Sabırsızlanıyorum ...!

ohh ohh sen de baya ısler halletmıssın kıssCADIARZU
ben ev ıslerı allahtan halelttım sabahtann bak aksam oldu dımı ama

ben sabah keyif yaptığım için öğleden sonraya kaldı
annemde aramıştı bu saatten sonra ne temizliği diyorkaydirigubbakcemile3
akşamı yaptık yine tatilim sözde

ben sabah keyif yaptığım için öğleden sonraya kaldı
annemde aramıştı bu saatten sonra ne temizliği diyorkaydirigubbakcemile3
akşamı yaptık yine tatilim sözde

olsun ya sabah keyfı guzel oluyo bazen bana da aynısı oluyoo elımı kaldırasım gelmıyo ogeleden sonra aksama dooru acılıyommm hihoyyyt

yaaa size bişi dicemmmm kızlar ben ıdrar testı yaptım ama daha adetıme 3gun var ve dollenme olmussa da 9gundur en fazla c kontrol cızgısı tamam hemen cıktı kıpkırmızı yanındakı t cızgısı ıste bekledım bırazcık 5-10dk o kadar az gorundu kı renksız ve yok denecek kadar az ısıga tutup dıkkatlıce baktıgında bellı oluyo bırazcık ama cok degıll hatta yok gıbı yaaa ben mı oyle gormek ıstedım aceppp ondan mı yaaa:uhm::uhm:

dayanamazsın demiştim di mi tatlım ben sanakaydirigubbakcemile3
canım bence şimdiden üzme kendini bekle adet gününü
herkeste aynı olmuyor biliyosun.adetinden önce öğrenende var,1 hafta sonra öğrenen de var.moralini bozma olur mu:teselli:

gerçekten özlemcim yaaaaaaaw... Ne zaman gülecek benim yüzüm...Doktorun ordaki hemşire daha bişey çıkmaz demişti ben yine de yaptırdım.Acaba yanlış olma olasılığı var mıdır?

yok moralım bozulmadı zaten canım sonucta olmussa olsa olsa 9gunluktur daha o hormon yenı yenı salgılanmaya baslıyodur yanıı...Tabii olmamıssa da allah bılır... evet ıste adetınden once cıkanları dıyom ben de onlara uydum belkı benım de cıkar dıye hehe kaydirigubbakcemile3
gerçekten özlemcim yaaaaaaaw... Ne zaman gülecek benim yüzüm...Doktorun ordaki hemşire daha bişey çıkmaz demişti ben yine de yaptırdım.Acaba yanlış olma olasılığı var mıdır?

acele etmıs olabılırmısın canımmm

merhaba kızlar burayı sureklı takıp edıyorum paylasımlarınız cok guzel.sıze sormak ıstedıgım sol kasıgımda sureklı atan bısey var bu nedır sızce hamılelık belırtısı olabılırmı lutfen cevap verın

gercekten bılmıyorum ben canım kafanı karıstırmak ıstememCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…