Sabırsızlanıyorum kızları:))

Bazen düşünüyorumda hayat bebekten ibaret değil gel vazgeç diyorum ama kafamdan silemiyorum..

Benim kocam normal bi adam olsa gidip bebek evlat edinirdim..

ben edinmezdim heralde

bilmiyorum bebeğim olmasa da tedavi için kendimi parçalamazdım heralde

kaderciyim ben fazlasıyla bu konuda, Allah yazdıysa olcak diyorum

ama dünya başıma yıkılmazdı bebeğim olmasa

tövbe yarabbim sen affet böyle dediğim için bebeğim olmaz bi de akannehir

Ben de öyle diyodum hatta bi komşum var ben evlendiğimden beri çocuğu olsun diye çabalıyo ben olsam yapmazdım derdim hep ama olmayıca insan üzülüyo bi de bi arkadaş grubuna girdiğinde bakıyosun dünürüm herkesin kucağında bi çocuk sen bomboş:çok üzgünüm:

doğru diyorsun ömür zor oluyor hele hemen hamile kalanlar seni anlamıyor sorunlar bambaşka oluyor

o zamanlarda öyle oluyo dünürüm

bakıyorum arkadaşlardan birinde 2 çocuk, birinde 1 bebek

kuzenim benden sonra evlendi bebeği oldu

bi yere gidiyosun anne babalar bebekeriyle, çocuklarıyla ilgileniyo

diyorum niye bizde yok mafoldumben mafoldumben

ama dünyanın sonu değil ki diyorum bi yandan da

off kafam karman çorman oluyo bu konuda kafamçokkarıştı

doğru diyorsun ömür zor oluyor hele hemen hamile kalanlar seni anlamıyor sorunlar bambaşka oluyor

İnsanları takmıyorum artık ben...Benim için insanlar ne düşünüyosa allah 2 katını versin onlara iyiliğinde kötülüğünde..

ınsanların içini bilemiyosun yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazanlar oluyo bazen. Size bi şey diyim mi en iyi dostluk burdaki dostluk..Hiç birimizin birimizden menfaati yok..Sadece beraber ağlıyoruz beraber gülüyoruz dostluk bu..

bencede azcık neşelenelim

haklısın dünürüm

hiçbirimizin birbirinden bi çıkarı, menfaati, beklentisi yok

derdimizi paylaşıyoruz, sevincimizi, kızgınlığımızı anlatıyoruz

daha ne istenir bi dostluktan opuyorumnanaktan

Ay sanki benim burnuma da koktu:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet boşverin gitsin allahın işine karışmayalım çok konuşunca da tövbe yarabbim isyan etmiş gibi hissediyorum kendimi..Yok yani böyle bi şey..

doğru diyorsun ömür geçen sene okulda herşey ne kadar süt limandı herkes seviyeli kankam da vardıo gidince bir baktım dedikodu kazanı okula gidesim kalmadı şimdi kimin iyi kimin kötü olduğu ayırdına vardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…