daha

neşe kaynagı olmak benim için çok zevkli insanları mutlu etmeyi çok seviyrm bennnnnnn
tızım yokluğun farkedilmemiş olabilirmi hiç ama bende çok sık gelemiyorum topiğe gelincede bazen okuyup çıkıyorum bazende bi kaç satır yazıp çıkıyorum ama hep aklımdasınız duamdasınız bunu bilmenizi istiyorum
çokkk saollll ablammmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende hep benim aklımda duamdasın sende bunu bil olar mıııı
SLM KIZLAR..BİR KAÇ GÜNDÜR YOKTUM..ABİMİN KAYNANASI VEFAT ETTİ..YEĞENLERİMİ YANIMA GETİRDİM..MEMLEKETE GİTMİŞTİM...UMARIM SİZLER İYİSİNİZDİR...![]()
basınız saolsun leyloşum Allah rahmet eylesinnn
Kizlar iyi geceler ancak bu satte gelebiliyorum bende napiyim hepinizle ayri ayri sohbet etmeyi ozledim valla...
Dun oglumu sunnet ettirdik biraz huzursuzlugu var kuzum isediginde yanarmis ole diyolar cocuk her isediginde anneeeee aciiiiiii diyo kizimda iyi cok sukur bu arada biz ev aldik arkadaslar 2-3 haftaya kadar tasinacaz insallah bizde haberler boyle....
efsuncuk saol canim benim ii dileklerin icin rabbim seninde gonlune gore verir insallah karamsarlik yok tatlim ozelden faceni ver de ekleyeyim seni daha oncede konumustuk bi turlu kismet olmadi.... Sevinccim allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim senin adina...
hadi gözünaydın edacım Rabbim askerliğini damatlıgınıda görmeyi nasip eylesin inşşallahh hepimizeee
attım mesajını özelden canımmmm artıkım facedende görüşürükk

Hatres beğenip nere kaçtınnnnnnn sabahtan beri gözüm yollarda kaldııefsuna hiç rastlamadım tatilde falanmı
neee tatili bee maonyammm nerde o günlerrrrrrr
laptopum bozuldu eşim kullanmalık getirdi nası yapcaz nolcak bilmyrm begenirsem alcam belkide bu kullanmalık geleni artık
Saol prenses.faceye girebiliosa kk yada girebilir:26:
telden her haltı beceriyorum canım biii kk girmeyi beceremiyorum işte benim telin sitesimi yavas ne bi türlü acılmak bilmiyo kk bende

efsun tızım telden face giriyosunda buraya neden giremiyosun bakim teldende kk ya girilebiliyo tızım gel atık özletme kendini![]()
giriliyoda abla benim telde açılmıyo bi beceremedim onu işte