- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.001
leylacım bende burdayıımmm....kizlar nerdesinizz
anlatmammı yaaa siz sorun ben anlatimm şekerlerr.....Amin...Aminnnn....Allahım duysun sesini...gerçekten çok mutlu oldum eh artık anlatırsın çalışmalarını bizlere dimi...:roflol:
anlatmammı yaaa siz sorun ben anlatimm şekerlerr.....
bu ikinci ayımızdı ve allahıma şükürler olsunnn çok fazla beklemedimm...çok korkuyordumm çünkü eşim çok ağır bi antibiotik tedavisi geçirdii..ondan dolayı sperm kalitesinin düşeceğini söyledilerr..herneysee geçen ay çok hesap yapmamıştım açıkcası ama sizlerle burda konuşa konuşa bu ay yumurtlama dönemi tarihini hesapladımm..o günlerde günaşırı değilde hergün birlikte olduk ve sonra gün aşırıya döndük...2 senelik evliyim ve doğum kontrol hapı kullanmadımm cnm eşim korunuyordu benim adet düzensizliğim hiç olmadı sadece geçen ay 3 gün gecikti...bu ay da gecikmeden sonucu aldımm....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:Tamam...sormaya başlayayım...1) nekadar zaman oldu hamiş kalmaya çalışıyosun..2) d.kontrol kullandımı ne kadar kullandın 3) adet düzensizliğin hiç oldumu olduysa nasıl düzeldi ne kadar sürede düzeldi 4) hamişliğin yumurtlama zamanındamı oldu sence? 5) hamiş olana kadar kaçkez ilişki yaşadınızve nasıldı ufak ayrıntılı anlatırsan sevinirim canım şimdilik bu kadar ama yine sorularım olucakkaydirigubbakcemile3
leylacım bende burdayıımmm....
İşine yararmıyım bilmem ama ben burdayım canım sırnaşık şey...nerdennereye hamile (ismini karıştırıyorum tuba idi galiba) onun sayesinde bende bugün mutlu oldum yüzüm güldü vallahi:dance:...şimdi Allah isteyen herkese nasip etsin benide ayırmasın :Saruboceq:
kıssss söyledimmm bileeee .....eğer kan testi yaptırmasaydımm yine söylemicektimm.....amaaaa söylediiimmmm delirdii yaaaa nasıl ağlıyor anlatamam sanasenağlamasen mutluluktan ucuyorsundur simdi :dance::dance::dance: kocise ne zaman soyleycen kiz ? annene soyledinmi ?
kıssss söyledimmm bileeee .....eğer kan testi yaptırmasaydımm yine söylemicektimm.....amaaaa söylediiimmmm delirdii yaaaa nasıl ağlıyor anlatamam sanasenağlama
..inanılmaz duygu dolu anlar yaşadıkk leylacımm.....inşşş allahımm herkese nasip etsin bu duyguyu
iyidir cnmm sen nasılsınn ..geldinmii evekızlar merhabalar nasılsınız?
iyidir cnmm sen nasılsınn ..geldinmii eve
sağol canımm benimmm....adetimm bugündü bugünde öğrendimmm iştee....ayyyy ben bişiii gördüümmm nerden nereyeeeeee delikafadulden inanmıyorum süpersinnn yaaa kutlarım canım cok sevındım ınan kı hihoyyyt ayy ıcım kıpır kıpır oldu vallahı tebrık ederım cnm sana tek sunu sorcammm adetıne ne kadar kalmıstı ya da kac gun gecmıstı kanda sonucu aldınna.s.:teytey::dance::teytey:
ayy ozaman benım de adet gunum 18şubat tam o gun gıdıp test yaptırsam kanımda cıkar mı benım de luyyyffennnnnnnsositososito söleeeedelikafadulden
ewett çıkar tabikidee.....ama beni idrar testlerimde yanıltmadı biliyosun hepsinde ikinci çizgim çıkmıştı...gitmeden önce bir idrar tahlili yaparsınn sonra kan tahliline gidersinayy ozaman benım de adet gunum 18şubat tam o gun gıdıp test yaptırsam kanımda cıkar mı benım de luyyyffennnnnnnsositososito söleeeedelikafadulden
eşimede annemede söylediimmm vallaaa..bilipte susmayı sadece yarım saat becerebildimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eve geldim yemek yapıcam da önce size bi bakayım dedim ne alemdesiniz?
eşine mi söyledin annene mi?
inşallah canım 5 gün sonra da senden güzel haberi alırız
ewett çıkar tabikidee.....ama beni idrar testlerimde yanıltmadı biliyosun hepsinde ikinci çizgim çıkmıştı...gitmeden önce bir idrar tahlili yaparsınn sonra kan tahliline gidersin
eşimede annemede söylediimmm vallaaa..bilipte susmayı sadece yarım saat becerebildimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy 5gun kaldı demııı ya adet gelmesı gereken gun gıtsem cıkar cıkar cıkar demı ınsalla hamısım dır ben de yaaa sımdı tatlısın haberını duydum ıyıce gaza geldım senden nbr elıfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?