Sabırsızlanıyorum kızları:))

Benim eşim nedense bana bu konuda güvenmiyo hem hamilelik sürecime hem de çocuk doğduktan sonra sen bakamazsın diyo böyle düşündürecek ne yaptım bilemiyorum.. Bi de bizim aramızda bu var dünürüm.. Çocuk istememe sebeplerinden biri de bu..

dünürüm nerdeyse 1 senedir görmesem de seni de tanıdığım kadarıyla benim gibi rahatına düşkün bi insansın sende

dolayısıyla kocişlerde bu sorumluluğun altına giremiceğimizi düşünüyo olabilirler

tembel tenekeyiz biz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimki de diyo sürekli hastasın, biyerin ağrıyo hamile olsan napçaz

çocuk olur bi de o hasta olur, mızmızlanır diyo

ayy adamı canından bezdirmişim galiba akannehir akannehir

Ben rahatıma düşkünüm onu kabul ediyorum da eşim benden daha çok rahatına düşkün bence kendi rahatının bozulacağını düşünüyo..Benim bi de sinirli bi yapım vardır çocuk büyütmekte sabır işidir diyo sen çabuk sinirlenirsin diyo diyoda diyo yani..Aman desin zaten olmuyo..

bende ne zaman bişeyi yemek istemeyim hemen cevap hazır bi de bebiş tutacaksın kendine bakmıyorsun ki tutasın

hadi hadi bayrama az kaldııııısengözlerimebaksanab

yerimseniben yerimseniben

iyi bayramlar şimdiden sengözlerimebaksanab

benimki de çok rahatına düşkün, keyifleri bozulcak diye korkuyolar kaydirigubbakcemile

Bi de doktor bana sen hamile kalırsan seni 9 ay yatmak zorunda bırakabilirim demişti hatta son 2-3 ayı hastanede bile geçirebilirsin demişti benim ki aynen böyle olmuştuakannehir

Bi de doktor bana sen hamile kalırsan seni 9 ay yatmak zorunda bırakabilirim demişti hatta son 2-3 ayı hastanede bile geçirebilirsin demişti benim ki aynen böyle olmuştuakannehir

hiç başıma iş almıyım dedi yani akannehir akannehir

ben de rahatıma özellikle uykuma nasıl kalkacaksın ağladığında ben bakacam belli diyor

bende nasıl kalkarım bilmem

hem o zaman kk'da da bu kadar takılamayız :roflol: :roflol:

Offff arkadaşlar düşünüyorumda hamile kalmak benim için gerçekten bi kabus olacak gibi :gitme:

9 ay yatarım tabi o sorun değil benim için sizde varsınız yakaydirigubbakcemile3

Ama bebeği göbişimde tutabilmem çok zor

dr arayacam dedim niye dedi adet oldum ya tam mı oldun yani oldun öyle mi diyor ya komik:roflol::roflol:

Bazen düşünüyorumda hayat bebekten ibaret değil gel vazgeç diyorum ama kafamdan silemiyorum..

Benim kocam normal bi adam olsa gidip bebek evlat edinirdim..

9 ay yatarım tabi o sorun değil benim için sizde varsınız yakaydirigubbakcemile3

Ama bebeği göbişimde tutabilmem çok zor

durması gerekiyosa, yaşıcak ömrü varsa elbet durur dünürüm Allah'ın izniyle inşallah

dr arayacam dedim niye dedi adet oldum ya tam mı oldun yani oldun öyle mi diyor ya komik:roflol::roflol:

komik adam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…