Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41 kere maşallahçocuk sevilmezmi ya melake onlar
amiiiinnnn
bende ilkbaharı çok severim heryer yemyeşil cıvıl cıvıl insanın içi coşuyor
öyle bi anlatmışınki gelip balkonunda çay keyfi yapasım geldi
gidip kırlara uzanasım geldi zaten şu sıralar köyüme gidip bu yeşilliklerin ve ilkbaharın tadını çıkarasım var
iyice içim özlemle doldu
bende sendenim
o köydeki marulun tadıda hiçbiyerde yok gerçekten![]()
canım inş tahlilin güzel çıkar
Gel artık tızım, bak yerin çok görünüyor
Canım sonuçları aldım almasına ama kan işleme geçinceye kadar pıhtılaşmış ve numuneyi reddetmmişler. Ama sonuç çıkmış yine de, fakat doktor net bir şey demedi normal dedi, ama tedavini gören doktora göster, o söylesin dedi:44::44:
Öyle sanıyorum ki kanı çok bekletmişler ve pıhtılaşma olmuş, dolayısıyla da sonuç içime sinmedi, üniversite hastanesine gidip yaptırıcam inşallah.
Sen napıyorsun , yakışıklı Musab' ımız nasıl annesi
Prensesim Musab' ı kendime damat olarak seçecem haberin ola
Sağol Efsuncum, siz silkelenmeye devam edin bakarsın işe yarar siz de![]()
canım inş Rabbim sana da sarama,efsuna da nasip ederaynen bizdebide üstüne belimi incitmiştim
çokta tatlı bi bebek ve senin kızında çok tatlı hatrescim maşallah bebeklerinize RABBİM banada nasip eder inşallah
![]()
şu kaynana illetinden nefret ediyorum ya dikenleri olmasa olmazkızlar cumartesi günü gezmeye gittik kayganalarla tabi benim sinirlerimi zıplatmayı başardı - başardılar
cumartesi gece midesi yanmasıyla bi uyandım bi dahada uyuyamadım dün bütün gün halsiz bitkindim üstüne bide öksürünce bile kasıklarımda ağrı başladı ve bu ağrı belime vurdu geceye doğru sanki deliniyodu belim anlayacağınız berbat bi hafta sonu geçirdim neyseki şimdi iyiyim ama boşlukta gibiyim hastayım desem değilim iyiyim desem değilim Allah benim ve herkesin yardımcısı olsun
canım inan çok üzüldüm demekki vakti zamanı var dahasonucum NEGATİF oldu kızlar merak etmişiniz bi türlü fırsat bulamadım yazmaya
ohhh sana çok özendim canımgünaydın kızlaaaaaaaaaaar
hava güneşli sıcak tam bir ilkbahar havası içim kıpır kıpır keşke bugün iş olmasada kendimi dışarılara atsam gezsem dolaşsam
ama nerdeeeeeeeeee
olsun güneşli günler olsunda havalar ısınıp yaz gelsinde ben gezmeye her zaman fırsat yaratırım
dün semizotu aldım bir sürü onları temizleyip yıkayıp dondurucuya attım bu aralar tam yeşillik zamanı semizotları pırasalar bezelyeler çiçekler maydanozlar bu aralar kafayı sebzelerle bozdum
balkonuma yeşil soğan maydanoz dere otu tere otu sarımsak ve marul ektim
hercai menekşelerim tuttu goncaları çiçek açtı aslanağzıda çiçek açtı sümbüllerim lalelerim yeşerdi ama daha açmadılar nergislerim açtı ooooooh değmeyin keyfime :118::118::118::118::118:
kızlar sabah çok neşeliydim içim kıpır kıpırdı hatta eşim insanıyla konuşmuştuk dün gece Bülent traş hocada karar kılmıştık mayıs ayında tedaviye başlayacaktık ama bana bu kadar mutluluk bile çok geliyor demekki öğlende eşimle tartıştık ve şimdi anne olup olmamak konusunda tereddütlerim var bugüne kadar neden olmamış şimdi çok iyi anlıyorum Rabbim çok büyük evladımın olması benim için hayırlı değil demekki
biliyosunuz annem hacca gitmişti döndükten sonra bir sabah namazını kılıp uykuya dalmış ve rüyasında benim bir kızım olacağını ve ismininde elif olacağını söylemişler annemde bunu bana anlattı ben söyleyeyimde kızım ister bu ismi bırakın ister bırakmayın dedi canım annem yaaaaa
ama benim eşim asla olmaz dedi ya kendi annesinin yada evde kalmış iki bacısından birinin ismi olacakmış evladımız olursa eğer zaten oğlumuz olursa kayınpederimin ismi olacaktı bunu kabul etmiştim çünkü kayınpederim rahmetli olmuş ama hiç geçinemediğim ve beni zerre kadar sevmeyen annesinin yada bacılarının ismi ne alaka yaaaa
bu belki bazılarınıza sudan sebep gelebilir ama eşim annen rüya görmüş olsa bile niye söylüyor söylemesin deyince bende sigortalar attı ne demek yaaaa
çocuğumun olmasını istemiyorum zaten eşim olacak odun içinde varsa yoksa körolası ailesieşim olacak odun lafta evladının olmasını istiyo ama hiçbir çabası yok bu konuda çok yoruldum sinirden beyin kanaması geçirecem ben eşimin bu yüzünü hiç görmemiştim
![]()
Sağol Efsuncum, siz silkelenmeye devam edin bakarsın işe yarar siz de![]()
aynen bizdebide üstüne belimi incitmiştim
çokta tatlı bi bebek ve senin kızında çok tatlı hatrescim maşallah bebeklerinize RABBİM banada nasip eder inşallah
![]()
hep böyle ne1şeli ol efsuncum veee iyi silkelenmele :![]()
can dostlarımBENİ ÖZELEMİŞLER
SAĞOLUN KIZLAR
SEVİYORUM SİZİ
BU GÜN EVDE TADİLAT VARDI :26::26
ARKE DÖŞETTİK
OFF BİTTİM YAAA
ÖLÜYORUM YORGUNLUKTANN
![]()
kızlar cumartesi günü gezmeye gittik kayganalarla tabi benim sinirlerimi zıplatmayı başardı - başardılar
cumartesi gece midesi yanmasıyla bi uyandım bi dahada uyuyamadım dün bütün gün halsiz bitkindim üstüne bide öksürünce bile kasıklarımda ağrı başladı ve bu ağrı belime vurdu geceye doğru sanki deliniyodu belim anlayacağınız berbat bi hafta sonu geçirdim neyseki şimdi iyiyim ama boşlukta gibiyim hastayım desem değilim iyiyim desem değilim Allah benim ve herkesin yardımcısı olsun
sonucum NEGATİF oldu kızlar merak etmişiniz bi türlü fırsat bulamadım yazmaya
kızlar bu pastaları biz yaptık kız kardeşimle birisi cimcimenin diş yasini için diğerde bıdıkın okulu için
ŞU GÜZELĞE BAKSANA SARA TEYZESİİİİİ NASILLL SEVİLMEZ BUNLARRRREki Görüntüle 1058103 Eki Görüntüle 1058104 Eki Görüntüle 1058103 Eki Görüntüle 1058104
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
hava güneşli sıcak tam bir ilkbahar havası içim kıpır kıpır keşke bugün iş olmasada kendimi dışarılara atsam gezsem dolaşsam
ama nerdeeeeeeeeee
olsun güneşli günler olsunda havalar ısınıp yaz gelsinde ben gezmeye her zaman fırsat yaratırım
dün semizotu aldım bir sürü onları temizleyip yıkayıp dondurucuya attım bu aralar tam yeşillik zamanı semizotları pırasalar bezelyeler çiçekler maydanozlar bu aralar kafayı sebzelerle bozdum
balkonuma yeşil soğan maydanoz dere otu tere otu sarımsak ve marul ektim
hercai menekşelerim tuttu goncaları çiçek açtı aslanağzıda çiçek açtı sümbüllerim lalelerim yeşerdi ama daha açmadılar nergislerim açtı ooooooh değmeyin keyfime :118::118::118::118::118:
bir ilkbahar sabahı güneşle uyandınmı hiiiç
çılgın gibi koşarak kırlara uzandınmı hiiiç
bir his dolup içine uçuyorum sandınmı hiiiç
geçen günlere yazık yazık etmişsin sen
öyleyse hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül seeeen![]()
kızlar sabah çok neşeliydim içim kıpır kıpırdı hatta eşim insanıyla konuşmuştuk dün gece Bülent traş hocada karar kılmıştık mayıs ayında tedaviye başlayacaktık ama bana bu kadar mutluluk bile çok geliyor demekki öğlende eşimle tartıştık ve şimdi anne olup olmamak konusunda tereddütlerim var bugüne kadar neden olmamış şimdi çok iyi anlıyorum Rabbim çok büyük evladımın olması benim için hayırlı değil demekki
biliyosunuz annem hacca gitmişti döndükten sonra bir sabah namazını kılıp uykuya dalmış ve rüyasında benim bir kızım olacağını ve ismininde elif olacağını söylemişler annemde bunu bana anlattı ben söyleyeyimde kızım ister bu ismi bırakın ister bırakmayın dedi canım annem yaaaaa
ama benim eşim asla olmaz dedi ya kendi annesinin yada evde kalmış iki bacısından birinin ismi olacakmış evladımız olursa eğer zaten oğlumuz olursa kayınpederimin ismi olacaktı bunu kabul etmiştim çünkü kayınpederim rahmetli olmuş ama hiç geçinemediğim ve beni zerre kadar sevmeyen annesinin yada bacılarının ismi ne alaka yaaaa
bu belki bazılarınıza sudan sebep gelebilir ama eşim annen rüya görmüş olsa bile niye söylüyor söylemesin deyince bende sigortalar attı ne demek yaaaa
çocuğumun olmasını istemiyorum zaten eşim olacak odun içinde varsa yoksa körolası ailesieşim olacak odun lafta evladının olmasını istiyo ama hiçbir çabası yok bu konuda çok yoruldum sinirden beyin kanaması geçirecem ben eşimin bu yüzünü hiç görmemiştim
![]()
Eki Görüntüle 1062229 kızlar bu yarın misifarlere ikram edeceğimiz yaş pastamız
canımya annen nekadar iyi niyetle birşey söylemiş buna bukadar kızacak ne var anlamadım
kesin eşinin kafası başka bişeye bozuldu ve anlamsız şekilde sana patladı yada bacıları doldurdu ne diyeceğimide bilemiyorum
yoksa nedemek illa kızkardeşimin adı olsun , bazen bu erkekleri anlamıyorum evlenmeden analarını bacılarını arayıp sormazlar evlenincede en baş köşeye otururlar gerçi tam tersi olanlarda var benim erkek kardeşim gibi
inşallah akşama sorununuzu çözersiniz:26:
yok beee bacım gülmekten sirkelenemedikkisonrada bi daha denemedikki
senin ki hasarlı olmuş canım bide yaaaa biz sadece gülmekten ölmüştük
inşşallah ablam inşşallahhh sende hep neşeli mutlu ol, valla gülmekten sirkelensek belki Rabbim verecek ama gülmekten sirkelenemiyo ki insan
tadilat işleri zor oluyo canım ama güzel oluyo yaniiii valla keşek benimde tadilatlık yerlerim yapılsa bi mutlu olurum kiii
amannnnn boşver ablam yaaaa salla gitsin kayganayı börülceyi onlardan kurtuluş yokkkkkk
vakti zamanı değil demekdi demekki canım
maşşallahh canım yaaa ne güzel pastacıklar bunlar
ayyyyyyyyyyyyy bunlar ne şekerler böleee yaaaa bayıldım ben minik kuşlara
Rabbim nazarlardan korusun inşşallahhhhhhhhhhhh
bende yeşillikçiyim abla bayılıyrm yeşilliklere valla ama daha semiz otu görmedim ben hiç
senin balkon bayaaa büyük demekki ablam bu kdr şeyi ekebildiğine göreresmini çek bizeee
ayyyyy ne güzel geldi bu şarkı şimdi bana eski günlerdeki gibi
üzülme canım yaaa sinirlenme boşver annecin güzel demiş de işte bazen erkeklerin cinsliği tutuyo işte
üzülme sen takma kafana, hiç çabası yok derken nası yok yani abla destek olmuyo mu sana
vuu kıskandım şimdi misafirleri valla yaaa nerden öğrendiniz bu kdr güzel pasta yapmayı sizzz
huuuu bacılar naberr
ben 1 haftadır mide ağrısından ölüyorum
bu durumda diyette güme gitti gelemedim de
hep aklımdaydınız ama
canım inş tahlilin güzel çıkar
musab iyi çok şükür de ben çok kötüyüm
senden iyi kaynana mı bulacak Musabım
canım inş Rabbim sana da sarama,efsuna da nasip eder
şu kaynana illetinden nefret ediyorum ya dikenleri olmasa olmaz
canım inan çok üzüldüm demekki vakti zamanı var daha
ohhh sana çok özendim canım
ben de balkonuma yşillik ekmek istiyorum ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
canım inanki eşine çok kızdım tamam babasının ismini koymak istemesini anlarım da kız kardeşler ne alaka yaisim konusuna beraber karar verilir acaba bişeye mi inat etti olmadı iki iisim koyarsınız hem böyle bişey için çocuğumun olmasını istemiyorum falan deme bakarsın hamile kalınca fikri tamamen değişir hem erkekler baba olmayıncaya kadar aile olamıyo bence kendi ailelerinden kopamıyolar
ALLAHIM HERKESİN İÇİNDE SAKLI BİR DERDİ VAR KİMİ EŞİYLE KİMİ EVLADIYLA KİMİ KOMŞUSUYLA KİMİ KARDEŞİYLE YARABBİ KALBİMİZDEKİ SAKLI DERDİMİZİ YALNIZ SEN BİLİYORSUN SEN DERTLİ KULARINA YARDIM EYLE ALLAHIM DERTLİ OLANLARA ŞDEVA HASTA OLANLARA ŞİFA BORCU OLANLARA EDA SIKITISI OLANLARA FERAHLIK VER YARABBİ SEN BİZLERİ SEVDİKLERİMİZLE İMTİHAN ETME hayırlı cumalar
yok beee bacım gülmekten sirkelenemedikkisonrada bi daha denemedikki
senin ki hasarlı olmuş canım bide yaaaa biz sadece gülmekten ölmüştük
inşşallah ablam inşşallahhh sende hep neşeli mutlu ol, valla gülmekten sirkelensek belki Rabbim verecek ama gülmekten sirkelenemiyo ki insan
tadilat işleri zor oluyo canım ama güzel oluyo yaniiii valla keşek benimde tadilatlık yerlerim yapılsa bi mutlu olurum kiii
amannnnn boşver ablam yaaaa salla gitsin kayganayı börülceyi onlardan kurtuluş yokkkkkk
vakti zamanı değil demekdi demekki canım
maşşallahh canım yaaa ne güzel pastacıklar bunlar
ayyyyyyyyyyyyy bunlar ne şekerler böleee yaaaa bayıldım ben minik kuşlara
Rabbim nazarlardan korusun inşşallahhhhhhhhhhhh
bende yeşillikçiyim abla bayılıyrm yeşilliklere valla ama daha semiz otu görmedim ben hiç
senin balkon bayaaa büyük demekki ablam bu kdr şeyi ekebildiğine göreresmini çek bizeee
ayyyyy ne güzel geldi bu şarkı şimdi bana eski günlerdeki gibi
üzülme canım yaaa sinirlenme boşver annecin güzel demiş de işte bazen erkeklerin cinsliği tutuyo işte
üzülme sen takma kafana, hiç çabası yok derken nası yok yani abla destek olmuyo mu sana
vuu kıskandım şimdi misafirleri valla yaaa nerden öğrendiniz bu kdr güzel pasta yapmayı sizzz
Saram seninle telde konuşalım istiyorum ama eşin evdedir şimdi
:44:
Olmazsa yarın ararım seni inşallah![]()
Saram saat 10 a geliyormuş zaten, çikmam gerekiyor , sadece sana canını sıkma diyorum
Çoğu zaman eşlerimize bir mana veremiyoruz hepimiz...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
hasret41,
sara_28+
Ortadaki nicki görünce aaa dedim benim nickden
Sonra baktım farklı![]()
canımmm kendini hiç üzme ne olur söylediğin her şeyde haklısın ama erekek miletti işte anlamak mümkün değil anlamaya çalışmak sadece ömrünü kısaltır üzme kendini ne olur bak üzülecek çok daha ciddi konularımız var
kızlar eşim çok pişman gibi davranıyor etrafımda dönüyo yüz vermiyom ama sarılmamak içinde kendimi zor tutuyomherkesten vazgeçerim ama senden asla dedi
çok şaşırdım ama çok hoşuma gitti demekki bazen bazı şeyşeri çözmek için tartışmak gerekiyor Allahım hiçbirmizin ağzının tadını bozmasın eşimle tartıştığımız zaman baklava bile yesem acı geliyor
![]()
haklısın canım inş düzelir sabır canım sabırönce sana çok geçmiş olsun mide ağrısı ne demek çok iyi biliyorum nane kaynat şekersiz iç bana çok iyi geliyor inşallah sanada faydalı olur
eşimin bişeye inat ettiği yok onun için varsa yoksa kendi ailesi evli olan kardeşlerine bu kadar düşkün değil evde kalmış kız kurularının yapmacık sevgilerine çok inanıyo anası bile kendinden başkasını düşünmez eşimi benim yanımda bile kaç defa kırmış bağırmıştır cadaloz kaygana ama eşime anası dendimi akan sular duruyo neymiş efendim tek erkek evlatmış babasıda yokmuş o yüzden onları kıramazmış bende onunla evlendiğime göre artık kendi ailemle arama mesafe koymalıymışım oldu canım her gün düzelir bir gün bu fikirlerinden vazgeçer diye ümit ettim ama olmadı hep bu sıkıntılar stresler yüzünden hiç bir sebeb olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyo sen olsan ne yaparsın prensesim
canım çok sevindiim hatasını anlamasına sen de üzme artık barışınkızlar eşim çok pişman gibi davranıyor etrafımda dönüyo yüz vermiyom ama sarılmamak içinde kendimi zor tutuyomherkesten vazgeçerim ama senden asla dedi
çok şaşırdım ama çok hoşuma gitti demekki bazen bazı şeyşeri çözmek için tartışmak gerekiyor Allahım hiçbirmizin ağzının tadını bozmasın eşimle tartıştığımız zaman baklava bile yesem acı geliyor
![]()
kızlar eşim çok pişman gibi davranıyor etrafımda dönüyo yüz vermiyom ama sarılmamak içinde kendimi zor tutuyomherkesten vazgeçerim ama senden asla dedi
![]()