Sabırsızlanıyorum kızları:))

eşim de balık duygusal kırılgan oluyorlar ben sinirlensem bir süre sonra unuturum aytül eşin de öyledir siniri saman alevi gibidir ama balık öyle değil içine atar çıkarana kadar deveye hendek attırıısın

ya şu atvdeki dizi ne sapık bir dizi kız ablasının nişanlısından hamile adam kızı bırakmıyor iğrenç bir dizi

yay öyledir kuzenimden biliyorum
ikizler en yakın iki arkadaşım ikizler sağı solu belli olmaz şimdi mutludur az sonra bişey gelir aklına üzülür ben iyi anlaşırım ikizlerle

Ben biraz sevdim mi tam severim sildim bi kalemde türündenim..Bi insanı çok seversem çok çabuk kırılmam kırılsam bile bi kelimesi bile onu affetmeme yeter..Ama yeterince o insan sevgimi kazanamadıysa eğer hayatımda bi anlamı yoksa çıkartırım gider..

Öfffffffffffffffff ne konuştum ama..:kedi:

yay öyledir kuzenimden biliyorum
ikizler en yakın iki arkadaşım ikizler sağı solu belli olmaz şimdi mutludur az sonra bişey gelir aklına üzülür ben iyi anlaşırım ikizlerle

bende begenmedım o dızıyı.benım dızılerım şöyle olmalı süper baba,baba evi,ekmek teknesı,ıkıncı bahar böyle mahalle sokak komsuluk aile ortamı olmalı.

bende begenmedım o dızıyı.benım dızılerım şöyle olmalı süper baba,baba evi,ekmek teknesı,ıkıncı bahar böyle mahalle sokak komsuluk aile ortamı olmalı.böyle degısık tad vermelı.ama yaprak dökümünüde ızlıyorum roman tadında oda.abartmadılar mı cok abarttılar aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…