• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

İnşallah hepimizin yüzünü güldürsün Allah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 transfer+8. gün bugün 5. gün 2 adet embriyo transfer edildi 😊
Ya çok sevindimm bende mi yapsam demeye başladım gününden önce yapmıcam derken😂 kan ver bi an önce güzel artışların olsın inşallah

İnşallah hepimizin yüzünü güldürsün Allah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 transfer+8. gün bugün 5. gün 2 adet embriyo transfer edildi 😊
Benimde bugün 7. Günüm erken gebelik testinde silik bile çıkmadı. Sizin ki 8. Gün değil mi? Peki dün yaptınız mı 7. Gününüz de? Yaptım ve çıkmadı bugün çıktı deyin nolurrr🙏🫠

Ya çok sevindimm bende mi yapsam demeye başladım gününden önce yapmıcam derken😂 kan ver bi an önce güzel artışların olsın inşallah

İnşallah, aynen yarın kan vereceğim 😍 hadi sıra sizde artık sizlerin de pozitif testlerinizi görelim hep birlikte 🙏🏻

Çok sağolun teşekkür ederim pazar günü bu haberi verebilmek için sabırsızllanıyorum sizin bi belirtiniz var mıydı 😍❤️

Dört sözle bekliyorum hem kendi adıma hemde hepiniz adına 🙏🏻😍❤️ bende 2. ve 3. gün çok fazla bel ağrısı vardı ama o geçti şuanda da ara ara adet ağrısı gibi ağrı giriyor onun dışında hiç belirti yok 🤷🏻‍♀️

Dört sözle bekliyorum hem kendi adıma hemde hepiniz adına 🙏🏻😍❤️ bende 2. ve 3. gün çok fazla bel ağrısı vardı ama o geçti şuanda da ara ara adet ağrısı gibi ağrı giriyor onun dışında hiç belirti yok 🤷🏻‍♀️
Çok sağolun Allah razı olsun 🙏❤️😍 Benimde 3 gündür göğüs uçlarım ağrıyor 2 gündür de sol kasığım ağrıyordu ama gitti şuan o

Ayy benim de aynısı ilk günler bel ağrım vardı şimdi 2-3 gündür regl sancısı gibi ara ara alt karnıma ağrı giriyor inşallah ben de çift çizgiyi görürüm yarın sabah 😍🤲🏼

Hayırlı olsunnn tekrardan bu forumda güzel haberler almak beni çok duygulandırıyor çoğu kişinin de test günü yaklaştı zaten umarım güzel haberler alırız herkesten çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️❤️
Amin kanda da göreyim daha rahat olucam çok sevindirdi beni tanımayan birinin böyle sevinmesi en yakın zamanda sen ve tüm herkeste kavuşsun evlatlarına sağlıkla ❤️

Back
X