Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allah razı olsun canım, amin diyorum güzel dualarına. Rabbim sana da nasip etsin inşallah.Doktor arıyordun karar verebildin mi?

Amin canım amin...

amin inşallah
doktora karar verdim başladım bile inşallah bir sonraki adetimle tüp tedavisine başlıyorum
şimdilik tüpten önce yapılması gereken tahlilleri yaptırdım doktor birkaç ilaç verdi onları kullanmaya başladım 3 haftaya kadarda asıl tedavim başlayacak biraz korkuyorum açıkcası:18:

Sağol canım elhamdülillah daha iyiyiz, hatta çok iyiyiz, biraz ara verip gene başlayacağız tedaviye, ya Bülent Traş ya da Hakan Yaralı :44:
Bülent Traşı istiyorum ama İstanbul da kalma sorunu birde metropol, çok iyi bilmediğimiz bir şehir.Ankara ise bu açıdan çok daha rahat. Ne bileyim durmak yok yola devam diyoruz Allah Kerim.

Ben iyiyim canım , sana iyi gezmeler.

ben acıbademe mail atınca bülent traş bana mail atmıştı çok hoşuma gitti ilgilisi
gerçi ben kadıköy acıbademde başladım tayfun bağışla
bülent traşta maslaktaki acıbademdeymiş
güzel yorumlar var hakkında inşallah sanada uğurlu gelecek doktoru bulursun

merhaba kızlar herkesler nasıl diyecem ama ne gelen olmuş ne de giden

bende rahatsızım biraz hem midemi hem böbreklerimi üşütmüşüm

geçmiş olsun kızlar
benim de kaç gündür çok kötü midem ağrıyor
hele dün gece ölüyorum sandım:50::50:

çok geçmiş olsun havalar bi sıcak bi soğuk ondan üşütmüşünüzzdür çok normal dikkat edin kendinize:38:

Kızlar bugün doktora gittim bir sürü kan ve idrar tahlili yapildi ultrason cekildi sonuc bobreklerimi usutmusum bol bol su içip kendimi sıcak tutmaliymisim bide ilaclarimi icecem insallah gecer yururken bile belim agriyo

amin inşallah
doktora karar verdim başladım bile inşallah bir sonraki adetimle tüp tedavisine başlıyorum
şimdilik tüpten önce yapılması gereken tahlilleri yaptırdım doktor birkaç ilaç verdi onları kullanmaya başladım 3 haftaya kadarda asıl tedavim başlayacak biraz korkuyorum açıkcası:18:

ben acıbademe mail atınca bülent traş bana mail atmıştı çok hoşuma gitti ilgilisi

çok geçmiş olsun havalar bi sıcak bi soğuk ondan üşütmüşünüzzdür çok normal dikkat edin kendinize:38:

Tedaviye baslamisdin hayirli olsun nazosum insallah sonu bebisli olur:23:

geçmiş olsun canım nasıl oldun merak ettim seni

amin inşallah

sağolun kızlar
bugün biraz daha iyiydim
ara ara sancılanıyor midem ama yine çok şükür

Kızlar bugün doktora gittim bir sürü kan ve idrar tahlili yapildi ultrason cekildi sonuc bobreklerimi usutmusum bol bol su içip kendimi sıcak tutmaliymisim bide ilaclarimi icecem insallah gecer yururken bile belim agriyo

dikkat et kendine aman bide çalışıyorsun daha zor olur hasta hasta

Tedaviye baslamisdin hayirli olsun nazosum insallah sonu bebisli olur:23:

sağol canım inşallah hayırlı olur

sağolun kızlar
bugün biraz daha iyiydim
ara ara sancılanıyor midem ama yine çok şükür

çocuklada hastalık hiç çekilmez biran önce iyileşirsin inşallah
bende bu akşam gaz sancısı çektim ne gıcık bişey kimyonu suyla karıştırıp içtimde iyi geldi

günaydın kızlar herkes için güzel bi gün olsun hep mutlu hep olumlu hem pozitif haberler alalım

dikkat et kendine aman bide çalışıyorsun daha zor olur hasta hasta

ne kadar dikkat etsekte bi şekilde soğuğu kapıyoruz canım Rabbim tüm hastalara şifa versin içindede bize şifa versin

sende inşallah bebeğine kavuşursun ayrıntılı konuşalım seninle bi ara nazoşum özledim seninle sohbeti

“kızlar günaydınnn dün eşimin kontrolü vardı has akşamaldık SİZLER NASILSINIZ

amin inşallah

Canım tedavin hayırlı olsun.Hangi tahlilleri yaptırmanı istedi acaba doktorun?
Nazcım Bülent Traş sen mail attıktan kaç gün sonra sana döndü, hatırlıyor musun acaba?
merhaba kızlar herkesler nasıl diyecem ama ne gelen olmuş ne de giden

bende rahatsızım biraz hem midemi hem böbreklerimi üşütmüşüm

geçmiş olsun canımmm bende has oldum çok fena

geçmiş olsun kızlar
benim de kaç gündür çok kötü midem ağrıyor
hele dün gece ölüyorum sandım:50::50:
Hepinize çok geçmiş olsun canlarım.:40::40::40:

Böbrek ağrısı fenadır ya.Bende de transferden beridir yanlarım belim çok ağrıyordu, heralde transfer odasında farkında olmadan üşüttüm diye düşünüyorum:26:
günaydın kızlar herkes için güzel bi gün olsun hep mutlu hep olumlu hem pozitif haberler alalım
Amin canım, ama maalesef hep negatifler almış başını gidiyor.Sana dediğim arkadaşın değeri düşmüş, kimyasalmış onunda.

İdare ediyoruz hamdolsun sen nasıl oldun canım , eşin de iyidir inşallah:40:

ne kadar dikkat etsekte bi şekilde soğuğu kapıyoruz canım Rabbim tüm hastalara şifa versin içindede bize şifa versin

sende inşallah bebeğine kavuşursun ayrıntılı konuşalım seninle bi ara nazoşum özledim seninle sohbeti

amiiiinnnn inşallah canım
bende özledim sohbetini işlerin hafilesin bol bol sohbet ederiz:38:

sağol canım ben iyiyim
sen nasılsın, eşin nasıl sonuçlar iyidir inşallah:26:

Nazcım Bülent Traş sen mail attıktan kaç gün sonra sana döndü, hatırlıyor musun acaba?

Böbrek ağrısı fenadır ya.Bende de transferden beridir yanlarım belim çok ağrıyordu, heralde transfer odasında farkında olmadan üşüttüm diye düşünüyorum:26:

Amin canım, ama maalesef hep negatifler almış başını gidiyor.Sana dediğim arkadaşın değeri düşmüş, kimyasalmış onunda.

1 sayfa dolusu yazıyor birkaçtanesini biliyorum hepsini bilmiyorum
bende bakmadım netten falan ama tahlillerim iyi çıktı önemli olanda o çok bilmekte insanı yoruyor bende kendimi doktora bıaktım

ben acıbademe mail atmıştım bülent tıraşa değil
ama bület tıraş bana 1 hafta içinde geri dönmüştü yaşımdan dolayı acele etmem gerektiğini yazmıştı

iyi geceler kızlar
efsun bacı nasılsın aşağıdasın

çocuklada hastalık hiç çekilmez biran önce iyileşirsin inşallah
bende bu akşam gaz sancısı çektim ne gıcık bişey kimyonu suyla karıştırıp içtimde iyi geldi
aynen öyle canım
iyi olmana sevindim canım insan hastayken canı hiç bişey istemiyo sağlık en büyük servet
öyle saracım

sağol canım

canım menim bakıp çıkmıştım seni görmedim :30::30::30::30::30:

olsun abla sorun yok :38::38::38::38::38::38:

Canlar, cananlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
Ben deldimmmmmmmm:10::10::10::10::10::10:
Valla bakın neti açar açmaz size koştum geldim ama bi selam verip kaçayım, daha geniş bir zamanda geleyim de soppet edek inşalllah, sizleri çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmm:38::38::38::38::38::38::38::38:
:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

hoşgeldinnn hatresimmmmm
kocaklimm biii seniiii koskocamannnn :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Meraba hatunlar
Nasılsınız
Ben uykusuz yırgun bitkinim
Benim gibi olasıcalar sizi çok özledim hep dualarımdasınız.bugün bizim kırkımız çıktı.vakitin nasıl geçtini bilmiyorum bazen su içecek vaktim olmuyor evin içi misafir kaynıyor berra hiç durmuyır memede almıyor
40 gündür kv bizde kalıyor:37:psikolojimi mahvetti kadın allah kv birlikte ıturanlara yardım etsin:47:
Hepinize selamlar götüşmek dileğiyle:38:

bebişin hayırlı ugurlu olsun maonyaammm sağlık sıhhatle büyüt inşşallahhh mis kolulu berra hanımı
Allah kolaylık versin cana kv cinle :9::9::9::9: cümlemize etsin inşşalaaahhhh bacımmm cümlemize

İyi geceler hatunlar nasilsiniz bakem hatresim hosgelmissin

Efsuuuunnn nirdesin....

benim esim 12 de isten gelcek 5 dakikaya evde olur bende umutu uyuttum simdide eylulu emziroyorum oda uyur evi toparlayip yatarim bende haberler boyle

buralardayım şekerim ama işlerim çok yogundu bu ara giremedim

Maalesef bu denemede tutmadı, boşa gitti umutlar:50:
Ama tesellim Ranam ve hep hayırlısını istiyoruz ya hayırlısı bu demek ki.
Canım ben Rabbime her negatifte Rana için ne kadar şükretmem gerektiğini bir kez daha anlıyorum ya o da olmasaydı diyorum.Rabbim inşallah sana da Sara' ya yaşatsın annelik duygularını.

herseyin hayırlısı hatresimmm Rabbimden gelen hersey kabulumüzzzz

Gunaydin kızlar

Dün sevgililer günüydü biliyosunuz neler yaptınız benim kocisim çok guzel bir çiçek almış ve şık bir restoranda yer ayırtmış yemege gittik hediye olarak saat almış bana bende ona cok şık bir kazak ve kemer aldım evde dans ettik cok guzel bir geceydi yani sabahda kırmızılar tesrif etti ama olsun en azından duzenli olmasıda sevindirici demi

Sizler dun neler yaptiniz hatres nadilsin canim yeter iyi oldugina sevindim prenses eda sizler ve cocuklarıniz nasıl efsun bi görünüp bi kayboluyo leyladan haber yok

Ben gezmeye gidiyom kızlar bugunde yarinda programim dolu o yuzden gelemeyebilirim merak etmeyin :34::34::34::34::34:

vuuuuuuuuuuu ne güzel bi 14 şubat olmuş öleeeee maşşallahh sübhanaaalllaaahhhhhhhhh :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

iyi geceler kızlar
efsun bacı nasılsın aşağıdasın

aynen öyle canım

öyle saracım

sağol canım

iyim canımmmm sen nasısınnn özlemişim kızzz seni nerelerdesin sen bakem heeee

hoşgeldinnn hatresimmmmm
kocaklimm biii seniiii koskocamannnn :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

bebişin hayırlı ugurlu olsun maonyaammm sağlık sıhhatle büyüt inşşallahhh mis kolulu berra hanımı
Allah kolaylık versin cana kv cinle :9::9::9::9: cümlemize etsin inşşalaaahhhh bacımmm cümlemize

vuuuuuuuuuuu ne güzel bi 14 şubat olmuş öleeeee maşşallahh sübhanaaalllaaahhhhhhhhh :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

iyiyim ben de canım
musabı sallayıp duruyorum:1::1:
ben de özledim seni:38::38::38:

hoşgeldinnn hatresimmmmm

kendini özletiyon tızım daha sık gel eskisi gibi sen topiğimizin neşesisin :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Back
X