- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
beğenmem mi çok güzel görünüyolar
hep beraber şanslısınız yani![]()
evet şanslıyızzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğenmem mi çok güzel görünüyolar
hep beraber şanslısınız yani![]()
evet şanslıyızzzhep beraberr
![]()
kirkbir kere maşallah yetercim Allah şansınızı hep daim etsin
HEPİMİZİN ŞANSI DAİM OLSUN CANIMMMBELKİ ANNE OLAMADIK HENÜZ :26::26::26::26::26::26
inş olacağız )AMA ÇOK ŞÜKÜR TEYZEYİZ HALAYIZ
![]()
evet ya yegen baldan tatliymis ben yegenimin hayaliyle yatip kalkar oldum
ŞU GÜZELĞE BAKSANA SARA TEYZESİİİİİ NASILLL SEVİLMEZ BUNLARRRREki Görüntüle 1058103 Eki Görüntüle 1058104 Eki Görüntüle 1058103 Eki Görüntüle 1058104
ŞU GÜZELĞE BAKSANA SARA TEYZESİİİİİ NASILLL SEVİLMEZ BUNLARRRREki Görüntüle 1058103 Eki Görüntüle 1058104 Eki Görüntüle 1058103 Eki Görüntüle 1058104
Arkadaslar reglime 5 gun var kasiklarim da kramp sislik hissi bel agrisi tatli yeme istegi ve sivilce cikmasi tum bu adet belirtileri var.. Acaba gebelikte olabilir mi ayrim yapamiyorum ins gebeliktir
Allah analı babalı büyütsün yetercim gerçekten çok tatlılar bahtlarıda güzel olsun gülen yüzleri hiç solmasın
Maşallahhh cimcime çok tatlı yaaaaaaa ama abide çok fazla yakışıklı![]()
Günaydın canlarımBugün erkenciyim Allah ' a şükür namazdan sonra yatmadım.Ne zamandır hep yatasım geliyordu ama bugün dincim elhamdüllillah
Saram temizlik aşkına bugün erkenciyim galiba
Çünkü dün işlerimi yarım bırakmıştım eşim gelince.
Dombili küçük hanım, Allah bağışlasın yeterim her ikisi de ayrı bir güzel
Allahım isteyen herkese nasip etsin
Canım hamile olup olmadığını öğrenebilmen için ya sabırla adetini bekle derim ya da hemen emin olmak istiyorsan kan tahlili yaptırır anlarsın.Çünkü ne desek boş. Hamilelik belirtisi yaşayıp da hamile kalamayan da çok, aksine hiç bir belirti görmeden hamile kalanda![]()
KIZLAR TEŞEKÜREDERİMMMMM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM AYNILARINDAN HEPİMİZE VERSİNN İNŞŞŞ
HATERSSS KIZ DOMBİLİ DEĞİL BİRKERE BİRAZ BALIK ETLİİİ AMA SUŞ HEP TEYZESİNDE (kız kardeşimde )KIZI TEYZEM TEYZEM DİYE KENDİNE BENZETTİ DÜN DİYORKİ TEYZEM DİYETSİYENE GİDELİMMİ (kendisi diyetisyene gidiyor )![]()
Canım bırak dombili olsun , ben dombili bebek seviyorum zaten, yerim ben onu
Keşke benim Rana ' mda biraz dombili olaydı, kürdan olmasa iyi
Yemeği kavga gürültü yediriyorum düşün ya, üstüne üstlük bir o kadar da hareketli yerinde durmaz, derken bize dombili olmak çok uzaaaaakkkkk![]()
ALLAH NAZARDAN KORUSUN HEPSİNİDE![]()
ALLAH NAZARDAN KORUSUN HEPSİNİDE![]()
Amİn canım, Rabbim çocuklarımızı , bütün yavruları her türlü nazardan, her türlü çirkeften muhafaza eylesin, bahtlarını açık , talihlerini güzel eylesin inşallah
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
hava güneşli sıcak tam bir ilkbahar havası içim kıpır kıpır keşke bugün iş olmasada kendimi dışarılara atsam gezsem dolaşsam
ama nerdeeeeeeeeee
olsun güneşli günler olsunda havalar ısınıp yaz gelsinde ben gezmeye her zaman fırsat yaratırım
dün semizotu aldım bir sürü onları temizleyip yıkayıp dondurucuya attım bu aralar tam yeşillik zamanı semizotları pırasalar bezelyeler çiçekler maydanozlar bu aralar kafayı sebzelerle bozdum
balkonuma yeşil soğan maydanoz dere otu tere otu sarımsak ve marul ektim
hercai menekşelerim tuttu goncaları çiçek açtı aslanağzıda çiçek açtı sümbüllerim lalelerim yeşerdi ama daha açmadılar nergislerim açtı ooooooh değmeyin keyfime :118::118::118::118::118:
Günyadın cnmmm
Bravoo vallasenin yazdıklarının şimdiye kadar hiç birini yapmadım yapmayıda düşünmüyorum
![]()