Sabırsızlanıyorum kızları:))

git kardeş durumunu anlat yardımcı olurlar baktın olmadı çirkeflik yaparsın
dkhsklfhzjkcnvkjdsın srfızhfıuesr vsdipnbseıurf derincim kızına bu öpüyorum onu yerim maşallah

pilavı da yapıcam canım ne yapayım elif şimdi yapmazsam 1 saatimi alır yemek mecburen şimdiden yaparım

pilav değil de canım salatada domatesler falan su salıyo, yeşillikler pörsüyo ya ondan dedim

hadi görüşürüz akşama canımcım, iyi dersler

sağol bebişim eğer tuzunu yağını limonunu koymazsan bişey olmaz canılarım akşama görüşürüz

iyi sayılır elifcim 27 haftalık oldu kızım canım bende 1 haftadır hastanelerdeyim özledim sizleri valla kızımla bakalım dedik teyzelerimize

maşallah ya valla bebişlerin doğmasına ne kadar az kaldı

geçmiş olsun hayırdır, niye hastanelerdesin?

canım kanım düşük çıkıyo sürekli günde 6 tane hap içmeme rağmen yükselmiyo doktorum bu seferde damardan deniyelim dedi ka ilacı seruma karıştırıp veriyolar ona başladık bizde

canım kanım düşük çıkıyo sürekli günde 6 tane hap içmeme rağmen yükselmiyo doktorum bu seferde damardan deniyelim dedi ka ilacı seruma karıştırıp veriyolar ona başladık bizde

hoşgeldin canım yaa özledim seni nasılsın...
kızınada maaşallah ne güzel elbise örmüşsün öyle annesiiii...
çok yakışacak eminim :))

bu arada bende de kansızlık başladı canım ya.. bende günde 2 tane içiyorum herhalde yeterli gelmiyor aldığım ilaç. bizimde kontorülümüz var bakalım yakında doktoruma söylüycem bende... pekmez içmeye başladım, kuru üzüm filan idare ediyoruz şimdilik :))

bende özledim halecim seni ya iyi olmaya çalışıyorum ben canım ya aman dikkat et şu kansızlığa sonradan bayağı uğraştırıyo insanı benim gibi sen nasılsın canım kızın nasıl

bir kayboldum sohbet bayağı koyulaşmış
kızlar aman hamileyken şu kansızlık olayına dikkat edin.
pekmezi falan sakın bırakmayın.
bu arada elbiseye bittim ben ya burçakçım.
maşallah allah iyi ve sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…