- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.021
tatlım zaten birtek allahıma sığınıyorum ne yapayım varki bir bildiği vermiyor isyan edemem rabbime ama okadar çok istiyorumki evde bir sessizlik bir eksiklik var bu beni üzen evde beni kızdıran anne diyen bir meleğim yok yaa çok zor biliyormusun hamiş arkadaşlarım ne kadar mutlular ne güzel allahım bozmasın hayatda maddi manevi herşeyim oldu ama bir bebek yok ne yapayım malı mülkü parayı[/QUOTEim çook sevdiğim bi ablammm 8 sene çocuk hasretiyle yandı tutuştu....şimdi bebeği kucağında.. o yüzden sende bebişin için çabucak toparlan annesi...tedavine başlaa inşş hayırlı sonuçlar alacaksın................ sen ne kadar pozitif olursan bebeğinde bi o kadar senin yakınında göbişinde olcakk....Şeniz
tatlım zaten birtek allahıma sığınıyorum ne yapayım varki bir bildiği vermiyor isyan edemem rabbime ama okadar çok istiyorumki evde bir sessizlik bir eksiklik var bu beni üzen evde beni kızdıran anne diyen bir meleğim yok yaa çok zor biliyormusun hamiş arkadaşlarım ne kadar mutlular ne güzel allahım bozmasın hayatda maddi manevi herşeyim oldu ama bir bebek yok ne yapayım malı mülkü parayı
sağolun canlarım ya o kadar kötüyümki anlatamam -eşimde bıktı benden onada üzülüyorum ben çocukken bebek sesinden nefret ederdim ve allahıma bana evlat verme diye çok dua ederdim senmisin diyen al işte şimdide çark tersine döndü ve beni af etmesi için allahıma durmadan dua ediyorum dilim kopsaydıda söylemeseydim çocukluğumda onu allahım kimseyi benim kadar bekletmesin tez zamanda hepiniz hamile kalırsınız inşallah
else tatlım sağol her ne kadar eşin daha bebek istemesede allahım seni annelikten mahrum etmesin çok zor bir sınavmış gerçekten geçen evde büyük bir oyuncak bebeğim var ona kıyafet aldım ve eve gelince sinirlerim boşaldı ağla ağla sonra o elbiseyi çöpe atdım bebeklerin hepsini bazanın altına koydum ve bebek alakalı ne varsa gözümün önünden kaldırdım yoksaki kafayı yemek üzereyim ne olur beni kınamayın buda benim yaşam biçimim
else tatlım sağol her ne kadar eşin daha bebek istemesede allahım seni annelikten mahrum etmesin çok zor bir sınavmış gerçekten geçen evde büyük bir oyuncak bebeğim var ona kıyafet aldım ve eve gelince sinirlerim boşaldı ağla ağla sonra o elbiseyi çöpe atdım bebeklerin hepsini bazanın altına koydum ve bebek alakalı ne varsa gözümün önünden kaldırdım yoksaki kafayı yemek üzereyim ne olur beni kınamayın buda benim yaşam biçimim
sırf biranlık zevk için çocuk yapan ve onları sokağa atan,yeni doğmuş bebeklerini tuvalet çöplerine atan kadınların burda yazılanları okumasını isterdim
anne olmak ne demek biraz anlarlardı belki
Hamileler:CüvCüv:
nerdennereye ..............tuğba
trackeki.......................sabriye
kelebek........................leyla
özgekrd........................özge
missangel.....................
hamiş olmayı bekleyenler:Saruboceq:
defhne......................ümmühan
loveli.........................emel
özlemacar.................özlem
oarslancan................ömür
büşra44.....................büşra
artuner......................sibel
ist1982.....................sibel
doremi.......................hale
nefertiti50...................aytül
else..........................elif (kendimi yazayım bari belki olur)
elifcim yanlarınada beklenen adet tarihlerimizi de yazalım mı canım? liste yapmışoluruz..
bende öyle düşündüm de bilemedim kimin ne zaman
herkes söylesin yazalımsengözlerimebaksanab
elifcim ben son dakikada değiştirmiştim 2 mart diye,,
2 mart tam 28 dünde oluyor da, heseplayınca, ondan sonradan öyle yazdım..
selam güzeller ben geldim özgeye üzüldüm umarım kan tahlilinde çıkar bugün hastanedeydim kan tahlili verdim salı günü rahim filmi çekilecek öylekötü hissettim ki kendimi anlatamam zor ya inşallah daha fazlasına gerek olmadan hamile kalırım da
ümmühanımm kız az kaldı hadi umutluyum senden inan senle sayıyorum sen hamile kal ki önümüz açılsın di mi ama elsecim nasılsın sorma yaşlanınca halimiz ne olacak bilmiyorum şimdiden karıştırır olduk valla her şeyi
Kızlar çarşambaya kadar bekleyelim beraber.
Sonra inşallah 3ümüzde güzel haberlerle döneriz buraya
Bu arada hamile olan arkadaşlar bize bol bol dua edin lütfen
Hamilelerin duası kabul olurmuş
evet yaa.. şöööyyyleee 9 ay boyunca görmesekkkk... :)))))))
inşallahhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3
ozaman beni biri durdursun.. :sm_cool:
sana ve defhneye ihtiyacım var..
birlikte bekleyelim.. hadi bakalım inşşşşşşşşşşşşşş :Saruboceq:
merhaba kızlar
biraz önce gittim kan tahlili yaptırdım sonucu yarına alabilecekmişim yoğunluktan dolayı moralim tabiki bozuldu.
ama insanın nereden aklına gelebilirki ayrıca şöyle birşey var diğer belirtiler de uyuyor düşünsenize günde bir paket sigara içen ben mide bulantısından sigara içemez oldum çok üzgünüm ama bekleyelim yarın görelim ne olacak.yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar çok tatlısınız
hamişler:CüvCüv:
nerdennereye ..............tuğba
trackeki.......................sabriye
kelebek........................leyla
özgekrd........................özge
missangel.....................:uhm:
hamiş olmayı bekleyenler:Saruboceq:
defhne......................ümmühan
loveli.........................:uhm:
özlemacar.................özlem
oarslancan................ömür
büşra44.....................büşra
artuner......................sibel
ist1982.....................sibel
doremi.......................hale
kızlar isimlerimizi tekrar hatırlayalım istedim
adını unuttuklarımdan özür dilerim
amin canım Allah hayırlı olanla karşılaştırsın hepimizi inşallah hamilelerin sağlıkla kolay doğum yapmalarını,bizlerinde en kısa zamanda bebiş sahibi olmamızı nasip etsin yarabbim
isteyen ve annelik duygusu taşıyan kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah'ım
amin yarabbim birbirini tanımayan bukadar insanın birbiri için ettiği duaları kabul et Allah'ım
ey merhametliler merhametlisi ey yeri göğü yaradan ay gizliyi acıgı bilen ey hastalara sifa veren ey sonsuz kudret sahibi rahmet sahibi olan ey güzeller güzeli rabbim bu mübarek cuma gününde peygamberimizin yüzü suyu hürmetine cocugu olmayanlara cocuk ver derdi olanın derdini gider dua edenlerin dualarını kabul et yarabbim sen büyüksün bizi kapından cevirmezsin sen kabul et dualarımızı amin hayırlı cumalar
canım bana 2 mart yaz..
hayırlısı olsun..
elifcim canım ya kusura bakma bende yanlış yazmışım 2mart benimkiside
Ya bugün işler çok yoğundu karıştırmışım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?