Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nasıl oldunnn canım toparlandınmı
Sağol canım elhamdülillah daha iyiyiz, hatta çok iyiyiz, biraz ara verip gene başlayacağız tedaviye, ya Bülent Traş ya da Hakan Yaralı :44:
Bülent Traşı istiyorum ama İstanbul da kalma sorunu birde metropol, çok iyi bilmediğimiz bir şehir.Ankara ise bu açıdan çok daha rahat. Ne bileyim durmak yok yola devam diyoruz Allah Kerim.
Gunaydin kızlar

Dün sevgililer günüydü biliyosunuz neler yaptınız benim kocisim çok guzel bir çiçek almış ve şık bir restoranda yer ayırtmış yemege gittik hediye olarak saat almış bana bende ona cok şık bir kazak ve kemer aldım evde dans ettik cok guzel bir geceydi yani sabahda kırmızılar tesrif etti ama olsun en azından duzenli olmasıda sevindirici demi

Sizler dun neler yaptiniz hatres nadilsin canim yeter iyi oldugina sevindim prenses eda sizler ve cocuklarıniz nasıl efsun bi görünüp bi kayboluyo leyladan haber yok

Ben gezmeye gidiyom kızlar bugunde yarinda programim dolu o yuzden gelemeyebilirim merak etmeyin :34::34::34::34::34:
Ben iyiyim canım , sana iyi gezmeler.

Sağol canım elhamdülillah daha iyiyiz, hatta çok iyiyiz, biraz ara verip gene başlayacağız tedaviye, ya Bülent Traş ya da Hakan Yaralı :44:
Bülent Traşı istiyorum ama İstanbul da kalma sorunu birde metropol, çok iyi bilmediğimiz bir şehir.Ankara ise bu açıdan çok daha rahat. Ne bileyim durmak yok yola devam diyoruz Allah Kerim.

hatrescim inan negatifini duyunca içimden hiçbir şey yazmak gelmedi zaten kelimeler bazı durumlarda yetersiz kalıyor ama sen çok iyiyiz demişsin ya nasıl sevindim anlatamam canım hep mutlu olun inş Allah büyük inş bu sefer ol der ve olur tatlım

hatrescim inan negatifini duyunca içimden hiçbir şey yazmak gelmedi zaten kelimeler bazı durumlarda yetersiz kalıyor ama sen çok iyiyiz demişsin ya nasıl sevindim anlatamam canım hep mutlu olun inş Allah büyük inş bu sefer ol der ve olur tatlım

Canım benim Allah razı olsun binlerce kez hepinizden.İnanır mısın ben sizlerin dualarının da benim böyle güçlü olmamda payı olduğunu hep düşündüm. Evet ilk önce Rana' yı kardeşi olmayacak mı diye aklıma getirince bayağı bir kötü oldum ama sonra ya o da olmasaydı o zaman napacaktım dedim bir kez daha şükrettim Rabbime.İnşallah canım Rabbim nasip eder yine, biz bir kez daha deneyelim diyoruz bakalım artık.Aslında çok yorulmuştum tedavilerden asla devam etmek istemiyorum diyordum ama negatifi duyunca yine devam etmek lazım diye düşündüm. Bakalım veren Rabbim yine verir inşallah.
Rabbim Musab' ını da sana bağışlasın tez zamanda kardeş versin ona inşallah.

hatersim dinlen biraz sonrada bakarsın eşinle konuşup bir karar versin rabbim hakında hayırlı olanı naisp etsin canım

Canım benim Allah razı olsun binlerce kez hepinizden.İnanır mısın ben sizlerin dualarının da benim böyle güçlü olmamda payı olduğunu hep düşündüm. Evet ilk önce Rana' yı kardeşi olmayacak mı diye aklıma getirince bayağı bir kötü oldum ama sonra ya o da olmasaydı o zaman napacaktım dedim bir kez daha şükrettim Rabbime.İnşallah canım Rabbim nasip eder yine, biz bir kez daha deneyelim diyoruz bakalım artık.Aslında çok yorulmuştum tedavilerden asla devam etmek istemiyorum diyordum ama negatifi duyunca yine devam etmek lazım diye düşündüm. Bakalım veren Rabbim yine verir inşallah.
Rabbim Musab' ını da sana bağışlasın tez zamanda kardeş versin ona inşallah.

bu tevekkülünün karşılığını muhakkak alacaksın bacım Cenabı hak inş ranana kardeş gönderir en kısa zamanda şükür ki ranişimiz var evet inş bir mucizeye daha sahip olursun

kızlarrrrrr leyladan haberi olan varmı uzun zamandır gelmiyor merak ettim :26:

Merhaba Arkadaşlar.. Bende sabırla Bebeğimi bekliyorum. 2. düzey ultrason çektirdim. ultrasonda omurgasının üzerinde bir eziklik görünüyor ama kemik yapısında bir sorun yok. çeken doktor daha önce böyle bir şey görmedim dedi. Cumadan beri içim içimi yiyor. Kendi doktorum kolon hastanesi Altan Beyi önerdi. çarşamba akşamı ona gideceğim.böyle bir şey yaşayan var mı? Kızlar benim ve bebeğim için dua edin lütfen :(

merhaba arkadaşlar.. Bende sabırla bebeğimi bekliyorum. 2. Düzey ultrason çektirdim. Ultrasonda omurgasının üzerinde bir eziklik görünüyor ama kemik yapısında bir sorun yok. çeken doktor daha önce böyle bir şey görmedim dedi. Cumadan beri içim içimi yiyor. Kendi doktorum kolon hastanesi altan beyi önerdi. çarşamba akşamı ona gideceğim.böyle bir şey yaşayan var mı? Kızlar benim ve bebeğim için dua edin lütfen :(

geçmiş olsun canım inş bir sorun yoktur

günaydın kızlar :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: güzel bir hafta olsun inş:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Günaydın canım:16::16::16:
hatersim dinlen biraz sonrada bakarsın eşinle konuşup bir karar versin rabbim hakında hayırlı olanı naisp etsin canım

Öyle yapıcaz artık Yeterim:40::40:
bu tevekkülünün karşılığını muhakkak alacaksın bacım Cenabı hak inş ranana kardeş gönderir en kısa zamanda şükür ki ranişimiz var evet inş bir mucizeye daha sahip olursun
Amin canım inşallah:48::48::48:
kızlarrrrrr leyladan haberi olan varmı uzun zamandır gelmiyor merak ettim :26:

Yok malesef, bence Leyla ziyaretçi olarak mutlaka geliyordur .
Merhaba Arkadaşlar.. Bende sabırla Bebeğimi bekliyorum. 2. düzey ultrason çektirdim. ultrasonda omurgasının üzerinde bir eziklik görünüyor ama kemik yapısında bir sorun yok. çeken doktor daha önce böyle bir şey görmedim dedi. Cumadan beri içim içimi yiyor. Kendi doktorum kolon hastanesi Altan Beyi önerdi. çarşamba akşamı ona gideceğim.böyle bir şey yaşayan var mı? Kızlar benim ve bebeğim için dua edin lütfen :(

Canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin. İNŞALLAH hiç bir şeyi yoktur, bazen doktorlar da çok yanılabiliyorlar unutma bunu. Arkadaşıma bebeğinin özürlü ( down sendromlu) olduğunu kesinlikle aldırması gerektiğini söylemişti bir çok doktor.Arkadaşım çok zor günlerin ardından ne gelirse Allah' tan deyip aldırmadı, şimdi 5 yaşında dünyalar güzeli bir kız:40:
Eğer doktorları dinleseydi gelemeyecekti dünyaya o sapasağlam yavrucak.

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese musmutlu güpgüzel bir gün diliyorum kalbinizden geçen tüm güzellikler hakkınızda hayırlı kılınarak nasip olsun inşallah

Allah yardımcın olsun canım inşallah önemli bir sorun değildir

mrhb kızlar nasılsınız dün anneme gittim köye açık ekmek yaptık anneme çok yorulmuştum geç döndük ama çok güzelde odun eteşinde sıkmalar yaptık siz geldiniz aklıma keşek kızlar yakın olsalardı gelip bu güzelikten tatsalardı diye

iyi geceler canlar kizim cok hasta oyuzden gelemedim ikinci dr a goturusumuz ne bisey yiyor ne emiyor balgam var burnu tikanik cok sukurki bugun daha iyi cocuklar hasta olunce daha bi mizmiz oluyolar ve daha fazla ilgi bekiyolar

saracim mrk etmis sormussun cnm sagol sen nasilsin

hatrescim canim benim uzuldum ama rabbimin bi bildigi vardir elbet hayirlisini versin insallah

günaydınlar :16::16::16:EY KARA GECEDE KARINCANIN SESİNİ DUYUP İCABET EDEN ALLAHIM SENDEN GAYRISINA EL AÇTIRMA SENDEN GAYRISINA MUHTAÇ ETME AMİN hayırlı cumalar

merhaba kızlar herkesler nasıl diyecem ama ne gelen olmuş ne de giden

bende rahatsızım biraz hem midemi hem böbreklerimi üşütmüşüm

geçmiş olsun kızlar
benim de kaç gündür çok kötü midem ağrıyor
hele dün gece ölüyorum sandım:50::50:

Back
X