• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

ben birde yıllık izin rapor falan ne varsa hepsini kullandım ağustos 17’den beri evdeyim transferden beri bir kere bile de dışarıya çıkmadım tabi geçmez zaman kitlendik kaldık evlere sjsjs
Senin biraz zor olmuş eve hapsolmuşsun resmen 😂 az kaldı pozitif sonucunu almaya daha da gezersin seni tutana aşk olsun 😂

Senin biraz zor olmuş eve hapsolmuşsun resmen 😂 az kaldı pozitif sonucunu almaya daha da gezersin seni tutana aşk olsun 😂
13 ü test günüm 14’ünde 24 saatlik nöbet sonra yıllık iznim başlıyor yine hem eşimin memleketine hem kendi memleketimi gideceğim bol bol gezeceğim ya

13 ü test günüm 14’ünde 24 saatlik nöbet sonra yıllık iznim başlıyor yine hem eşimin memleketine hem kendi memleketimi gideceğim bol bol gezeceğim ya
Senin kaçıncı günündü bana 12 gün sonraya verdiler test gününü millet yapıyor çıkıyor ya boşa mo bekliyorum diye düşünüyorum

Kızlaaar acilll yardıımm ediiinn, teste bakar mısınız, ne diyorsunuz 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_1583.webp
    IMG_1583.webp
    161,1 KB · Görüntüleme: 98
Ayy bebişin burdayım diyor resmeeenn 😍😍allahım biz de böyle sonuçlar alalımm aminn 🤲🏼 gözünaydın canımm
Amiiinn inşallah Allah muradımızı nasip etsin hepimizin 🥹🤲🏻 çift embriyoydu ya daha önce de kimyasal yaşayınca çok sevinemedim çok silik çıktı çünkü ama vardır inşallah

Maşallah bencede var gibi duruyor sağlıkla ilerlesin inşallah allahım kucağınıza da almayı nasip etsin 🙏🏻transferin kaçıncı günü bugün embriyonuz hangisi 3 mü 5 mi
İnşallah hepimizin yüzünü güldürsün Allah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 transfer+8. gün bugün 5. gün 2 adet embriyo transfer edildi 😊

Back
X