- Konu Sahibi Kelebek_00
-
trakkeki ya meraktan öldüm daha belli olmadımı inşallah teyze oluyorumdur hadi bekletme
trackeki nerdesin valla bende meraktan öldüm :1hug:
günaydın arkadaşlar galiba bizim trakkekimiz hamile olduğunu duydu ve küt diye bayıldı halada ayılamadı ya kocamı düşünmüyorum onu düşündüğüm kadar rüyalarımı süsledi gece ya hadi artık allahım inşallah hayırlı haberini alırız
kelebekcim tatlım ben biraz sakinleştim iğne iyi geldi
yaa trakkeki senin yüzünden eşimi unutdum nerelerdesin ohh çok şükür allahım tamamını erdirsin tatlım çok sevindim şimdi teyze oluyorum ha banada dua et çarşamba belli olacak benimde kaderim çok mutlu oldum canım benim
trakkeki valla sanki kendim hamile olmuş kadar sevindim ultroson görüntülerini paylaşırsın bizimle ayyy ben onun ağzını yerim cennet kuşum benim yüzümü kara çıkartmadı bak nasıl teyze yaptı beni yeğenime iyi bak gazlı şeyler yiyip şişirme onu haaaaa
ayyy çok mutluyum canım ya ama sonuç alana kadar kalbim duracak zannettim elim ayağım titriyodu biliyomusun..Ve sonuç gebe çıkınca gözlerim doldu
hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayıda nasip etsin.cidden burda herkez seni epey merak etti.bu sonuca değdi ama yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?