E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.061
ayy canımm yaa nasıl duygulanmışsındırr...sevgililer gününüz kutlu olsun cnmmm....allahım bi ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin inşş...ay benım kocıs bugun aglattı benı yaaaa cok duygulandırdı...
Sabah erkenden kalkıp ıse gıttı bu gunu beraber gecıremedık malesef ama ordan bıle benı aglatmayı becerdı.
maıl gondermıs sunlar yazılı anımasyonlu muzıklı fılan sayfa sayfa hazırlamıs baya ugrasmıs bellı yanı<:
Yaşamımdaki herşey seninle anlam kazandı.Söz veriyorum sevgilim seni bir an deil sonsuza kadar seveceğim
ben senın en cok sevgı dolu yuregını sevdim..
senınle dunyam huzur kalbım sevgıyle dolu..yüreğime sıgmıyorsun..gulumseyen dudaklarımın nedenı hayatımdakı her guzellıgın baslangıcısın.aşk yanlız sende gerçekmiş ve senınle aşkı yaşamak hiçbirşeye değişilmezmiş..benım ıcın hep ozelsın..senden hiç vazgeçmeyeceğim.Yüreğime saklan hep orda kal,Her solukta duymalıyım seni,Umudumda kal sensiz anlamsızım bitanem..Güzelliğin tanımı sen... sevdalısı benn...
Kendime yar diye seçtiğimm....
Ayışığım,bitanem,yaşama sevincim,sevdam,mutluluğum...
Sevgililer günümüz kutlu olsun gülüm.bu anlamlı günde sana söz sana yemin sadece seninim:asigim:senağlama:asigim:senağlama
böyle romantık bı muzık calıyoo mouse u gezdırınce kalpler sacılıyo etrafa ayy cok duygulandım yaaaŞeniz
ayy canımm yaa nasıl duygulanmışsındırr...sevgililer gününüz kutlu olsun cnmmm....allahım bi ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin inşş...
özlemcim nasılsın?
sevgilier günün kutlu olsun
teşekkür ederim tatlım iyiyim sen nasılsın senın de sevgılıler gunun kutlu olsuna.s.
tuğbacım güzel duan için teşekkür ederim
inşallah Allah'ım bizlere de yaşatır bu duyguyu eşimin gönlü olarak seve seve,isteye isteye inşallah
iyiyim canım evdeyim
cam falan sildim,etrafı topladım oturuyorum şimdi
yarında temizlik yaparım artık
evli olmak ne zor yabenneyaptımkimirmirmirmir
evet canım tuğbayla benden başka kimse yoktu bugün
herkes tatil yapıyor galiba ya da sevgiier gününü doya doya kutluyolar
napayım ben yine yanlız,
türk kahvesi yapıyorum kendime muhabbet ediyorum sizinle yanlız kalmıyorum
aynen benım kocıs de ıste calısıyo ben de yanlız yanlız takılıyorum ne olsun bana da getır kız kahve severımmmnaniknanik
gel buyur şekercim
bende çok severim,evlenmeden önce her akşam yemekten sonra kardeşimle ikimiz sırayla yapardık.bi akşam o,bi akşam ben
evlendikten sonra kocişi de alıştırdım,içmezdi o
istemeye gediğinde tuzlu kahveyi içtikten sonra:roflol: artık kahve içiyor
kahveleri ben yapmadım ama yapan bol tuz koymuş galiba
bi de ev çok sıcaktı,herkes de kahve içerken ona dönmüştü(en son kahve ona geldi) benim kociş olmuştu pancarkaydirigubbakcemile3
yarısını falan içtikten sonra elinden almıştık,ama çok gülmüştümnaniknanik:roflol:
özlemcim pazartesi yapçak mısın idrar testini?
ay hadi inşallah güzel haberi senden de alırız:Saruboceq:
çok mutlu oluyorum ben hamiş haberi aldıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?