- Konu Sahibi Kelebek_00
-
kelebek cnm senin kaç gün kaldı şimdii..benim yarın regl olmam gerek normalde..test yapsammı diyorumm..
YAAAAA kızlar benide aranıza alırmısınız benimde çok fazla söyleyeceklerim var baştan beri hikayelerinizi okudum gerçekten benimde sizin gibi arkadaşlara ihtiyacım var benide dinlerseniz çok sevinirim TRACKEKİ ALLAH tamamına erdirir inşallah darısı bizim başımıza bende 6 yılımla gidiyorum 2
yıllıkken 6 haftalık düşüğüm oldu sonrda ara ara tedavi görmeme rağmen gebelik oluşmadı şimdide tedavimin sonucunu bekliyorum adetimin 33 günü akşam idrardan test yaptım ama fazla beklemedim acelem vardı çıktım ertesi gün öğlen geldiğimde ikinci silik çizginin belirdiğini gördüm çok heyecanlandım ama sahte olduğunu bile bile yarın sabah kandan baktırcam sizin başınızdan böyle bi olay geçtimi merak ettim bundan sonrada görüşmek umuduyla ALLAH HEPİMİZİGÜLDÜRSÜN AMİNN
Canlarım benim ben yokken hepiniz beni merak etmişsiniz ama aklım hep sizdeydi fakat laptopum yoktu bugün geldi..Zaten haber veremedim diye çok üzüldüm beklediğinizi biliyodum..Desteğiniz için çok ama çok teşekkürleerŞenizŞenizŞeniz
trackekim çok şükür ya geldin sonunda.......yuppiiii teyze oluyorum....canım bende sabah kan testi yaptıracağım dualarını eksik etme :Saruboceq:
günaydııınnnn .....tbr ederimm cnnmmm allah kucağına almayı nasip etsinçook sevindimm yaaa çokta merak ettik senii vallaa trackeki..öpüyorumm seni cnm ....kelebek sen nasılsın tatlım:1hug:
Allahım öyle çok özel bişey yapamadım ama o duyguyu beraber yaşamak herşeye bedeldi canım..
Kısaca anlatayım ozaman : Kan testimin sonucu 10.2 çıkmıştı ya sadece burdan sizlerle paylaştım eşime bile söylememiştim biliyosun..
Neyse ben perşembe akşamı idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı ama heyecandan ölücektim valla...O gece eşime söylemek istedim ama idrar testine güvenemedim ve cuma sabahı kan testine gittim tekrar. değerim yükselmiş neyse eşimi telefonla aradım..
Canım dedim beni almaya gelebilirmisin dedim elimde çantalar var bide 2 kişiyiz dedim.Toplantıya girecektim ama hemen geliyim ozaman dedi...
Neyse eşimi bekledim ve beni almaya geldi..Tabi baktı yanımda kimse yok.
Hani 2 kişiydiniz dedi kimse yok dedi..
Bende güldüm.Hemen anladı yoksaaaaaaaaaa hamilemisin dedi.
Evet dedimmm meleğimiz 2 haftalık babası dedimm.Allahhhhh yolun ortasında beni kucağına aldı.Sonra yavaş dedim bırak çabuk dedim şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı canım kocam ya..Gözleri dolu dolu oldu..İkimizde birbirimize sarıldık ve ben ağlamaya başladım zaten ama hem gülüyorum hem ağlıyorum..
Sonra anneme gidicektim ben arabaya bindik ve anneme götürdü beni..Dakika başı öpüp öpüp duruyo..ŞenizŞenizŞeniz
günaydııınnnn .....tbr ederimm cnnmmm allah kucağına almayı nasip etsinçook sevindimm yaaa çokta merak ettik senii vallaa trackeki..öpüyorumm seni cnm ....kelebek sen nasılsın tatlım:1hug:
trackeki şimdi listeye baktım seninde reglin 19 ocakmış ..benimde öyleydi ve olmadımm inş hamişimdir cnmm yaaaaa...ama ben 1 2 gün beklicem test içinn..
trackeki nasil idrar test yaptin? normal mi hassas testlerden mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?