Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

ben de

evett doğru hatırladım :) hayırlı olsun nasıl gidiyor süreciniz neler yapıyorsunuz nasıl hissediyorsunuz ? doktorum bana neden 18 dedi test gününü hiç bilmiyorum embloğum 10 günde yaptırsan da çıkar dedi ona dayanamadım sordum 10 günde versem olur mu diye çünkü ... ama kararsızım sanırım ben ikisinin de ortası 11 günde yani çarşamba günü yaptırıyım diyorum . allahım hayırlı haberlerinizi duymayı nasip etsin tüm bekleyenlerin inş
Hayatımda hiçbir değişiklik yok bazen unutup işe dalıyorum sonra diyorum ki ne yapıyorsun 😊 hissettiğim şey sanırım tutmadı ctesi damar yolu açılacak hazır açılmışken bir beta versem mi diyorum 7.gün olacak acaba çıkar mı

Kızlar göbek dışında başka yerden iğne yapıyor musunuz bende artık yer kalmadı 😭

Hayatımda hiçbir değişiklik yok bazen unutup işe dalıyorum sonra diyorum ki ne yapıyorsun 😊 hissettiğim şey sanırım tutmadı ctesi damar yolu açılacak hazır açılmışken bir beta versem mi diyorum 7.gün olacak acaba çıkar mı
An itibariyle ben. Yatmaktan sıkılınca azıcık ev islerine bakayım diyorum. Kafam dağılıyor unutuyorum. Sonra diyorum tutmadı herhalde o kadar iş yaptım az biraz dinleneyim fln diyorum. Sadece iğnelerde kaynaklı ağrılarım var. Arada da değişik bı batma gibi bişey. Cımbızla etimi çekiyor bişey gibi oluyor. Korkup oturuyom. Sağ salim pozitifi görseydik bı Allah'ın izniyle sağ salim de kucagimiza alırız inşallah..

Koldan yapıldığını bilmiyordum gerçekten mi ??
Gobekten yapılanlar kan sulandiricilar özellikle koldan bacaktan göbekten istediğin yerden yaptirabiliyormussun. Subuktan dedikleri yani deri altı herhangi bir yer. Promester de ise kas içine yapılıyormuş. Onu kalçaya yapıyorlar. Ama istersen bacak kasina fln da yapılabiliyormus.

Kalçadan ve göbekten yapıyoruz. Ama göbeğin her yerinden. Yani alt kadran üst kadran yanlardan fln.
Göbek deliginin ust kısımlarına da mı yapiyorsunuz? Hemşire oralara yapmayın dedi diye ben hiç iğne yapmadım. Ama göbek deligi yanlar ve altında yer kalmadı resmen. Ben sadece progestan dex vuruyorum. Kan sulandırıci kullanmiyorum

Merhaba bende pazartesi transfer oldum... promester igne kalçadan..kan sulandirici koldan vurunuyorum.gobek desen progestan iğneden mav oluşmuştu..artık halimde kalmadı acıdan...🥴 Rabbim herkese yardım etsin

Merhaba bende pazartesi transfer oldum... promester igne kalçadan..kan sulandirici koldan vurunuyorum.gobek desen progestan iğneden mav oluşmuştu..artık halimde kalmadı acıdan...🥴 Rabbim herkese yardım etsin
Sizin iğneler çokmuş. Allah yardımcımız olsun🙏🏻 bu kadar çaba, sonucu güzel olsun insallah

Göbek deliginin ust kısımlarına da mı yapiyorsunuz? Hemşire oralara yapmayın dedi diye ben hiç iğne yapmadım. Ama göbek deligi yanlar ve altında yer kalmadı resmen. Ben sadece progestan dex vuruyorum. Kan sulandırıci kullanmiyorum
Evet benim doktorum da sadece göbek deliğinin 3 parmak yanına yapabilirsin demişti koldan hiç bahsetmedi gerçekten göbeğimde yer kalmadı artık

Kızlar az önce hapşırdım ve kasığıma öyle bi ağrı girdi ki kıvrandım resmen doğrulamadım olduğum yerde iki büklüm kaldım şok oldum böyle bi ağrı daha önce hiç yaşamadım ve sadece sol kasığımda oldu bebeğin tutunmasına umarım zarar vermemişimdir aşırı kötü oldum şuan içim içimi yiyor

Kızlar az önce hapşırdım ve kasığıma öyle bi ağrı girdi ki kıvrandım resmen doğrulamadım olduğum yerde iki büklüm kaldım şok oldum böyle bi ağrı daha önce hiç yaşamadım ve sadece sol kasığımda oldu bebeğin tutunmasına umarım zarar vermemişimdir aşırı kötü oldum şuan içim içimi yiyor
Öksürmek, hapşırmak kabızlıkta ıkınmanın tutunmayı engellediğine dair bilimsel bir kanıt yok. İçiniz rahat olsun, takılmayın dünyaya gelecek olan bi şekilde geliyor

Üstten acir dedikleri için yapmadım. Ama göbek deligi etrafından yanlardan fln hep vuruyorum. İğne uçlarını yakın yakın vuruyoruz. Göbekten bir tane ignem var. Bı gün sağ bı gün sol olarak ilerliyoruz. Böylelikle iyileşmesine zaman veriyoruz. Diğer iğneyi de kalçadan yine aynı şekilde kalça kemigini baz alacak şekilde ölçerek vuruluyor.

Bende wc gittikten sonra çok şiddetli bir ağrı yaşadım. Gözümden yaş aktı. İlaçların etkisi diye düşündüm.

An itibariyle ben. Yatmaktan sıkılınca azıcık ev islerine bakayım diyorum. Kafam dağılıyor unutuyorum. Sonra diyorum tutmadı herhalde o kadar iş yaptım az biraz dinleneyim fln diyorum. Sadece iğnelerde kaynaklı ağrılarım var. Arada da değişik bı batma gibi bişey. Cımbızla etimi çekiyor bişey gibi oluyor. Korkup oturuyom. Sağ salim pozitifi görseydik bı Allah'ın izniyle sağ salim de kucagimiza alırız inşallah..
Bende öyle bir olumlu hisler yaşıyorum , bir olumsuz oluyorum. Bir nötr oluyorum. Bazen ne hissettiğimi bile bilmiyorum 🤭🫣bu kadar ilaca duygularda karıştı artık. Allahtan çalışıyorum oyalanıyorum.

Back
X