Sabırsızlanıyorum ...!

evet tatlım ya valla ölüyorum zannetdim insan öyle dermi halasına ya en azından çok ümitlenme sonra üzülürsün der eşim hala anlam veremedi ağlamama o beni adet oldum zannetmiş az önce doktorumu aramış sinirleri bozuldu artık diye oda muhakkak çarşamba gelin demiş çok korkuyorum kelebek ne olur dua et arkadaşım

senef ikinci silik çizgiyi görmüş vay bee çok sevindim ne güzel. İnşallah kan testiyle de doğrular. Benim de az kaldı bakalım önümüzdeki hafta bekliorum. Göğüslerimden başka belirtim kalmadı karın ağrılarım da geçti bekle bekle bu ay olmazsa başka ay zaten Allah ne zaman nasip ederse:))

artuner canım lütfen bu kadar üzme kendini herşey olacağına varır. Doktoruna git içini rahatlat kendini bu kadar üzme eğer böyle yaparsan daha kötü olacaksın. Kafaya takma demek kolay biliyorum ama ilgini başka şeylere ver. İnşallah doktordan da iyi haberlerle gelirsin. Üzme kendini emi:))

kaldera tatlım valla o kadar takmıyorum bugün yeğenimin lafına çok üzüldüm o kadar biz birbirimizi tanımazken nasıl teselli yapıyoruz birde canımdan insan ne diyo ya zaten bu sitresle benim asla çocuğum olmaz

trackeki nerdesin valla bende meraktan öldüm :1hug:

Canlarım benim ben yokken hepiniz beni merak etmişsiniz ama aklım hep sizdeydi fakat laptopum yoktu bugün geldi..Zaten haber veremedim diye çok üzüldüm beklediğinizi biliyodum..Desteğiniz için çok ama çok teşekkürleerŞenizŞenizŞeniz

Canım benim ya ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kelebekcim tatlım ben biraz sakinleştim iğne iyi geldi

ya canım neden iğne yaptırdın?hamileysen bişey olmasın aman..gerçi eşin dr.du di mi??sen kimseyi takma kafana..ben geçen ay kimyasal gebelşk yaşadım..herkese söylemiştik hamileyim diye ben sonradan çok üzüldüm ( takma sakın hiçbir şeyi kafana..biz yanındayız :teselli:

yaa trakkeki senin yüzünden eşimi unutdum nerelerdesin ohh çok şükür allahım tamamını erdirsin tatlım çok sevindim şimdi teyze oluyorum ha banada dua et çarşamba belli olacak benimde kaderim çok mutlu oldum canım benim

nur 06 tatlım eşim söyledi hastanede ona göre iğne oldum çok teşekkür ederim ilgine inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

trakkeki valla sanki kendim hamile olmuş kadar sevindim ultroson görüntülerini paylaşırsın bizimle ayyy ben onun ağzını yerim cennet kuşum benim yüzümü kara çıkartmadı bak nasıl teyze yaptı beni yeğenime iyi bak gazlı şeyler yiyip şişirme onu haaaaa

Canım sanada çok geçmiş olsun ya öyle kendine stres yapma ama ya..Allahım çok büyük bol bol dua et lütfen kendini de eşinide üzme..Çarşamba günü hayırlı haberlerle gelirsin canım sende..

Ayyy canım benim çok teşekkürler 26 ocakta tekrar gidicem keseyi görmek için..Zaten bebişim teyzesi yoktu ama artık iyi kalpli çok tatlı bi teyzesi var:teytey:

inşallah ya çarşamba yaklaştıkca çok heyecan yapıyo cennet kuşuma iyi bak onun artık bir teyzesi var unutma valla kızarım sen hamilesin allah hamilelerin duasını daha çok kabul edermiş ne olur sende bana dua etde benimde cennet kuşum gelsin artık

Hiç heyecan yapma hele hele hiç ama hiç stres yapma tamammı..Ben herzaman sana dua ediyorum canım benim..Cennet kuşuna cennet kokuluna en yakın zamanda inş. kavuşursun bitanem.

ayyy çok mutluyum canım ya ama sonuç alana kadar kalbim duracak zannettim elim ayağım titriyodu biliyomusun..Ve sonuç gebe çıkınca gözlerim doldu

ayyy çok mutluyum canım ya ama sonuç alana kadar kalbim duracak zannettim elim ayağım titriyodu biliyomusun..Ve sonuç gebe çıkınca gözlerim doldu

hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayıda nasip etsin.cidden burda herkez seni epey merak etti.bu sonuca değdi ama yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…