Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kendini üzmek yok tatlım, sen daha yeni evlisin ve hayatında canını sıkan pek çok şey var.Bebişinin hemen gelmemesi normal.Hem zaten hiç bir sıkıntısı olmayan bir çiftin bile bir ay içerisinde gebe kalma şansı bile % 20 .Sen tedavini aksatma gerisi Allah Kerim di mi Efsunum:34::34::34::34:

Yokluğun farkedilmemiş olur mu? Sen topiğimizin neşesisin az mı güldürüyosun bizleri. Laptopunu yaptır da tez gel çünkü gülmeye hepimizin ihtiyacı var. İsim olarak yazmamışısızdır seni, yoksa özlendiğini ve sevildiğini bil canım menimmmmmmmmmm:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Ben de kırmızı biberi ve patlıcanı közleyip dondurucuya attım, bunun salatası mükemmel:56::56::56::56::56:
Bu hafta yine pazardan alıcam biraz daha yaparım inşallah.
Kırmızı biber, yeşil biber, domates, maydanoz, sıvıyağ ve sirke ile pişirip yaptığım bir sos vardı dayanamayıp onu dün açtım çok güzel olmuştu. Az yapmıştım baktım sonuç güzel yine yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse.
Efsun siz közlenmiş biberi kavanoza mı dondurucuya mı koyup saklıyorsunuz kardeş:44::44::44:
Tarhana sevilmez mi ya Efsuncum:44::44::44:Her derda deva.
Senin komşunun dediği tarhanayı da ben bir yerde görmüşüm ama tadını ve nasıl yapıldığıını hatırlamıyorum, öğren komşudan belki onu da deneriz.

valla acık konusmak gerekirse canım bebişi o kdr düşünmüyorum bile artık
dediğin gibi hayatımda canı sıkan çokkkk şey var onları düşünmekten halledememekten bebege sıra gelmedi daha :14:
neşe kaynagı olmak benim için çok zevkli insanları mutlu etmeyi çok seviyrm bennnnnnn

tızım yokluğun farkedilmemiş olabilirmi hiç ama bende çok sık gelemiyorum topiğe gelincede bazen okuyup çıkıyorum bazende bi kaç satır yazıp çıkıyorum ama hep aklımdasınız duamdasınız bunu bilmenizi istiyorum

çokkk saollll ablammmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende hep benim aklımda duamdasın sende bunu bil olar mıııı

SLM KIZLAR..BİR KAÇ GÜNDÜR YOKTUM..ABİMİN KAYNANASI VEFAT ETTİ..YEĞENLERİMİ YANIMA GETİRDİM..MEMLEKETE GİTMİŞTİM...UMARIM SİZLER İYİSİNİZDİR...:nazar::38::38:

basınız saolsun leyloşum Allah rahmet eylesinnn

Kizlar iyi geceler ancak bu satte gelebiliyorum bende napiyim hepinizle ayri ayri sohbet etmeyi ozledim valla...

Dun oglumu sunnet ettirdik biraz huzursuzlugu var kuzum isediginde yanarmis ole diyolar cocuk her isediginde anneeeee aciiiiiii diyo kizimda iyi cok sukur bu arada biz ev aldik arkadaslar 2-3 haftaya kadar tasinacaz insallah bizde haberler boyle....
efsuncuk saol canim benim ii dileklerin icin rabbim seninde gonlune gore verir insallah karamsarlik yok tatlim ozelden faceni ver de ekleyeyim seni daha oncede konumustuk bi turlu kismet olmadi.... Sevinccim allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim senin adina...

hadi gözünaydın edacım Rabbim askerliğini damatlıgınıda görmeyi nasip eylesin inşşallahh hepimizeee
attım mesajını özelden canımmmm artıkım facedende görüşürükk :1:

Hatres beğenip nere kaçtınnnnnnn sabahtan beri gözüm yollarda kaldıı:4: efsuna hiç rastlamadım tatilde falanmı

neee tatili bee maonyammm nerde o günlerrrrrrr
laptopum bozuldu eşim kullanmalık getirdi nası yapcaz nolcak bilmyrm begenirsem alcam belkide bu kullanmalık geleni artık

Saol prenses.faceye girebiliosa kk yada girebilir:26:

telden her haltı beceriyorum canım biii kk girmeyi beceremiyorum işte benim telin sitesimi yavas ne bi türlü acılmak bilmiyo kk bende :14:

efsun tızım telden face giriyosunda buraya neden giremiyosun bakim teldende kk ya girilebiliyo tızım gel atık özletme kendini :20::20::20::20:

giriliyoda abla benim telde açılmıyo bi beceremedim onu işte

hayırlı pazarlar hepinize canlarrr
öncelikleee hepinizi çok özledimmmmmmmm
yazmıştım laptopum bozuldu gecen hafta sonra ufak bi sıkıntı yaşadım
2 gün annemlerde kaldım geldim
telden face giriyrm ama bi türlü kk beceremiyrm açılmıyo kk sayfası bende
eşim bi arkadasın laptopunu getirdi begenirsem alcam bunu
yada sıfır alcaz daha net bişe yok bakalım nolcak
dünde davetsiz bi misafirim geldi akşam üstü kk gelmek nasip olmadı
ama sizzii çokkkkkkkkkk özlediiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
durun bii sarılimmm hepinizeeeee
:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
inşallahh uzun uzun sohbet edecegimiz günlerde gelecek çok özledimmm vallaaaaa
şimdilik çıkmam lasımmm kv dem cins cins bakıyo konserve yapıyoda yardım etmiyrm die sanırım
ama benimde biii sürü işim var daha ev temzlicem çamaşır var bii sürüüü
neyseeeee şimdilik kaçıyrm öptümmmmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ama sizzii çokkkkkkkkkk özlediiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
şimdilik çıkmam lasımmm kv dem cins cins bakıyo konserve yapıyoda yardım etmiyrm die sanırım
neyseeeee şimdilik kaçıyrm öptümmmmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

efsuncum hoşgeldin canım sıkıntıların inşallah çabucak geçer canım menim

laptop işinide hallet gel valla özledik seni neşeni cıvıl cıvıl hallerini

konserve işi zor be canım bende dün yaptım dahada bitmedi ama ben yorgunluktan bittim :34::34::34::34::34::34:

canım eşim beyin ameliyatı geçirdi ya o yüzden CANIM YAAA HİÇ FARKINDA DEĞİLİMDİR YOKSA YAZAMMI SİZLER BENİM DERT ORATĞIMSINIZ
Allah sağlık versin inşallah, burada hep paylaşıyoruz dertlerimizi.
Ya oylarını bize verirler mi biz müslümanız bi kere. Olsun olimpiyatlara ayrılan 20 milyarlık bütçe de hazineye kaldı.
Yok seni öyle çok hevesli gördüm kesin dedim bizim kız bu sene olimpiyatlarda:1::1::1::1:
Saram kız iyi fikir aslında atamadığımız kiloları olimpiyatlara katılıp iki tane halter kaldırsaydık atardık belkim:44::44::44::44:
:9::9::9::9::9::9::9::9:

günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı pazarlar

bugün bir sürü ütü var yapılacak onlarıda halledersem çok rahatlayacam

bana yardıma gelin kızlar ya size sütlü kahve yaparım börekler açarım kekler yaparım söylemesi ayıp çiskekimi herkes beğenir:17::17::17::17::17::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben en iyisi gidip kahvaltımı yapayım sonra ütüye girişeyim daha akşama yemek yapılacak

menümdede biber dolması ve pazı yaprağı sarması ver yanıda cacık yeter dimi

sizler neler yapacaksınız bakim
Ben sana ütüye yardıma gelirim kek pasta börek yapmasan da, insanlık ölmüş mü bacım:51::51::51::51:
:9::9::9::9::9::9:
Pazı mübarek ne kadar lezzetli ya, nedense hiç sarmasını sarmadım seneler önce yaptım çok yumuşadı hep açıldı ondan sonra bi daha denemedim ama gene denesem mi acaba ya?
dediğin gibi hayatımda canı sıkan çokkkk şey var onları düşünmekten halledememekten bebege sıra gelmedi daha :14:
neşe kaynagı olmak benim için çok zevkli insanları mutlu etmeyi çok seviyrm bennnnnnn
Canım tez zamanda al laptop da gel tamam mı?

konserve işi zor be canım bende dün yaptım dahada bitmedi ama ben yorgunluktan bittim :34::34::34::34::34::34:

Kendini fazla yormadan yap bu işler hiç bitmez.

Son düzenleme:

Ya oylarını bize verirler mi biz müslümanız bi kere. Olsun olimpiyatlara ayrılan 20 milyarlık bütçe de hazineye kaldı.
Yok seni öyle çok hevesli gördüm kesin dedim bizim kız bu sene olimpiyatlarda:1::1::1::1:
Saram kız iyi fikir aslında atamadığımız kiloları olimpiyatlara katılıp iki tane halter kaldırsaydık atardık belkim:44::44::44::44:

Ben sana ütüye yardıma gelirim kek pasta börek yapmasan da, insanlık ölmüş mü bacım:51::51::51::51:
Pazı mübarek ne kadar lezzetli ya, nedense hiç sarmasını sarmadım seneler önce yaptım çok yumuşadı hep açıldı ondan sonra bi daha denemedim ama gene denesem mi acaba ya?

sağol kuzummm rabbim şifa bekleyen tüm kularına şifalr versin

canım kolay gelsinnn

sağol hem vefakar hatırşinas bacım menim keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu men sana ütü yaptırmazdım sen gelsen sohbet etsel o bile yeterdi

ütüyü yapıyorum canım ama hepsi bugün bitmez :50::50::50::50::50::50::50::50:

pazı yaprağından sarmaya gelince onu çok haşlamayacaksın çünkü çok yumuşak olduğundan hemen bırakır kendini güzelce yıka bi leğene koy üzerine kaynar su al beş on dakka bekle suyu süz tamamdır ben böyle yapıp soğutup dolabada atıyorum sarma yapacağım zaman çıkarıyorum çözülünce çok rahat oluyo sarması lezzetini söylememe gerek yoktur sanırım men çok seviyom :56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
sağol hem vefakar hatırşinas bacım menim keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu men sana ütü yaptırmazdım sen gelsen sohbet etsel o bile yeterdi

ütüyü yapıyorum canım ama hepsi bugün bitmez :50::50::50::50::50::50::50::50:

pazı yaprağından sarmaya gelince onu çok haşlamayacaksın çünkü çok yumuşak olduğundan hemen bırakır kendini güzelce yıka bi leğene koy üzerine kaynar su al beş on dakka bekle suyu süz tamamdır ben böyle yapıp soğutup dolabada atıyorum sarma yapacağım zaman çıkarıyorum çözülünce çok rahat oluyo sarması lezzetini söylememe gerek yoktur sanırım men çok seviyom :56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

Hı doğru ya sıcak su da bekletmek çok mantıklı,niye düşünememişim ki ben bunu:44::44::44: bak işte bu kknın faydalarını görüyo musun, neler öğrendik neler burada birbirimizden.
Lezzetine hakkaten diyecek yok ,sanırım bol protein içeriyor çünkü tadı ete çok yakın.

Biz ancak burada yazışır dururuz karşılıklı sohbet etmek biraz zor gibi. Sanırım biz bu işleri hayalden öteye geçiremeyecez ama olsun olsun buna da şükür, sanalda olsa hepimizin birbirimizi hatırlaması sorması çok güzel mence.:16::16::16::16::16:
[/COLOR][/FONT][/B]

Son düzenleme:

Hı doğru ya sıcak su da bekletmek çok mantıklı,niye düşünememişim ki ben bunu:44::44::44: bak işte bu kknın faydalarını görüyo musun, neler öğrendik neler burada birbirimizden.
Lezzetine hakkaten diyecek yok ,sanırım bol protein içeriyor çünkü tadı ete çok yakın.

Biz ancak burada yazışır dururuz karşılıklı sohbet etmek biraz zor gibi. Sanırım biz bu işleri hayalden öteye geçiremeyecez ama olsun olsun buna da şükür, sanalda olsa hepimizin birbirimizi hatırlaması sorması çok güzel mence.:16::16::16::16::16:

anaaaam sen şimdi lafmı sokuyosun tızım yasni kısmet olursa görüşecez seninle bursaya gelince demedikmi
:33::33::33:

ben gidip ütülerime kaldığım yerden devam edeyim yarınki halimin resmini koyayım size aynen böyle :37::37::37::37::37::37::37::37:

anaaaam sen şimdi lafmı sokuyosun tızım yasni kısmet olursa görüşecez seninle bursaya gelince demedikmi
:33::33::33:

Aaaaaa laf sokmak mı anammmmmmmmmm:53::53::53::53::53::53:
o da nerden çıktı kim dedi:9::9::9::9::9::9::9:
Kız beni daha çok lafa tutma du bi gidem namaz kılam gelem yawwwwwwww,kaldım buralarda gidemiyom:4::4::4::4::4::4:

Aaaaaa laf sokmak mı anammmmmmmmmm:53::53::53::53::53::53:
o da nerden çıktı kim dedi:9::9::9::9::9::9::9:
Kız beni daha çok lafa tutma du bi gidem namaz kılam gelem yawwwwwwww,kaldım buralarda gidemiyom:4::4::4::4::4::4:

git hadi namazını kıl banada dua et sonra gel bende gidem ütğye kaldığım yerden devam edem:10::10::10::10::10::10::10:

git hadi namazını kıl banada dua et sonra gel bende gidem ütğye kaldığım yerden devam edem:10::10::10::10::10::10::10:

Çok şükür gittik namazımızı kıldık geldik Allahım kabul eder inşallah.Duamı sizleri dahil ederek ettim hayırlısıyla kabul eyler inşallah rabbim.

De hayde sen de ütünü yap da gel:4::4::4:

Çok şükür gittik namazımızı kıldık geldik Allahım kabul eder inşallah.Duamı sizleri dahil ederek ettim hayırlısıyla kabul eyler inşallah rabbim.

De hayde sen de ütünü yap da gel:4::4::4:

amin canım bende ütüyü yarım bıraktım geldim çok yorgunum belim kırılıyo resmen çay demliyorum inşallah iyi gelir

Son düzenleme:
kızlar bugün patlıcan bebir ve domatesle türlü yapıp dolaba attım domates sosu yaptım çok yorgunum sanırım bademciklerim iltihaplanmış hem üşüyorum hem boğazım ağrıyo resmen kollarım kalkmıyo :50::50::50::50::50::50:
çok geçmiş olsun
inş şimdi daha iyisindir saracım
Geçmiş olsun saracım galiba bende grip oluyorum:18:
aman sen olma hamileyken hastalık hiç çekilmiyor

Evet Maonyam Allahın izniyle bu ay sonu niyetimiz var farklı bir durum olmazsa.

Evetttttt kızdım işte manane manane:19::19::19:
Canım eşinin rahtasızlığı tam olarak neydi:44:Hastaneye sık sık gidip geldiğini yazıyorsun ya ben normal ufak tefek şeyler sanıyorum, belki yazmışsındır ben farketmemişim.
Eşinin rahatsızlığı her ne ise Yeterim Rabbim ona ve tüm hastalara hayırlı güzel şifalar ihsan eylesin inşallah.Hepimize sağlık huzur nasip etsin.
Yok senden şimdi bir şikayetim:1::1::1:Önceden bizim topicte gelirdin bir iki kişiye ait yazardın, hatta sana kaç kez yazmama rağmen cevap yazmayınca önemsemediğini düşünmüştüm ama önceden şimdi değil tabi ki:29::29::29:
Çalıntı malıntı güzel ama:1::1::1:

Maonyam bebeğin için korkma Allahın izniyle çok iyidir annesi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ben de inanır msın 9.ayımda ancak hissetttim Rana'yı.Bir ara galiba bu çoçuk yaşamıyor diye endişelenmiştim.Ama şimdi düşünüyorum da ben biraz kilolu olduğum için bebeğimi hiç hissedemimiştim.Çünkü karın bölgemiz en yağlı yerimiz.Hasret kaldım adamakıllı bebişimin karnımdaki hareketlerini hisssetmeye desem yeridir yani:1::1:Sen de korkma tamam mı?

Canım tam yazacaktım işim çıktı kusura bakma.

Geçmiş olsun canım, saçlarını banyodan sonra ıslak bırakıyor musun acaba?Bu sinüziti azdırır.

Maonya kızını doğursun uykusuzluktan gece sohbet etmek zorunda kalır sana da arkadaş olur Prenses:1::1::1:

Saraaaaaaaa annene söyle bana da bana da detiysinnnnnnnnn:3::3::3::3:

2020 olimpiyatları kurası mı:26::26::26::26::26:Netcen kız olimpiyatlara mı katılacan:1::1::1::1:

Gecmiş olsun canım şimdi mevsim geçişindeyiz ya tam hasta olma zamanı.
yok canım her seferinde kuruluyorum
belki de bu aralar yine uykusuz kalıyorum ondandır
günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı pazarlar

bugün bir sürü ütü var yapılacak onlarıda halledersem çok rahatlayacam

bana yardıma gelin kızlar ya size sütlü kahve yaparım börekler açarım kekler yaparım söylemesi ayıp çiskekimi herkes beğenir:17::17::17::17::17::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben en iyisi gidip kahvaltımı yapayım sonra ütüye girişeyim daha akşama yemek yapılacak

menümdede biber dolması ve pazı yaprağı sarması ver yanıda cacık yeter dimi

sizler neler yapacaksınız bakim
afiyet olsun canım menün süpermiş
presnsesim gece yatmaz gündüz uyanmazmı oldun tızım sen sen hacı yatmazmısın:9::9::9::9::9::9:

musabım seni uyutmuyomu resimlerini koysana büyümüş hallerini görelim yeğenimizin
yok canım gündüz de en geç 9-10 da uyanıyoruz da musabın yemesi,oyunu derken pek gelemiyorum
bugün pikniğe gittik annemlerle çok güzel geçti günümüz
musab o kadar mutlu oldu ki
şimdi kalkıp banyo yapıcam sonraaaaaa burdayımmmm
sara ütünü yapta gel
hatres,efsun,yeterrr siz de gelin kızlarrrrrr

çok geçmiş olsun
inş şimdi daha iyisindir saracım

aman sen olma hamileyken hastalık hiç çekilmiyor

yok canım her seferinde kuruluyorum
belki de bu aralar yine uykusuz kalıyorum ondandır

afiyet olsun canım menün süpermiş

yok canım gündüz de en geç 9-10 da uyanıyoruz da musabın yemesi,oyunu derken pek gelemiyorum
bugün pikniğe gittik annemlerle çok güzel geçti günümüz
musab o kadar mutlu oldu ki
şimdi kalkıp banyo yapıcam sonraaaaaa burdayımmmm
sara ütünü yapta gel
hatres,efsun,yeterrr siz de gelin kızlarrrrrr

canım boğazım ağrıyo bide öksürüyorum üstüne bideçok yorgunum ne sızlandım dimi :9::9::9::9::9:

seninde gününün güzel geçmesine sevindim musabı öp benim yerime

boşver ütüyü dinlen bol bol çayını iç inş hemen toparlanırsın

sağol canım menim :48::48::48::48::48:

saraaaa nere gittin kıssssssss

buydayım canım hadi sen banyonu yap bende çayımı alayım geleyim :7::7::7::7::7::34::34::34::34:

hoşbulduk ablacımmm
valla ben ben olduktan sonra sıkıntııı mıkıntı bitmez bende :27::27::43::43::43:
bu laptop bikaç gün daha bende sanırım ama sonrası mechull bakalım nolcakkk
bende sizi ösledimmmm valla yaawwwww laptobun bozulması aramıza girdi :43:
kızzz sen 2 kişi değilmisin o kdr çok yapmana gerek yok kii be ablam yorma kendini yaaaww

canım kolay gelsinnn

saolll yetercimmmm

ben gidip ütülerime kaldığım yerden devam edeyim yarınki halimin resmini koyayım size aynen böyle :37::37::37::37::37::37::37::37:

koy bakalım nası
bu arada cidden merak ettim abla seniiii :38::38:

canım boğazım ağrıyo bide öksürüyorum üstüne bideçok yorgunum ne sızlandım dimi :9::9::9::9::9:

seninde gününün güzel geçmesine sevindim musabı öp benim yerime

sağol canım menim :48::48::48::48::48:

buydayım canım hadi sen banyonu yap bende çayımı alayım geleyim :7::7::7::7::7::34::34::34::34:

öptüm teyzesi
geldim bile

Back
X