- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
geçmiş olsun kızlar
benim de kaç gündür çok kötü midem ağrıyor
hele dün gece ölüyorum sandım![]()
geçmiş olsun canım nasıl oldun merak ettim seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun kızlar
Allah razı olsun canım, amin diyorum güzel dualarına. Rabbim sana da nasip etsin inşallah.Doktor arıyordun karar verebildin mi?
Amin canım amin...
Sağol canım elhamdülillah daha iyiyiz, hatta çok iyiyiz, biraz ara verip gene başlayacağız tedaviye, ya Bülent Traş ya da Hakan Yaralı :44:
Bülent Traşı istiyorum ama İstanbul da kalma sorunu birde metropol, çok iyi bilmediğimiz bir şehir.Ankara ise bu açıdan çok daha rahat. Ne bileyim durmak yok yola devam diyoruz Allah Kerim.
Ben iyiyim canım , sana iyi gezmeler.
merhaba kızlar herkesler nasıl diyecem ama ne gelen olmuş ne de giden
bende rahatsızım biraz hem midemi hem böbreklerimi üşütmüşüm
geçmiş olsun kızlar
günaydınlarEY KARA GECEDE KARINCANIN SESİNİ DUYUP İCABET EDEN ALLAHIM SENDEN GAYRISINA EL AÇTIRMA SENDEN GAYRISINA MUHTAÇ ETME AMİN hayırlı cumalar
amin inşallah
doktora karar verdim başladım bile inşallah bir sonraki adetimle tüp tedavisine başlıyorum
şimdilik tüpten önce yapılması gereken tahlilleri yaptırdım doktor birkaç ilaç verdi onları kullanmaya başladım 3 haftaya kadarda asıl tedavim başlayacak biraz korkuyorum açıkcası:18:
ben acıbademe mail atınca bülent traş bana mail atmıştı çok hoşuma gitti ilgilisi
gerçi ben kadıköy acıbademde başladım tayfun bağışla
bülent traşta maslaktaki acıbademdeymiş
güzel yorumlar var hakkında inşallah sanada uğurlu gelecek doktoru bulursun
çok geçmiş olsun havalar bi sıcak bi soğuk ondan üşütmüşünüzzdür çok normal dikkat edin kendinize![]()
geçmiş olsun canım nasıl oldun merak ettim seni
amin inşallah
doktora karar verdim başladım bile inşallah bir sonraki adetimle tüp tedavisine başlıyorum
şimdilik tüpten önce yapılması gereken tahlilleri yaptırdım doktor birkaç ilaç verdi onları kullanmaya başladım 3 haftaya kadarda asıl tedavim başlayacak biraz korkuyorum açıkcası:18:
ben acıbademe mail atınca bülent traş bana mail atmıştı çok hoşuma gitti ilgilisi
çok geçmiş olsun havalar bi sıcak bi soğuk ondan üşütmüşünüzzdür çok normal dikkat edin kendinize![]()
Kızlar bugün doktora gittim bir sürü kan ve idrar tahlili yapildi ultrason cekildi sonuc bobreklerimi usutmusum bol bol su içip kendimi sıcak tutmaliymisim bide ilaclarimi icecem insallah gecer yururken bile belim agriyo
Tedaviye baslamisdin hayirli olsun nazosum insallah sonu bebisli olur![]()
sağolun kızlar
bugün biraz daha iyiydim
ara ara sancılanıyor midem ama yine çok şükür
sağolun kızlar
bugün biraz daha iyiydim
ara ara sancılanıyor midem ama yine çok şükür
dikkat et kendine aman bide çalışıyorsun daha zor olur hasta hasta
sağol canım inşallah hayırlı olur
amin inşallah
merhaba kızlar herkesler nasıl diyecem ama ne gelen olmuş ne de giden
bende rahatsızım biraz hem midemi hem böbreklerimi üşütmüşüm
geçmiş olsun canımmm bende has oldum çok fena
Hepinize çok geçmiş olsun canlarım.geçmiş olsun kızlar
Böbrek ağrısı fenadır ya.Bende de transferden beridir yanlarım belim çok ağrıyordu, heralde transfer odasında farkında olmadan üşüttüm diye düşünüyorum:26:Kızlar bugün doktora gittim bir sürü kan ve idrar tahlili yapildi ultrason cekildi sonuc bobreklerimi usutmusum bol bol su içip kendimi sıcak tutmaliymisim bide ilaclarimi icecem insallah gecer yururken bile belim agriyo
Amin canım, ama maalesef hep negatifler almış başını gidiyor.Sana dediğim arkadaşın değeri düşmüş, kimyasalmış onunda.günaydın kızlar herkes için güzel bi gün olsun hep mutlu hep olumlu hem pozitif haberler alalım
İdare ediyoruz hamdolsun sen nasıl oldun canım , eşin de iyidir inşallahkızlar günaydınnn dün eşimin kontrolü vardı has akşamaldık SİZLER NASILSINIZ
ne kadar dikkat etsekte bi şekilde soğuğu kapıyoruz canım Rabbim tüm hastalara şifa versin içindede bize şifa versin
sende inşallah bebeğine kavuşursun ayrıntılı konuşalım seninle bi ara nazoşum özledim seninle sohbeti
kızlar günaydınnn dün eşimin kontrolü vardı has akşamaldık SİZLER NASILSINIZ
Canım tedavin hayırlı olsun.Hangi tahlilleri yaptırmanı istedi acaba doktorun?
Nazcım Bülent Traş sen mail attıktan kaç gün sonra sana döndü, hatırlıyor musun acaba?
Hepinize çok geçmiş olsun canlarım.
Böbrek ağrısı fenadır ya.Bende de transferden beridir yanlarım belim çok ağrıyordu, heralde transfer odasında farkında olmadan üşüttüm diye düşünüyorum:26:
Amin canım, ama maalesef hep negatifler almış başını gidiyor.Sana dediğim arkadaşın değeri düşmüş, kimyasalmış onunda.
İdare ediyoruz hamdolsun sen nasıl oldun canım , eşin de iyidir inşallah![]()
aynen öyle canımçocuklada hastalık hiç çekilmez biran önce iyileşirsin inşallah
bende bu akşam gaz sancısı çektim ne gıcık bişey kimyonu suyla karıştırıp içtimde iyi geldi
öyle saracımiyi olmana sevindim canım insan hastayken canı hiç bişey istemiyo sağlık en büyük servet
Canım tedavin hayırlı olsun.Hangi tahlilleri yaptırmanı istedi acaba doktorun?
Nazcım Bülent Traş sen mail attıktan kaç gün sonra sana döndü, hatırlıyor musun acaba?
Hepinize çok geçmiş olsun canlarım.
Böbrek ağrısı fenadır ya.Bende de transferden beridir yanlarım belim çok ağrıyordu, heralde transfer odasında farkında olmadan üşüttüm diye düşünüyorum:26:
Amin canım, ama maalesef hep negatifler almış başını gidiyor.Sana dediğim arkadaşın değeri düşmüş, kimyasalmış onunda.
İdare ediyoruz hamdolsun sen nasıl oldun canım , eşin de iyidir inşallah![]()
canım menim bakıp çıkmıştım seni görmedim![]()
Canlar, cananlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben deldimmmmmmmm
Valla bakın neti açar açmaz size koştum geldim ama bi selam verip kaçayım, daha geniş bir zamanda geleyim de soppet edek inşalllah, sizleri çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmm
![]()
Meraba hatunlar
Nasılsınız
Ben uykusuz yırgun bitkinim
Benim gibi olasıcalar sizi çok özledim hep dualarımdasınız.bugün bizim kırkımız çıktı.vakitin nasıl geçtini bilmiyorum bazen su içecek vaktim olmuyor evin içi misafir kaynıyor berra hiç durmuyır memede almıyor
40 gündür kv bizde kalıyorpsikolojimi mahvetti kadın allah kv birlikte ıturanlara yardım etsin
Hepinize selamlar götüşmek dileğiyle![]()
İyi geceler hatunlar nasilsiniz bakem hatresim hosgelmissin
Efsuuuunnn nirdesin....
benim esim 12 de isten gelcek 5 dakikaya evde olur bende umutu uyuttum simdide eylulu emziroyorum oda uyur evi toparlayip yatarim bende haberler boyle
Maalesef bu denemede tutmadı, boşa gitti umutlar
Ama tesellim Ranam ve hep hayırlısını istiyoruz ya hayırlısı bu demek ki.
Canım ben Rabbime her negatifte Rana için ne kadar şükretmem gerektiğini bir kez daha anlıyorum ya o da olmasaydı diyorum.Rabbim inşallah sana da Sara' ya yaşatsın annelik duygularını.
Gunaydin kızlar
Dün sevgililer günüydü biliyosunuz neler yaptınız benim kocisim çok guzel bir çiçek almış ve şık bir restoranda yer ayırtmış yemege gittik hediye olarak saat almış bana bende ona cok şık bir kazak ve kemer aldım evde dans ettik cok guzel bir geceydi yani sabahda kırmızılar tesrif etti ama olsun en azından duzenli olmasıda sevindirici demi
Sizler dun neler yaptiniz hatres nadilsin canim yeter iyi oldugina sevindim prenses eda sizler ve cocuklarıniz nasıl efsun bi görünüp bi kayboluyo leyladan haber yok
Ben gezmeye gidiyom kızlar bugunde yarinda programim dolu o yuzden gelemeyebilirim merak etmeyin![]()
iyi geceler kızlar
efsun bacı nasılsın aşağıdasın
aynen öyle canım
öyle saracım
sağol canım
olsun abla sorun yok
hoşgeldinnn hatresimmmmm
kocaklimm biii seniiii koskocamannnn
bebişin hayırlı ugurlu olsun maonyaammm sağlık sıhhatle büyüt inşşallahhh mis kolulu berra hanımı
Allah kolaylık versin cana kv cinlecümlemize etsin inşşalaaahhhh bacımmm cümlemize
buralardayım şekerim ama işlerim çok yogundu bu ara giremedim
herseyin hayırlısı hatresimmm Rabbimden gelen hersey kabulumüzzzz
vuuuuuuuuuuu ne güzel bi 14 şubat olmuş öleeeee maşşallahh sübhanaaalllaaahhhhhhhhh
iyim canımmmm sen nasısınnn özlemişim kızzz seni nerelerdesin sen bakem heeee
olsun abla sorun yok
hoşgeldinnn hatresimmmmm
kocaklimm biii seniiii koskocamannnn
bebişin hayırlı ugurlu olsun maonyaammm sağlık sıhhatle büyüt inşşallahhh mis kolulu berra hanımı
Allah kolaylık versin cana kv cinlecümlemize etsin inşşalaaahhhh bacımmm cümlemize
buralardayım şekerim ama işlerim çok yogundu bu ara giremedim
herseyin hayırlısı hatresimmm Rabbimden gelen hersey kabulumüzzzz
vuuuuuuuuuuu ne güzel bi 14 şubat olmuş öleeeee maşşallahh sübhanaaalllaaahhhhhhhhh
iyim canımmmm sen nasısınnn özlemişim kızzz seni nerelerdesin sen bakem heeee
huuu sara hanım nerelerde geziyon gel bize katıl![]()