Sabırsızlanıyorum ...!

sağolun canlarım ya o kadar kötüyümki anlatamam -eşimde bıktı benden onada üzülüyorum ben çocukken bebek sesinden nefret ederdim ve allahıma bana evlat verme diye çok dua ederdim senmisin diyen al işte şimdide çark tersine döndü ve beni af etmesi için allahıma durmadan dua ediyorum dilim kopsaydıda söylemeseydim çocukluğumda onu allahım kimseyi benim kadar bekletmesin tez zamanda hepiniz hamile kalırsınız inşallah

canım benim Allah dilerse olmıcak şey yoktur biliyosun.bu da senin sabır sınavın belliki
hepimiz birbirimiz için dualar ediyoruz seni ilk tanıdığım zamandan beri senin için dua ediyorum inşallah güzel Allah'ım şu kullarının duasını kabul eder şu mübarek günde boş çevirmez

öyle deme tatlım Allah'ın merhameti sonsuz senin bu kadar gözyaşıyla yaptığın içten dualarını kabul eder inşallah
benim eşimde inşallah çocuğumuz olmuyodur diye dua ediyor korkuyorum Allah'ım bize çocuk vermiceksenağlama

else tatlım sağol her ne kadar eşin daha bebek istemesede allahım seni annelikten mahrum etmesin çok zor bir sınavmış gerçekten geçen evde büyük bir oyuncak bebeğim var ona kıyafet aldım ve eve gelince sinirlerim boşaldı ağla ağla sonra o elbiseyi çöpe atdım bebeklerin hepsini bazanın altına koydum ve bebek alakalı ne varsa gözümün önünden kaldırdım yoksaki kafayı yemek üzereyim ne olur beni kınamayın buda benim yaşam biçimim

kınar mıyız hiç tatlım.7 sene kolay değil eminim
sabretmekten ve dua etmekten vazgeçme:teselli:

geçmiyorum tatlım hala anne olmak için direniyorum ama nereye kadar bilemem ama sizden allah razı olsun iyiki yanımdasınız ben çıkıyorum canlarım akşam görüşürüz beni unutmayın olur

canım lütfen bırakma kendini...
Allah çok büyük ve affedici.. hepimiz bir sınavdan geçiyoruz.. önemli olan bu sınavdan alnımızın akıyla çıkmak.. rabbim çok büyük eminimki yollayacak bize meleklerimizi...
:teselli:

sırf biranlık zevk için çocuk yapan ve onları sokağa atan,yeni doğmuş bebeklerini tuvalet çöplerine atan kadınların burda yazılanları okumasını isterdim
anne olmak ne demek biraz anlarlardı belki

sırf biranlık zevk için çocuk yapan ve onları sokağa atan,yeni doğmuş bebeklerini tuvalet çöplerine atan kadınların burda yazılanları okumasını isterdim
anne olmak ne demek biraz anlarlardı belki

evet canım çokkkk haklısın... :enbuyukkk:

elifcim yanlarınada beklenen adet tarihlerimizi de yazalım mı canım? liste yapmışoluruz..

Hamileler:CüvCüv:

nerdennereye ..............tuğba
trackeki.......................sabriye
kelebek........................leyla
özgekrd........................özge
missangel.....................selda

hamiş olmayı bekleyenler:Saruboceq:

defhne......................ümmühan
loveli.........................emel
özlemacar.................özlem
oarslancan................ömür
büşra44.....................büşra.....................2 mart
artuner......................sibel
ist1982.....................sibel
doremi.......................hale........................2 mart
nefertiti50...................aytül
else..........................elif (kendimi yazayım bari belki olur)

Son düzenleme:
elifcim ben son dakikada değiştirmiştim 2 mart diye,,
2 mart tam 28 dünde oluyor da, heseplayınca, ondan sonradan öyle yazdım..

elifcim canım ya kusura bakma bende yanlış yazmışım 2mart benimkiside
Ya bugün işler çok yoğundu karıştırmışım valla

inş hayırlısı ile bebişine kavuşursun canımın içiiii :Saruboceq:

inş kuşummmmmm hemen hamişş kalıyorum önünüz açılsın dimi kaydirigubbakcemile3

Kızlar çarşambaya kadar bekleyelim beraber.
Sonra inşallah 3ümüzde güzel haberlerle döneriz buraya
Bu arada hamile olan arkadaşlar bize bol bol dua edin lütfen
Hamilelerin duası kabul olurmuş

evet tatlım çarşamba bizim için büyük gün olsun

üç biarada olduk kızzzzzz kaydirigubbakcemile3

içini ferah tut kuşum bence hamilesin sen

çok güzel olmuş tatlişkom iyi yapmışsın valla

AMİNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

canım bana 2 mart yaz..
hayırlısı olsun..

benimde 2 mart hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…