Sabırsızlanıyorum ...!

anlatmammı yaaa siz sorun ben anlatimm şekerlerr.....

Tamam...sormaya başlayayım...1) nekadar zaman oldu hamiş kalmaya çalışıyosun..2) d.kontrol kullandımı ne kadar kullandın 3) adet düzensizliğin hiç oldumu olduysa nasıl düzeldi ne kadar sürede düzeldi 4) hamişliğin yumurtlama zamanındamı oldu sence? 5) hamiş olana kadar kaçkez ilişki yaşadınız ve nasıldı ufak ayrıntılı anlatırsan sevinirim canım şimdilik bu kadar ama yine sorularım olucakkaydirigubbakcemile3

bu ikinci ayımızdı ve allahıma şükürler olsunnn çok fazla beklemedimm...çok korkuyordumm çünkü eşim çok ağır bi antibiotik tedavisi geçirdii..ondan dolayı sperm kalitesinin düşeceğini söyledilerr..herneysee geçen ay çok hesap yapmamıştım açıkcası ama sizlerle burda konuşa konuşa bu ay yumurtlama dönemi tarihini hesapladımm..o günlerde günaşırı değilde hergün birlikte olduk ve sonra gün aşırıya döndük...2 senelik evliyim ve doğum kontrol hapı kullanmadımm cnm eşim korunuyordu benim adet düzensizliğim hiç olmadı sadece geçen ay 3 gün gecikti...bu ay da gecikmeden sonucu aldımm....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aynen ya bende cok mutlu oldum bu guzel haberi duyunca :teytey::teytey::teytey:

ne zamandan beri deniyorsunuz kiz

sen mutluluktan ucuyorsundur simdi :dance::dance::dance: kocise ne zaman soyleycen kiz ? annene soyledinmi ?
kıssss söyledimmm bileeee .....eğer kan testi yaptırmasaydımm yine söylemicektimm.....amaaaa söylediiimmmm delirdii yaaaa nasıl ağlıyor anlatamam sanasenağlama
..inanılmaz duygu dolu anlar yaşadıkk leylacımm.....inşşş allahımm herkese nasip etsin bu duyguyu

ayyy canim benim yaaa..cok sevindim yaa. cok guzel bir duygu gercekten yok boyle birsey :asigim::asigim::asigim:

ayyyy ben bişiii gördüümmm nerden nereyeeeeee delikafadulden inanmıyorum süpersinnn yaaa kutlarım canım cok sevındım ınan kı hihoyyyt ayy ıcım kıpır kıpır oldu vallahı tebrık ederım cnm sana tek sunu sorcammm adetıne ne kadar kalmıstı ya da kac gun gecmıstı kanda sonucu aldınna.s.:teytey::dance::teytey:

sağol canımm benimmm....adetimm bugündü bugünde öğrendimmm iştee....

ayy ozaman benım de adet gunum 18şubat tam o gun gıdıp test yaptırsam kanımda cıkar mı benım de luyyyffennnnnnnsositososito söleeeedelikafadulden

ayy ozaman benım de adet gunum 18şubat tam o gun gıdıp test yaptırsam kanımda cıkar mı benım de luyyyffennnnnnnsositososito söleeeedelikafadulden
ewett çıkar tabikidee.....ama beni idrar testlerimde yanıltmadı biliyosun hepsinde ikinci çizgim çıkmıştı...gitmeden önce bir idrar tahlili yaparsınn sonra kan tahliline gidersin

inşallah canım 5 gün sonra da senden güzel haberi alırız

ayyy 5gun kaldı demııı ya adet gelmesı gereken gun gıtsem cıkar cıkar cıkar demı ınsalla hamısım dır ben de yaaa sımdı tatlısın haberını duydum ıyıce gaza geldım senden nbr elıfff

ewett çıkar tabikidee.....ama beni idrar testlerimde yanıltmadı biliyosun hepsinde ikinci çizgim çıkmıştı...gitmeden önce bir idrar tahlili yaparsınn sonra kan tahliline gidersin

hım sen adetınden kac gun once ıdrar testı yaptın canımcım bende ona gore alayım bak 5gun varmıs mesela pztesı alayım mı ozaman 2gun kalmıs olucak

eşimede annemede söylediimmm vallaaa..bilipte susmayı sadece yarım saat becerebildimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bu kadar bile dayanamazdım heralde idrar testini öğrenir öğrenmez eşime söylerdim
ay ne mutlu olmuşlardır,eşine büyük moral olmuştur

kan testinden önce idrar testi yapmıcak mısın?
ben iyiyim yemek yapıyorum bi yandan sizden de ayrılamıyorum valla
hamilelik haberleri duydukça kendim hamileymişim gibi seviniyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…