Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın kızlar bugün pazar diye hepiniz kaytarmışınız belli kalkın kız kocalarınızın yanından valla yakındır bizimkinin beni boşaması akşamdan beri sizi benden kıskanıp durdu ayy ne yapsamki

az önce kıprısta okuyan yeğenimle görüştüm bence değilsin kendini avutma dedi çok gücüme gitdi deminden beri ağlıyorum moralim çok bozuldu olmazsa olmaz ne yapayım ya artık bıktım yani

az önce kıprısta okuyan yeğenimle görüştüm bence değilsin kendini avutma dedi çok gücüme gitdi deminden beri ağlıyorum moralim çok bozuldu olmazsa olmaz ne yapayım ya artık bıktım yani

Oyle denilirmi ya klava:
Canim hic moralini bozma..moralini yuksek tutmaya calis..
Zamani geldiginde olacak eminimm :teselli:

eşimi radım şimdi acile gidicez susamıyorum ya ağlamaktan sakinleştirici vurduracaz ayy çok kötü oldum oda şaşırdı adet oldum sandı ayy arkadaşım kusura bakma seni sıktım

eşimi radım şimdi acile gidicez susamıyorum ya ağlamaktan sakinleştirici vurduracaz ayy çok kötü oldum oda şaşırdı adet oldum sandı ayy arkadaşım kusura bakma seni sıktım

Canim ne demek
Keske elimden birsey gelse de yardimci olabilsem..kiyamam
Ne insanlar var ya..cok kizdim cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…