Sabırsızlanıyorum ...!

evet canim genelde cikabiliyor silik cizgi ..bende cikmisti mesela..adetden 4 gun evel yapmistim ve cikmisti..ya ben cok sabirsizim sabirsiz oldugum icin dayanamayip yapmistim :)

demeeee kızzzz bak 4gun evvel fılan yarın uyanır uyanmaz kosarım eczaneye test almaya bak yarın benım de 4gun kalmıs olucak adetımeee kaydirigubbakcemile3

demeeee kızzzz bak 4gun evvel fılan yarın uyanır uyanmaz kosarım eczaneye test almaya bak yarın benım de 4gun kalmıs olucak adetımeee kaydirigubbakcemile3

hee yaa kaydirigubbakcemile3 tam 4 gun evel yapmistim ve cok silik cikmisti adet gunu gectiginde yine yaptim daha belirgin cikmisti :)
ama bazende erken yaptiginda cikmiyor ancak adet gunu gecince cikiyor herkes farkli yani canim..

süperr ya vallahı sen de dedın ya bızım de ılk denemede oldu dıye cok sevındım bana moral oldu beklemek olum gıbı valla en kotusu pazartesı bı tane alıp yapıcam test adetıme ıkı gun kala sılık cıksa bıle sevınırım gercekten tek cıgıyı gormek ıstemıyorum hıc:1no2: daha cok yenısın ınsallah bebegını Rabbım saglıkla kavusturur sana kız mı ıstıyosun erkek mıCADIARZU

insallah ilk denemenizde olur canim benim. Olmazsada takma gelen ay olur :)
evet benimkisi cok erken Allahim tamamini erdirir insallah. Kiz erkek inan hic farketmez canim saglikli olsun yeter :asigim:

insallah ilk denemenizde olur canim benim. Olmazsada takma gelen ay olur :)
evet benimkisi cok erken Allahim tamamini erdirir insallah. Kiz erkek inan hic farketmez canim saglikli olsun yeter :asigim:

pekı bısı daha sorıyım adetıne 4 5 gun kala test yaptıgın sıralar akıntın oluyomuydu sumuksu sıvı lastık gıbı

cnm çok sevindim allah tammina erdirsin anali babali büyütsün cnm bende çook isitiyordu bu duyguyu yaşamak olmuyor olmada neyse cnm tekrar tebrik edrim
allahıımm insşaallaahh sende yaşayacaksın bu duyguyuuu:Saruboceq::Saruboceq:
...hiç ümitsizliğe kapılmaaa canımmmm benimmm çookk teşekkür ederimmma.s.a.s.

canım nasıl sevındım fıstıkım benim.belkı ınanmassın gözlerim doldu ınan.darısı bıze ınsallah.yarın dr gıdıcem dua et.Allahım büyük ya dualarımızı kabul ettı.
aytülcümmm cnmmmm allahım inş sanada yaşatacakkk ...dualarımızı kabul edecek inşşşş....seni merakla bekliyorumm tatlımm sonuçları yazarsınnn....Şeniz

elifciimmmm ne güzell bi paylaşımmm buu bayıldımmmmmmm...kaydirigubbakcemile5

iyiynmm kuzucummm :1shok::1shok:şaşkın şaşkın oturuyorumm daha hala rüyamı diyorummmmm....sen nasılsıınnn cnmm

bende iyiyim canım eve yeni geldim
sevgililer gününde kociş malesef çalışıyor:1no2:
sevgililer günün kutlu olsun
önümüzdeki yıl kucağında olcak bebişin inşallah
kaç haftaık oluyosun şimdi hesapladın mı?

:seninde sevgililer günün kutlu olsunn kuşumm....şimdi 3 hafta 3 günlükk:CüvCüv::CüvCüv:

ne kadar güzel bişey ya bebeğin senin karnında büyüyor olması
Allah isteyen bütün kadınara tattırsın bu duyguyu inşallah
mucize gerçekleşiyor ya
daha doğmadan büyütüyosun,besliyosun,koruyosun
Allah'ım kolay hamilelik,kolay doğum nasip etsin inşallah
kız mı istiyorsun,erkek mi
kalbinde elbet biri vardır
mesela ben oğlum olsun isterim daha çok

ewet cnmmm benimmmçook güzell bi duyguu......hiç bebek düşünmezken hep oğlum olsun isterdimm....ama şu an içimde yaa:CüvCüv: hiç önemli değil kız ya da erkek yeterki sağlıklı olsunn

ay benım kocıs bugun aglattı benı yaaaa cok duygulandırdı...
Sabah erkenden kalkıp ıse gıttı bu gunu beraber gecıremedık malesef ama ordan bıle benı aglatmayı becerdı.
maıl gondermıs sunlar yazılı anımasyonlu muzıklı fılan sayfa sayfa hazırlamıs baya ugrasmıs bellı yanı<:

Yaşamımdaki herşey seninle anlam kazandı.Söz veriyorum sevgilim seni bir an deil sonsuza kadar seveceğim
ben senın en cok sevgı dolu yuregını sevdim..
senınle dunyam huzur kalbım sevgıyle dolu..yüreğime sıgmıyorsun..gulumseyen dudaklarımın nedenı hayatımdakı her guzellıgın baslangıcısın.aşk yanlız sende gerçekmiş ve senınle aşkı yaşamak hiçbirşeye değişilmezmiş..benım ıcın hep ozelsın..senden hiç vazgeçmeyeceğim.Yüreğime saklan hep orda kal,Her solukta duymalıyım seni,Umudumda kal sensiz anlamsızım bitanem..Güzelliğin tanımı sen... sevdalısı benn...

Kendime yar diye seçtiğimm....
Ayışığım,bitanem,yaşama sevincim,sevdam,mutluluğum...

Sevgililer günümüz kutlu olsun gülüm.bu anlamlı günde sana söz sana yemin sadece seninim:asigim:senağlama:asigim:senağlama

böyle romantık bı muzık calıyoo mouse u gezdırınce kalpler sacılıyo etrafa ayy cok duygulandım yaaaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…