- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.981
aynı oldu galiba ama 2.de miktarlarda var
belki faydası olur
benim beynim çorba olmuş yani kişileri karıştırıyorum artık
neyse Allah korusun diyelim ozaman
yaşlanınca iyice kafam gidicek heralde şimdiden böyleyim
canım bende senin gibiyim...
kafamda bir sürü şey, hepsi bazen birbirine karışıyor, merak etme, yanlız değilsin :)))
iş biyandan ev biyandan hayat biyandan bi de kk
kafam bazen iyice doluyor
haftasonu gelsin de bir tatil yapalım
bende pazar günü adet olmazsam tahlil yaparım herhalde diyorum kendime, bazen de salıya kadar bekleyeyim diyorum..
en iyisi ikisininortası pazartesikaydirigubbakcemile3
adet günün pazar mı oluyor?
kızlar merhaba ben ofise geldim selam vereyim dedim. birazdan yime çıakcağım. Elifcim rüyanın anlamı çok güzel bence. çok uzun yıllar önce bende aynı rüyayı görmüştüm sonra çok güzel şeyler olmuştu hayatımda. inş seninde öyle olur iyiye yor tatlım Şeniz
Bende akşam rüyamda daire kapısının önünde kocaman camdan bir nazar boncuğu buldum. anlamı üst üste çok güzel haberler almakmış. inş haftaya güzel haber alacağım :Saruboceq:
Tuğbişim seni de öpüyorum yavru kuşum.
Halecim ben çarşambaya kadar bekleyeceğim canım. Büşra var o da bizle aynı tarih. o da çarşambaya kadar bekleyecek. buay temkinli olacağım kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba ben ofise geldim selam vereyim dedim. birazdan yime çıakcağım. Elifcim rüyanın anlamı çok güzel bence. çok uzun yıllar önce bende aynı rüyayı görmüştüm sonra çok güzel şeyler olmuştu hayatımda. inş seninde öyle olur iyiye yor tatlım Şeniz
Bende akşam rüyamda daire kapısının önünde kocaman camdan bir nazar boncuğu buldum. anlamı üst üste çok güzel haberler almakmış. inş haftaya güzel haber alacağım :Saruboceq:
Tuğbişim seni de öpüyorum yavru kuşum.
Halecim ben çarşambaya kadar bekleyeceğim canım. Büşra var o da bizle aynı tarih. o da çarşambaya kadar bekleyecek. buay temkinli olacağım kaydirigubbakcemile3
inşallah Allah hayırlara çıkarsın dualarımızı
çarşambayı mı bekliceksin?inşallah rüyaların buna delalettir
mübarek cuma gününde inşallah hepimiz kalbimizdekilere kavuşuruz
canım bu ay 28 günde olursam pazartesi oluyor adet tarihim.. yani eğer çarşambaya kadar yırtarsam oh ne alâ :)))))))))))))
ümmühanımm kız az kaldı hadi umutluyum senden inan senle sayıyorum sen hamile kal ki önümüz açılsın di mi ama elsecim nasılsın sorma yaşlanınca halimiz ne olacak bilmiyorum şimdiden karıştırır olduk valla her şeyi
benimde aynı kuşum. 28 gün ya. onun için çarşambayı görebilirsek busefer tamam demektir kaydirigubbakcemile3
Kızlar çarşambaya kadar bekleyelim beraber.
Sonra inşallah 3ümüzde güzel haberlerle döneriz buraya
Bu arada hamile olan arkadaşlar bize bol bol dua edin lütfen
Hamilelerin duası kabul olurmuş
evet yaa.. şöööyyyleee 9 ay boyunca görmesekkkk... :)))))))
ozaman beni biri durdursun.. :sm_cool:
sana ve defhneye ihtiyacım var..
birlikte bekleyelim.. hadi bakalım inşşşşşşşşşşşşşş :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?